
Savo penktadieninio nelabai pamenu, bet pabandysiu atgaminti:
PUSRYČIAI: rusiški dribsniai su pienu ir razinomis+cinamonas
PRIEŠPIEČIAI: šok. saldainis, obuolys, keli gab. ferm. sūrio
PIETŪS: didelis blynelis su sūriu, didelis blynelis su pievagrybiais+ nemažas samtis kreminio daržovių padažo. Gal 20 g m&m saldainių su žemės riešutais.
VAKARIENĖ: 2 maži gabaliukai keptos lašišos, 2 mažos riekutės virto žuvies vyniotinio su špinatų įdaru, keli šaukštai įv. salotų, virtų daržovių, riešutų, gabaliukas torto, vynas... ai, na žodžiu šioks toks firmos vakarėlis buvo...


ŠEŠTADIENIS
PUSRYČIAI: riekė šviesios duonos su grūdais, truputis sviesto, kelios peršviečiamos riekutės baisiai skylėto sūrio (tai galima sakyti, kad nesiskaito

nereguliariai iki pietų keli imbieriniai sausainiai.

PIETŪS: didelė lėkštė žuvies guliašinės sriubos su įv. daržovėmis ir ryžiais, grūdinė bandelė, didelė stiklinė slyvinio ledų kokteilio. (Sriuba nereali buvo, gaila, kad neisivaizduoju kaip ją išvirti

VAKARIENĖ: dviguba riekutė duonos su morkomis (kažkas panašaus į sveikuolių riekelę tik su morkomis vietoje grūdų), 90 g varškės deserto su vyšniomis, obuolys, sauja m&m saldainių (kažkokia manija ant jų užėjo

NAKTIPIEČIAI: saujelė spanguolių cukruje, gabaliukas ferm. sūrio (visų emendemsu ir spanguolių saldumui nuplauti.
