Įkraunama...
Įkraunama...

Mažieji "pagalbininkai"

manoji gal nuo 1,5 metu labai jau noriai viska darydavo,atnesdavo puoduka,ranksluosti,batus,drabuzius savo susinesdavo,na viska ka panesdavo,dabar taip pat labai paslaugi biggrin.gif na zinoma vaikam tokiu gyvenimo laiku manau tai iprasta tongue.gif
Atsakyti
Maniškė taip pat labai noriai padeda mamytei namuose, o dar labai mėgsta padėti tėveliui tvarkant mašiną thumbup.gif namuose padeda mamytei džiaustyti skalbinius, padeda sudėti ir išimti iš skalbimo mašinos, labai jau griebia dulkių siurblį ir bando siurbti, nieko nedraudžiam jei matom kad jai tai nekenkia, jei nori kodėl gi neleidus ax.gif kai tėvelis tvarko mašiną tai ji paima ir paduoda jam kokį plaktuką, ar šiaip kokį įrankį, kartą kai tėvelis kažką kalė ji paėmus pagalį irgi pradėjo eiti aplink mašiną ir kalinėti viską doh.gif , tada jau teko truputėlį sudrausti ir parodėm kur ji gali kalti ax.gif manau kad vaikui negalima drausti to kas nėra blogai, nes vėliau kad ir kaip norėsis kad vaikiukas ka nors išmoktų daryti, jam gali tiesiog tai būti nebeįdomu ax.gif
Atsakyti
na o mano mažylis kol kas tik supranta tokias komandas kaip "įjunk", "išjunk šviesa" šie darbai labai jam patinka biggrin.gif, o visi kiti darbeliai paliekami vyresnėliams g.gif
Atsakyti
mano pupytei dabar dar tik 1,2 men, tai kazin ko nepadeda, bet labai noriai atnesa pampersa, tapkes, savo rubelius(ypac kai i lauka nori lotuliukas.gif ), na vnz ka jau supranta to gali drasiai prasyti thumbup.gif
Atsakyti
mano padėjėja plauna grindis, tvarko žaislus, valo dulkes, neša šiukšles į šiukšlių dėžę, plaka kiaušinienę, lovą kartu klojam, drabužius sudeda į spintą, jeigu pamato nesudėtus doh.gif savaitgalį abi 'mušėm' karbonadus, prieskoninom wub.gif
Atsakyti
Mano mažoji pupa irgi mielai padeda - atsineša rūbelius, su skudurėliu valo dulkes ir langus, nuneša lėkštes prie kriauklės, išmeta popieriukus į šiukšlių dėžę..Aišku, kartais daugiau netvarkos po jos pagalbos, bet vistiek malonu.. wub.gif Labiausiai patinka jau nešt patalynę į lovą, tokia laiminga, išsišiepus iki ausų tik pūškuoja.. thumbup.gif
Atsakyti
Mes viska viska darom kartu smile.gif ,nu beveik viska biggrin.gif ...Vyras savaitg.male mesa,tain ir jam padejo bigsmile.gif ,dejo mesa i malimo masina.Aisku,visi darbai dabar darosi daaaug leciau,bet jeigu neleidi padeti,tada zyzimas istisas doh.gif .
Atsakyti
na mano maziui patinka nesti popieriukus ismest i siuksliu deze, kartais zaisliukus savo surenka,siurbti kilimus nori tai pasiemes antgali vaiksto ir bruzina doh.gif ,ryte padeda lova paklot ax.gif
Atsakyti
Ir mūsų perliukas didelis pagalbininkas visose srityse biggrin.gif , paskutiniu metu labai patinka orkaitę valyti, išsikrauna visas skardas, tada pasiima kempinėlę ir valo valo valo biggrin.gif , tas pats būna kai vonią šveičiu - jis irgi su kempinėle aplink sukiojasi, arba šiaip pasiėmęs skudurėlį dulkes valo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabred: 17 gruodžio 2008 - 15:50
4u.gif na mes jau dideli mum 1m.9men viska darom kartu maisom blynam tesla,kepam kotletus,skutam bulves ,siurbem kambarius, skalbinius dziaunam.zodziu be savo sunelio as prapulciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mokam ir kava sveciam padaryti ir lekstutes atnesti ir obuoliukus nuplaiti. biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
O ho maniskei, tai tik duok pasireikst. ir drabuzius kartu dziaustom, ir dulkes valom, ir valgyt sumasto kartu daryt. Darbininkele kokia, tik leisk biggrin.gif Bet gi tokio amziaus jie visi labai imslus bet kokiai veiklai, nori padeti, nori buti didelei, daryti viska patys. tongue.gif
Atsakyti
Dicke tai tikra pagalbininke (13metu), leliukas kaip ir leliukas.... Bet va vidurinioji (3metu) tai nezinau ar galima pavadint butu pagalbininke ar daugiau kenkeja biggrin.gif Skalbia savo rubus su batams valyt skirtu sepeciu...Neisgreztus nesa i kambary dziaut.... Vargo vakariene, ale tegul mokinasi, bile noras yra biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti