mano vakaryk6tis meniu:
PUSRYČIAI: 90g. "Lieknos" varškės, 2 šok. gabalėliai, kava;
PRIEŠPIEČIAI: 2 crispai, 1 šok.gab, kava.
PIETŪS: Orkaitėje keptos visštos krūtinėlės juostelės, ryžiai, marinuoti agurkėliai, mandarinas
PAVAKARIAI: 2 ryžių trapučiai, džiūvėsis, arbata
VAKARIENĖ: Vištienos plova, kriaušė
Šiandieninius pietus norisi nutylėti, bet tiek to... gal sudrausmins...
Pusryčiai: pieniška skiesta avižinė košė su razinomis ir trupučiu medaus
Priešpiečiai: maža kriaušė
Pietūs: 3 labai neskanūs žuvies ir krabų lazdelių kepsniukai (gaminau pagal receptą, bet gavosi šlamštas
), burokėlis su jogurto padažu. Kadangi labai nurėjau nuvalgyti neskanumą tai ir prasidėjo: sumuštinis su sūriu, 3 avižiniai sausainiai, 4 šokoladiniai saldainiai, 1 didelė pieniško šokolado pliauska, nuo kalėdų užsilikęs šokoladinis senis šaltis su įdaru, sauja žele saldainukų, dvi irisų plokštelės (viena kaip pištas dydžio). Suvalgiau visas saldumynų atsargas! Bet neužteko ir specialiai susiruošiau į pardę kokio pyragaičio.
Bet ačiūdie, protas ten nušvito ir nusipirkau obuolių vietoj spurgos. Tai grįžusi dar obuolį suvalgiau. Kažkoks užtemimas proto.
Vakarienė: dubenėlis sriubos su riekute duonos, apelsinas. Arbata su 1 aš medaus.
Uh, pasižiūriu į pietus ir pašiurpstu...
Pusryčiai: pieniška skiesta avižinė košė su razinomis ir trupučiu medaus
Priešpiečiai: maža kriaušė
Pietūs: 3 labai neskanūs žuvies ir krabų lazdelių kepsniukai (gaminau pagal receptą, bet gavosi šlamštas

Vakarienė: dubenėlis sriubos su riekute duonos, apelsinas. Arbata su 1 aš medaus.
Uh, pasižiūriu į pietus ir pašiurpstu...

QUOTE(smike @ 2007 01 23, 22:15)
Bet neužteko ir specialiai susiruošiau į pardę kokio pyragaičio.
Bet ačiūdie, protas ten nušvito ir nusipirkau obuolių vietoj spurgos.

Man analogišku atveju protas retai taip nušvinta

Ną aš irgi prie jūsų
Šiandien man iškrovos diena, tai kol nereikia dar į pamokas sėdžiu pu erch arbatos puoda apsikabinus
Vakarykštė diena:
Pusryčiai: Kiaušinis + duoniukas 1 + actimelis. Manau, jog apie 200kcal.
Pietūs: Morkų ir bulvių troškinys + kefyras Apie gal 400 kcal.
o toliau sugriešijau. Šokoladas, vynas ir kepta duona. Ną bet manau neišėjo daugiau nei 1500 kcal
O va pirmadienį, sekmadienį ir šeštadienį maitinaus taip:
Pusryčiai: Arbata žalioji + kiaušinis su duoniuku ir actimelis. Apie 200kcal.
Priešpiečiai: Dyydelis uobolys. ~80kcal.
Pietūs: Tai kas namie padaryta pietų. Balandėlis su bulvių koše ar dar kas
apie 500 kcal.
Pavakariai: Vėl uobuolys ir sausainis koks
(tėtis parvežė laaaaaabai skanių sausainių, o aš buvau didvyrė ir iš trijų kg tepaėmiau per visas dietinimosi dienas tik 3
) Apie 120kcal.
Vakarienė: Bananas + sultynys ar dar kas nors lengvo pasimaišęs po ranka. Apie 200-300 kcal.
Ną ir gaunasi apie 1200kcal. ną taip kažkur matuoju, kad gautųsi. +- kažkiek. jei tą dieną mažiau suvartoju, kitą galbūt daugiau. Čia man nuo to, kaip valgyt noriu priklauso
o prieš tai tris dienas badavau, kad skrandį mažint. nes esu rajūūnas
Kiek laikiausi dietų, tai per tiek dienų, jau senai apsirijus sėdėdavau, o jei sugriešydavau tai ir varydavau toliau griešindama.. o šitas maitinimasis man patinka
Ną dabar aš su jumis, kasdien raportuosiu ką valgau. Ną nors stengsiuosi kas dien, nes nevisada prie kompo

Vakarykštė diena:
Pusryčiai: Kiaušinis + duoniukas 1 + actimelis. Manau, jog apie 200kcal.
Pietūs: Morkų ir bulvių troškinys + kefyras Apie gal 400 kcal.
o toliau sugriešijau. Šokoladas, vynas ir kepta duona. Ną bet manau neišėjo daugiau nei 1500 kcal

O va pirmadienį, sekmadienį ir šeštadienį maitinaus taip:
Pusryčiai: Arbata žalioji + kiaušinis su duoniuku ir actimelis. Apie 200kcal.
Priešpiečiai: Dyydelis uobolys. ~80kcal.
Pietūs: Tai kas namie padaryta pietų. Balandėlis su bulvių koše ar dar kas

Pavakariai: Vėl uobuolys ir sausainis koks

Vakarienė: Bananas + sultynys ar dar kas nors lengvo pasimaišęs po ranka. Apie 200-300 kcal.
Ną ir gaunasi apie 1200kcal. ną taip kažkur matuoju, kad gautųsi. +- kažkiek. jei tą dieną mažiau suvartoju, kitą galbūt daugiau. Čia man nuo to, kaip valgyt noriu priklauso

Vakarykštis:
PUSRYČIAI: vanduo ir ko., kiviukas, abrikosas, Alma light jogurtas su sėlenom ir sėmenim. Darbe - balta kava.
PRIEŠPIEČIAI: 2 duoniukai su tep. v. sūriu, raugintas agurkas. Vėliau arbatos 2 puodeliai su šaldytom trintom žaliom braškėm, kurios, deja, su cukrum.
PIETŪS: 4 menkės-morkų blyneliai, 1 gab. keptos menkės, rūk. vištienos kumpiukas, 2 raug. agurkėliai.
PAVAKARIAI: bananas, balta kava, 4 avižiniai sausainukai, 1,5 obuolio (čia kokių 3 valandų bėgyje).
VAKARIENĖ: 1,5 samt. burokėlių sriubos, balandėlis (kopūsto didžioji dalis), 4 v.š. burokėlių su svogūniuku ir aliejuku, gabalėlis sūrio.
PUSRYČIAI: vanduo ir ko., kiviukas, abrikosas, Alma light jogurtas su sėlenom ir sėmenim. Darbe - balta kava.
PRIEŠPIEČIAI: 2 duoniukai su tep. v. sūriu, raugintas agurkas. Vėliau arbatos 2 puodeliai su šaldytom trintom žaliom braškėm, kurios, deja, su cukrum.
PIETŪS: 4 menkės-morkų blyneliai, 1 gab. keptos menkės, rūk. vištienos kumpiukas, 2 raug. agurkėliai.
PAVAKARIAI: bananas, balta kava, 4 avižiniai sausainukai, 1,5 obuolio (čia kokių 3 valandų bėgyje).
VAKARIENĖ: 1,5 samt. burokėlių sriubos, balandėlis (kopūsto didžioji dalis), 4 v.š. burokėlių su svogūniuku ir aliejuku, gabalėlis sūrio.
QUOTE(Piefka @ 2007 01 24, 09:30)
Tik pusvalandį po žinutės parašymo.
Sveika prisijungusi

QUOTE(Net @ 2007 01 24, 10:58)
menkės-morkų blyneliai,
Valgyklos asortimentas, ar pati? Jei pati, tai gal galima receptėlį?

Vakarykščios dienos dėl tam tikrų priežąsčių neskelbsiu

Pusryčiai: kava su pienu, 100g liežuvio vyniotinio, 2 a.š. majonezo, 100g j.duonos su grūdais (gražus startas

Priešpiečiai: 3 sūrio sausainiai, 100ml nat. obuolių sulčių (irgi baiss puiku

Pietūs: burokėlių sriuba, 50g j.duonos su grūdais
Pavakariai: 300 ml pomidorų sulčių
Vakarienė: 300ml kefyro
ANTRADIENIS
Pusryčiai: vanduo su c., (stambių) avižinių dribsnių košė +dž.slyvos/sėlenos/AŠ alyvuogių aliejaus, stiklinė lieso pieno
Užkandis: pusė banano, "Biola" l. jogurto indelis
Pietūs: pupelių sriuba, riekė j. ajerų duonos, 200 g įv. daržovių
Užkandis: pusė banano, mandarinas
Vakarienė: "Alma Light" varškė, 1,5 greipfruto; sidro 0,5 l ir 2 taurės p.sauso šampano
Pusryčiai: vanduo su c., (stambių) avižinių dribsnių košė +dž.slyvos/sėlenos/AŠ alyvuogių aliejaus, stiklinė lieso pieno
Užkandis: pusė banano, "Biola" l. jogurto indelis
Pietūs: pupelių sriuba, riekė j. ajerų duonos, 200 g įv. daržovių
Užkandis: pusė banano, mandarinas
Vakarienė: "Alma Light" varškė, 1,5 greipfruto; sidro 0,5 l ir 2 taurės p.sauso šampano
ziuriu cia ne man vienai vakar diena buvo ne kokia...
na taip nefaina. Na bet vis tiek parasysiu, kad geda butu
taigi
pusryciai: avizu dribsniu kose (20g), kava su pienu
priespieciai: taleriai su arbata
pietus: Varskes apkepas, arbata
priespieciai: sokolado (du gabaliukai) vaisiai (kiviai, vynuoges)
Vakariene: Riesutai (tie su svogunais), vynas (pusiau saldus, 200ml), pora Migles saldainiuku, arbata
naktipieciai
gera sauja cipsu
sidro (kokia 400ml)

taigi
pusryciai: avizu dribsniu kose (20g), kava su pienu
priespieciai: taleriai su arbata
pietus: Varskes apkepas, arbata
priespieciai: sokolado (du gabaliukai) vaisiai (kiviai, vynuoges)
Vakariene: Riesutai (tie su svogunais), vynas (pusiau saldus, 200ml), pora Migles saldainiuku, arbata
naktipieciai

QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 01 24, 12:11)
...
...

...
Blynelius kepiau pati iš: smulkintos menkės, su česnakais ir svogūnais pakepintų morkų, 2 kiaušų, jogurto+majonezo ir sėlenų+krakmolu, prieskonių. Kepiau ant minimalaus kiekio aliejaus dar nusausinant ant popierinių rankšluostukų. Man patiko

Dar vienas šios dienos atradimas: sėlenų džiūvėseliai su kmynais: 100 g. 225 kcal, pakuotėje 250 g., kaina 2,99 Lt. Man patiko: ypač turėtų tikti su sūriuku tepamu, prie kreminės sriubikės ir pan.

Cia mano valgiarastuku nebuvo, nes turejau sesija ir tikrai ne maistas galvoj buvo. Bet vakar islaikiau paskutini, tai vel pateiksiu savo valgiarascius.
Mano dienele:
Pusryciai: kava su pienu ir gabalas balto surio
Pietus: mazas bliudukas pieniskos sriubos su makaronais, troskinta jautiena su morkomis, desertui sajele sokoladiniu dribsniu- cia asortimentas pas mama...
Pavakariai: arbata su cukrumi ir grietinele
Vakariene: arbata su medumi ir 300 g riebalingo jogurto su sokolado drozlemis
Mano dienele:
Pusryciai: kava su pienu ir gabalas balto surio
Pietus: mazas bliudukas pieniskos sriubos su makaronais, troskinta jautiena su morkomis, desertui sajele sokoladiniu dribsniu- cia asortimentas pas mama...
Pavakariai: arbata su cukrumi ir grietinele
Vakariene: arbata su medumi ir 300 g riebalingo jogurto su sokolado drozlemis
sveiki
ar mane priimsit i savo gretas?
Jauciu, kad vel reikia viska pradet rasytis ka valgau, nes priaugau truputuka ir aplamai noriu kelis kg numest
Tai nuo rytojaus pradesiu rasytis ka dedu u burna