Sveikos gyvos.

Na, tikiuosi dažniau galėsiu pas jus užbėgti, nes jau visai seniai nebesirodžiau...
Miaška, žiūriu, tradiciškai priešpiečiams juodu šoku užkandžiauja, Meškutė Nida didmoteriškai pavyzdinį valgiaraštį skelbia.

Sorry, neperskaičiau kas dar anksčiau rašyta, tai nepastebėjau kitų pažangos, bet tikiuosi, kad visoms sekasi.
O mano valgiaraštis toks:
Pusryčiai: 2 sumuštiniai iš ruginės duonos, sviesto, salotų lapų, fermentinio sūrio ir pomidorų.
Priešpiečiai: juoda kava su grietinėle ir medumi, didokas obuolys.
Pietūs: pirktinė silkių mišrainė su burokėliais, diiidelė virta bulvė. Indelis activia ir du šokoladiniai saldainiai su įdaru.
Pavakariai: javainis, 2 tokie patys saldainiai (nerimta ta mišrainė buvo, tai labai alkis kamavo darbe

),
taurė vyno. Vakarienė: 2 nedidelės virtos bulvės apkeptos beveik be riebalų, apie 200 g raugintų kopūstų su žiupsneliu cukraus ir šlakeliu aliejaus. Indelis natūralaus activia su šaukšteliu naminės uogienės ir sėlenomis, 4 migdolai. Arbata su medumi.
Buvau atpratusi valgyti saldainius, tai nuo tų 4 labai negera.