Įkraunama...
Įkraunama...

Mažieji "pagalbininkai"

mum 2 metukai ir l. norim mamai padet: sluoja grindis, iskrausto skalbimo masina arba sudeda ne vietoj padetus rubus i ja, valo dulkes nuo grindu ir nuo stalo ar kur papuola, jei pripiesia kur nors, tai tipo oi beda, reik skuduriuko ir susirupines valo, lauke: sluoja, kasa, kaip tetis, suniui atnesa sauso pasaro ir ipila i jo bliudeli. man smagu matyt, kaip mano vaikas tobuleja thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
maniskis tai sluotos direktorius lotuliukas.gif geriausias jo zaidimas sluoti grindis:nesvarbu ar grindys ar kilimas,vistiek sluoja biggrin.gif siurbia.cia dar ir nusiraminimo budas, kai visus namus vercia.valo dulkes, jei pripila ka, bega skuduriuko(kad as pirma neisvalyciau biggrin.gif )sako:"tuoj,tuoj" isvalo ir tada sako:"va".mazdaug va koks as geras thumbup.gif daznai tualete darbuojasi su tualetiniu sepeciu blink.gif sudeda drabuzius i skalbimo masina, uzdaro dureles ir skuba milteliu bei minkstiklio ir rodo kur juos pilti reikia(paciam neduodu).pavalges nusinesa lekstute i kriaukle(taip jau praradom kelias stiklines blink.gif ) nuolat savo kely randa jam nereikalingu daiktu, kuriu po to turiu ieskoti siukslinej biggrin.gif einant i lauka atnesa ne tik savo rubelius, bet ir mano striuke, batus.zodziu kaip ir kiekvienas mazas vaikiukas dirba viska, kas jo jegom 4u.gif
Atsakyti
Kartu plaunam grindis, pati mazė lupa kiausini, ka paprasyta atnesa, nunesa ir ismeta i siuksliu deze. Zodziu - puiki pagalbininke assa.gif
Atsakyti
Oi labai padeda,skalbimo masina pakraut ir ijungt labai megsta,mikro bange visada ijungia(mygtuka paspaudzia lotuliukas.gif ),labai megsta blynus uzmaisyt,as viska sudedu ir kartu maisom,aisku trunkam dvigubai ilgiau,bet uz tai graziai laika leidziam kartu,kartu dulkes sluostom ir kilimus siurbiam kiekvienas savais siurbliais,daug ka daro manasis..Sakau gal uzauges bus geras vyras,ne toks liurbis kaip tevas.nes jau dabar uz teva n kartu tvarkingesnis doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sunkiau būtų atsakyti į klausimą, ko mano mažius buityje nedaro lotuliukas.gif . Nes daro absoliučiai tą patį, ką ir mamytė: siurbia, šluosto dulkes, plauna indus, jungia skalbimo mašiną, išdžiausto skalbinius, šluoja..... Bet labiausiai jam patinka laistyti gėles (turi mažą geltoną laistytuvėlį), išdėlioti pirkinius (maisto produktus), kuriuos visada išskirsto: mamai, tetei, babai, bei kepti obuolių pyragą (maišo tešlą ir įjungia orkaitę)... Džiaugiuosi ir didžiuojuosi savo mažuoju pagalbininku didžiuose buities rūpesčiuose... thumbup.gif
Atsakyti
manasis ir baisiai nori prie visko prisidet smile.gif plauna grindis sepeciu, pavalges pats nusivalo stala, skuduriuka pakabina atgal; pakrauna skalbenke; istraukia patalyne is dezes klojant lova ir t.t. ir pabandyk ko nors neleist daryt, oi kaip pyksta smile.gif
Atsakyti
Mano pagalbininkei 1.9metai,visus ne vietoj padetus drabuzius sunesa i vonia ir sudeda i skalbimo masina lotuliukas.gif thumbup.gif Virtuveje pastoviai "plauna" grindis,paima skuduriuka ir trina rolleyes.gif O kai grizta tetis is darbo,bega i virtuve,pasiima visus saukstus nesa jam ant stalo bigsmile.gif
Atsakyti
visada nori padeti,pasakyk kad plausiu grindis lekia i vonia,paiimti sluota,eina pati leksciu plauti,dulkes sluosto,einant is parduotuves tesiog zirzia kad duociau panesti maisiuka doh.gif kartais tenka atsakyti jei sunkus,tetes paliepus galetu viska sunesti,ir lekstes ir puodelius,labai patinka telefonus nesioti biggrin.gif
Atsakyti
na maniskis kol kas daugiau vercia nei padeda 4u.gif O siaip ranksluosti paduoda kai galva isiplaunu, teciui, gryzusiam is darbo atnesa drabuzelius persirengti, nesvarbu, kad kartais mamos lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškė labai nori indus plauti doh.gif aišku rankoves iki pažastų būna šlapios, o aplink visur prilašinta vandens..ir dar man viską reikia perplauti cool.gif Iš esmės tai viską nori padėti biggrin.gif
Atsakyti
Kai pagimdžiau antrą sūnų,sakė blogai neturėsi pagalbininkės namuos verysad.gif Bet mano berniukai-patys geriausi pagalbininkai,virtuvė geriausia vieta ką nors veikti,svečiams stalus ruošia,plauna, šluoja, valo thumbup.gif na žinoma reikia prižiurėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Manajam 2m. 6men. tai irgi labai jau puola ir grindis šluoti ir indus plauti biggrin.gif tereikai tik užsiminti biggrin.gif o kartais dar ir pats primena ir pirmas lekia plauti lotuliukas.gif
Bet linksmiausia buvo kai sugalvojo mamai iškeptą kugelį perkepti iš naujo doh.gif biggrin.gif ant kugelio užpylė 500gr. miltų ir visą pakelį kiaulienos prieskonių doh.gif ir va, prašau, valgyk mamyte essen.gif biggrin.gif
Atsakyti