Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- II

Po labai ilgo laiko grįštu ir aš pas jus.
Vakar
Pusryčiai: sauja dribsinių su džiov. vaisiais užpiltų raugintomis pasukomis, kava su saldikliu
Priešpiečiai: kava, 3 kasneliai obuolių pyrago
Pietus. Sultinys su riekele duonos, virti makaronai (darbe, nebuvo sąlygu normal papietauti)
Pavakariai: kava Nescafe 3 ir 1
Vakarienė 1: (19 val). burokėlių salotos su konc kukurūzais, raug agurkais ir mazarela sūriu, 1 virta bulve su 2 šaukštais daržovių troškinio,
Vakrienė 2: 2 puodeliai arbatos su saldikliu ir 2 šaukštai liesos varškės.
Atsakyti
Pusryčiai: kava su kaimišku pienu (70)
Priešpiečiai: kava su grietinėle, 300 ml pomidorų sulčių (60)
Pietūs: 450 ml puodas burokėlių sriubos, 60g j. duonos (300)
Pavakariai: 140g bananas, 340g vynuogių (340)
Vakarienė: 300g grikių košės (375)

Pusryčių nerasta, nes vežiau vaikus į polikliniką ir ten užstrigau kelioms valandoms...O šalia buvo tik bandelių kepyklėlė cool.gif
Atsakyti
Šiandien:
Pusryčiai: Ruginė riekelė, tepamas sūris, arbata su vit.C, obuolys (160)
Priešpiečiai: Glaistytas varškės sūrelis (110)
Pietūs: Ukrainietiški barščiai, šašlykas, ryžiai, burokėlių salotos (400)
Pavakariai: 3 sveikuolių sausainiai (150)
Vakarienė: Morkų- obuolių- saulėgrąžų salotos su majonezu, duona (300)
Naktipiečiai: Jogurtas su persikais ir kviečiais (80)
Iš viso: 1200
Atsakyti
Prisidedu ir aš 4u.gif
Pusryčiai: 2 kaupini šaukštai jogurto (kažkoks latviškas, su braškių uogiene berods)
Priešpiečiai: pusė didžiulio persimono
Pietūs: ketvirtis keptos vištos (parduotuvinės), du marinuoti agurkėliai
Pavakariai: stiklinė naminių obuolių sulčių (jei tai galima laikyti pavakariais biggrin.gif )
Vakarienė: vėl jogurtas tik šį kartą "Jo", stiklinė sakykim (keistai aš matuoju biggrin.gif )

Tai tiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shapokliak @ 2006 12 06, 18:59)
Tai tiek  rolleyes.gif

Mažai. Blogai doh.gif
Atsakyti
Spėju reikia prisiverst anksčiau keltis, ir vėl dribsnių košes pradėt virtis, nes papusryčiaut normaliai nespėju doh.gif Kaip galvojat? unsure.gif
Atsakyti
Pusryčiai: puodelis šilto vandens su šaukštu sėlenų ir šaukšteliu medaus - išbandžiau pirmą kartą, visai patiko, nors medaus nemėgstu, bet skonis gavosi toks riešutinis lyg ir... g.gif
Priešpiečiai: puodas kavos su pienu 50/50, juodo šokolado ~25 gr.
Pietūs: maža pica su kalakutiena, stiklinė vynuogių sulčių.
Pavakariai: nesaldinta kmynų arbata, 5 lazdyno riešutai.
Vakarienė: 2 mažos riekelės juodos duonos su trupučiu sviesto ir plooonu lapeliu geltono sūrio.
Naktipiečiai: apelsinas. Turbūt norėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 12 06, 16:41)
Priešpiečiai: Glaistytas varškės sūrelis (110)

blink.gif o čia sūrelis koks? aš glaistytą Magijos (45g) skaičiuoju 170 kcal, Jonuko (50 g) - 190 kcal. g.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2006 12 06, 21:36)
blink.gif  o čia sūrelis koks? aš glaistytą Magijos (45g) skaičiuoju 170 kcal, Jonuko (50 g) - 190 kcal. g.gif

Joy vaikams. 100gr./ 279kcal, sūrelis (40gr.)- 111,6kcal.
Man atrodo, tai vienas iš mažiausiai kcal. turinčių sūrelių- kadangi juos mėgstu, tai išsinagrinėjau visą mūsų parduotuvėje esantį asortimentą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 12 06, 22:43)
Joy vaikams. 100gr./ 279kcal, sūrelis (40gr.)- 111,6kcal.
Man atrodo, tai vienas iš mažiausiai kcal. turinčių sūrelių- kadangi juos mėgstu, tai išsinagrinėjau visą mūsų parduotuvėje esantį asortimentą  biggrin.gif

Aišku. Man neskanus. jeigu jau girešyt, tai griešyt. renkuosi skanų sūrelį pusryčiams. tai - mano saldumynas ax.gif
Atsakyti
šiandienos meniu smile.gif
pusryčiai:žal. arbata, avižų košė, obuolys + pusė granato.
pietūs:plovas su vištiena, sojos padažu ir marinuotais agurkėliais.
pavakariai:plytelė šokolado(NIAM) ax.gif
vakarienė:2 sumuštiniai su vištiena ir pora mrinuotų agurkėlių.

kaip matau daug kas čia kalorijas skaičiuoja, aš tai net nenumanau kiek aš jų sunaudoju. gal žinok kur galėčiau kokį sarašiuką rast su kcal??
Atsakyti
QUOTE(mantienė @ 2006 12 06, 23:47)
kaip matau daug kas čia kalorijas skaičiuoja, aš tai net nenumanau kiek aš jų sunaudoju. gal žinok kur galėčiau kokį sarašiuką rast su kcal??

Tai tiesiog gali per google suvest kalorimetras ir ismes tau l. geru lenteliu smile.gif viena ypac faina, nes gali ik viska suvesti gramais ka valgei ir tau paskaiciuos dienos kcal, vitaminu ir mineralu gautus kiekius smile.gif vat ax.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2006 12 06, 22:16)
Pusryčiai: puodelis šilto vandens su šaukštu sėlenų ir šaukšteliu medaus - išbandžiau pirmą kartą, visai patiko, nors medaus nemėgstu, bet skonis gavosi toks riešutinis lyg ir... g.gif
[

tai cia tieisog i vandeni idedi selenu ir vandens? smile.gif Kiek dedi medaus ir kiek selenu i puodeli? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti