Įkraunama...
Įkraunama...

Mažieji "pagalbininkai"

mano dvimetis veržiasi padėt visur.
ir maistą gamint,ir grindis šluot, ir rūbus džiaut.
aišku, su jo pagalba kartais tenka tą patį darbą daryt dukart biggrin.gif
Atsakyti
Mano dvimetis namų ruošoje padeda daugmaž viską: ir valgyt gaminam kartu, ir šluojam, ir plaunam, net daržą ravim kartu biggrin.gif Drabužius sudeda į skalbyklę, išima, džiaut padeda, dar ir miltelų įpiltų bei įjungtų, jei tik leisčiau blush2.gif Pirkinius iškrausto ir sudeda į vietas, žaislus susitvarko.. Na vnž., viską smile.gif Net daržą sėt/sodint padėjo. Pupas, žirnius tai jau pats pasėjo biggrin.gif
Papildyta:
oi, dar ir česnakus susodino biggrin.gif
Atsakyti
mums du metukai uz dvieju menesiuku,bat pagalbininkas jau didelis biggrin.gif prasidejo nuo skalbiniu isemimo is skalbiankes,sudejimo ten,paskui dziaustymas ant dziovykles,jei dziaustau lauke,tai padavineja is pintines,siurbliuoti labai megsta...net pyragus kartu darom-sudeda miltus,mikseriu plakam biggrin.gif niekada nedraudziu padeti,jam juk smagu....
Atsakyti
siurbliuot labai nori,gamint maista,isimti indus is indaploves...
Atsakyti
mano mazylis (1,5m) visur taip pat nori padeti ypac labai megsta dziauti rubus tiksliau purtyti ax.gif
Atsakyti
Maniškis (1,8 m.) siurbt be galo mėgsta. Ištraukia siurblį, pats įjungia ir siurbia kambarius. Ir šiukles visada su tėčiu išneša smile.gif
Atsakyti
Mano mažiui dvimečiui tatinka padėti man tvarkytis smile.gif paduodu šluotą, tai bando šluoti mano Mariukas biggrin.gif ir dulkes labai valyt mėgsta smile.gif smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Na ir saunuoliai jusu vaikuciai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
maniskis kol kas tik viska vercia is stalciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
laukiu nesulaukiu, kada prades man padeti lotuliukas.gif
Atsakyti
padeda skusti bulves: as skutu, jis meta i kriaukle, isimti indus is indaploves, drabuzius is skalbykles irjuos sudziauti, sluoti, plauti grindis, laistyt geles... wub.gif
Atsakyti
Maniškė (1,5m.) irgi "padeda" visur kur tik kas ką nors daro. Labiausiai šiukšles renka ir neša i šiukšlių dėžę ir ką nors surinkti (komodą, stalą) su tečiu. Tai pagalbininkė nr. 1 smile.gif
Atsakyti
Mano mažylė,1m.ir 3 mėn.padeda mamai buityje labai biggrin.gif
Viska stebi ka as darau ir paskui ima sluota,bando sluoti,ima skudura valo grindis..nu labai smagu,kartais ir persistengia pridaro netvarkos,bet negali pykti,juk vaikas stengesi padeti tai tik sypsen akelia jos pagalba ir tiek.Labai miela tureti maza dukryte,kuri jau mokosi seimininkauti wub.gif
Atsakyti
maniskis nuo 2 metuku labai daug stengiasi padeti - sudeda rubus i skalbimmo masina, ijungia, baigus skalbtis isima rubus ,padziauna, grindis megsta plauti ,sluoti siurbti. zaislus kartais susitvarko( cia jau kai nuotaika gera ), padeda kokia morka sutarkuoti , pirkinius visada sudeda i vietas- ka reikia i saldytuva,ka reikia i jo kamera,o ka reikia i spintele det sudeda ant stalo,nes nepasiekia padet dar.oi ir dar visokiu darbeliu susiranda doh.gif
Atsakyti