Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- II

Vakarykštis:
PUSRYČIAI: vanduo ir ko, kiviukas, 1,5 v.š. miuslų su 6 razinkom ir bobuoliuku, darbe - b. kava.
PRIEŠPIEČIAI: 1 r. duonelės su tep. v. sūreliu, 2 r. mocarelos, 1 snieginio krabo lazdelė.
PIETŪS: 2 kotletukai, 2 m. gab. žuvies, 2 r. mėsytės vyniotinio, 0,5 pomidoro. 3 skiltelės greipfrukto.
PAVAKARIAI: b. kava, 2 saldainiai, 2 mandarinai, 4 irisai.
PAVAKARIAI- 2: obuoliukas, dž. kriaušė.
VAKARIENĖ: 2 lietiniai su sūriu, naminė adžika.
NAKTIPIEČIAI: 200 ml saldžios sriubos (su av. dribsniai ir saldinta saldikliu).
Atsakyti
Mano šiandiena:

Pusryčiai: 2 lieknos kalakutienos dešrelės, 35 g ajerų duonos, 100g pomidoras (350)
Pietūs: 2 vnt. kepenų blynai "karališkai", 100g virtų ryžių, marin. agurkas (575)
Pavakariai: apelsinas (140)
Vakarienė: dubuo kopūstų sriubos, 50g ajerų duonos (230)

Viso: 1295 kcal. Jei labai bus badas ( hihihi.gif ), naktipiečiams bus persimonas už 140 kcal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meškutė_Nida: 14 gruodžio 2006 - 13:21

Miashka, o duoniukai lietuvishki ir nesaldus, kiek matau ish dezutes tai taip pat ir atrodo, ar cia shituose fazer koloriju maziau ar kaip? g.gif

Man shiandien ishkrova tai geriu kefyra su selenom smile.gif nuo ryto jau 2 puodukus ishgeriau [rytas 11 val. prasidejo] smile.gif
Atsakyti
šiandieninis meniu toks skurdokas, nes vakar alc.gif

pusryčiai - juostelė, kompotas vyšnių.
pietūs - ž.arbata su citrina, 2 virti kiaušai su a.š. sviesto ir riekė j. duonos su saulėgražom.
pavakariai - vaisių mišrainė su jogurtu.
vakarienė - kefyro stikl., varškės sūrelis.

Atsakyti
Miashka, o duoniukai lietuvishki ir nesaldus, kiek matau ish dezutes tai taip pat ir atrodo, ar cia shituose fazer koloriju maziau ar kaip?

dar yra tokie
user posted image
jie nelietuviski, suomiski berods, vienas 20kcal, primena dziovinta rugine duona thumbup.gif nuotraukoje su kmynais, yra original, su cesnaku ir dar apvaliu su sezamu, berods 30kcal, ir pailgu multi grain, buna bent jau maximoj prie sveiko maisto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineciukas: 14 gruodžio 2006 - 18:38

Ineciukas, matau, kad nelietuvishki, bet sakau, kad yra ir lietuvishki duoniukai, ash tuos lietuvishkus ir perku, tai galvoju kuo shitie "uzsienietishki" geresni,ar cia kaloriju maziau ar kas smile.gif dbr neturiu lietuvishku duoniuku tai negaliu pazet kiek ten viename kaloriju yra smile.gif
Atsakyti
Mano šiandieninis:
PUSRYČIAI: 2 tamsios duonos (TIK MAN) sumuštiniai su sviestu ir desertiniu varškės sūriu su aguonomis.
PRIEŠPIEČIAI: balinta kava, žiupsnelis žemės riešutų JĖGA su medumi (kablys man ant jų... blush2.gif )
PIETŪS: dubenėlis žuvienės, menkės šašlykas, morkų salotos, virti grikiai. Saaaauja tų pačių riešutų. (Atnešiau kolegas į darbą pavaišinti, o beveik pati viską suėdžiau. hihihi.gif )
iki pavakarių vis lesiojau tuos riešutus... doh.gif
PAVAKARIAI: 2 obuoliai
VAKARIENĖ: 2 sojų dribsnių kepsniai pabarstyti sūriu, morkų-cukinijų salotos su jogurtiniu padažu, pusė pomidoro. Desertui dvi riekelės desertinio sūrio su aguonomis, 2 dž. figos, 1 aš medaus.
Oho, nu nemažai gavosi, o akys vis tiek link šaldytuvo krypsta... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2006 12 14, 18:04)
Ineciukas, matau, kad nelietuvishki, bet sakau, kad yra ir lietuvishki duoniukai, ash tuos lietuvishkus ir perku, tai galvoju kuo shitie "uzsienietishki" geresni,ar cia kaloriju maziau ar kas smile.gif dbr neturiu lietuvishku duoniuku tai negaliu pazet kiek ten viename kaloriju yra smile.gif

ir kaloriju maziau turi, ir skanesni, ir sotesni ax.gif bent jau man cool.gif
Atsakyti
Tie, kur Inečiukas paveiksliuką įmetė, labai panašūs į tuos Fazer, kur dabar valgau. Bent jau skonis tai tas pats - kaip plonutė džiovintos juodos duonos riekutė, man labai skanu. Finn crispai siauresni, 1 vnt - 20 kcal, Fazer crispai - platesnė juostelė, todėl 1 vnt - 30 kcal. Man užtenka 2-3 prie kavos, kad užkąsčiau. Lietuviško nieko panašaus nemačiau, man visi per saldūs.

Šiandienos meniu
toks nuobodokas, bet nelabai apetito turėjau, tik vakare labai skaitykloje sušalau, tai užvalgiau sočiau.

Pusryčiai: šaukštas sėlenų+šaukštelis medaus vandens stiklinėje.
Priešpiečiai: 2 fazer crispai, puodas kavos su pienu 50/50.
Pietūs: trintos daržovių sriubos puodelis, 100 g varškės su šaukštu grietinės.
Pavakariai: puodas kmynų arbatos, 3 fazer crispai.
Vakarienė: 2 kepti kiaušiniai, riekė juodos duonos su sviestu.

Žiūrau, nebūta vaisių, gal dar suvalgysiu apelsiną g.gif
Atsakyti
Miaška, šaunuolė, lygtai nebematau pas tave meniu šokolado thumbup.gif Kaip sekasi kovoti su saldumynų potraukiu?

KETVIRTADIENIS
Pusryčiai: "Balance" 100 g (latviškas produktas, a la Actimel), kava su sojų grietinėle, grūdėta bandelė su sviestu, kumpeliu ir salotos lapais
Priešpiečiai: 2 mandarinai, l. jogurto indelis
Pietūs: vištienos filė troškinta kario padaže, 2 v.š. šparag. pupelių-pomidorų salotų
Pavakariai: kava su sojų grietinėle, mandarinas, 100 g "Lieknos" varškės
Vakarienė: puodelis kefyro, 1/2 naminės picos(paplotis-troškintas kalakutienos faršas-truputis ferm. sūrio ir truputis majonezo/kečupo) + 4 maži marinuoti agurkėliai

Skysčių (be kavos) 8 vnt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giliuke23: 15 gruodžio 2006 - 07:38
Mano šiandieninis meniu:
Pusryčiai: Ruginė riekelė, tunas, arbata su vit.C (100)
Priešpiečiai: Vynuogės (140)
Pietūs: Žemaičių blynai (500)
Pavakariai: Varškės sūris, balinta kava (150)
Vakarienė: 2 virti kiaušiniai su majonezo- krienų padažu, duona (300)
Naktipiečiai: 2 šokoladiniai saldainiai su marcipanais (100)
Iš viso: 1290
Atsakyti
Jungiuosiu prie Jusu su savo valgiarasciu 4u.gif

PUSRYCIAI: liesos varskes pakelis +125 gr. jogurto

PIETUS:tuno salotos (tunas savose sultyse,pekino kopustas,morka,agurkas,pomidoras,porai),puse riekutes juodos duonos.5 sokoladiniai aguona saldainiai doh.gif

PAVAKARIAI: Greifrutas,2 obuoliukai

1 Val.treniruote sporto klube

VAKARIENE:liesos varskes pakelis+125 gr.jogurto.7 obuoliukai blink.gif

Per visa diena 0.5 litro vandens,3 puodai zalios arbatos be cukraus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 15 gruodžio 2006 - 14:23