Sveikos.Mano dukra taip pat turi vidurių užkietėjimą, tikriausiai dėl antibiotikų ir alergijos. Nuo alergijos labai padėjo kinietiškas kordicepsas(skystas).Tuo pačiu susitvarkė ir viduriai.Bet buvo vėl užklupusi vidurių problema, tai padėjo DUPHLAC. Dar padeda ir hemorojų gydo GYVO ir NEGYVO vandens procedūros(klizmutės).Sėkmės.O kordicepsą aš rekomenduočiau.Tai patikrinta mano pačios patyrimu.
net keliose knygose ir straipsniuose zurnaluose perskaiciau, kad vidurius laisvina zalios bulves sultys.
tikiu kad su mazu vaiku sunkiau bandyti viena ar kita metoda? ir vaistai neskanus ir kantrybes bei laiko reikia.
ka gi sekmes gydant.
tikiu kad su mazu vaiku sunkiau bandyti viena ar kita metoda? ir vaistai neskanus ir kantrybes bei laiko reikia.

ka gi sekmes gydant.

Na mamytės,gal kas dar turi man patarimų?

[quote=koltan,2006 08 09, 23:13]
Ačiu Jums už patarimus,reikės nusipirkt tų kinietiškų,tik kur jų pirkt,ir jei tiksliau nuo ko jos?O dėl lyzmučių darymo,tai aš niekaip vertinu savo vaikui.
Po klyzmavimo ligoninėje,vaikas iki šiol neleidžia prisiliest prie užpakaliuko,kad tik nebūtų visam gyvenimuibaimė.Tai jau iškentėjo ir ji ir aš,kraupu prisiminus.Ligoninėje nepagydė,o dar labiau pablogino situacija,dabar jau ir psichologiškai.
Nu ką dar kovojam.

[/q
Apie kordicepsą ir kt. pasiskaitykit www.tianshi-bap.com.

[/q
Apie kordicepsą ir kt. pasiskaitykit www.tianshi-bap.com.

turejom ta problemele pirmomis savaitemis, tai pakeitem maisteli i sojos, davem pankolio arbatele ir kelis kartus kishom i uzpakaliuka ausu krapstuka su vazelinu (po sito is karto prakakodavo). padejo

QUOTE(Kameja_x @ 2006 08 13, 20:37)
turejom ta problemele pirmomis savaitemis, tai pakeitem maisteli i sojos, davem pankolio arbatele ir kelis kartus kishom i uzpakaliuka ausu krapstuka su vazelinu (po sito is karto prakakodavo). padejo 

o mums šis būdas nesuveikia

QUOTE(naglis @ 2006 08 17, 15:49)

Man kazkodel pirma mintis sove i galva, kad gal tavo vaikeliui netinka misinukas?!

Pabandyk nebeduoti misinuko ir pati geriau visa diena paguliek su mazyle. Gal tikrai nuo misinio
. O jei tik viena karta per diena damaitini, tai pasisteng be misiniu istverti
.
Ir butinai kreipkis i gydytojus, nes tai nejuokas, jei 1 menesi taip kankinates
Pastoviai stimulioti si procesa vaistais, tai tikrai labai, labai blogai ir gali pakenkti vaikui
Papildyta:
Atsimenau
del bakteriju pabandyk Linex kapsules po 1 kapsule 2 kartus per diena duoti. Jie padeda ir nuo pilvo putimo ir nuo skausmu. Juose yra labai daug lactobakteriju ir bifidobakteriju, kurie taip reikalingi mazyliu pilvukams.

Ir butinai kreipkis i gydytojus, nes tai nejuokas, jei 1 menesi taip kankinates

Pastoviai stimulioti si procesa vaistais, tai tikrai labai, labai blogai ir gali pakenkti vaikui

Papildyta:
Atsimenau

del bakteriju pabandyk Linex kapsules po 1 kapsule 2 kartus per diena duoti. Jie padeda ir nuo pilvo putimo ir nuo skausmu. Juose yra labai daug lactobakteriju ir bifidobakteriju, kurie taip reikalingi mazyliu pilvukams.
mano vaikas tuštinasi kas 4-5 dienas
pradejau primaitinti - dar blogiau pasidarė. išgerem daug Gefilus ir pan., geriam Dupholac... o Microlax'ai visai nepadeda
valgom košes, daržovenes, kasdien - slyvų tyrę iš bonkutės. Kuom dar maitinti vaiką?!

valgom košes, daržovenes, kasdien - slyvų tyrę iš bonkutės. Kuom dar maitinti vaiką?!
QUOTE(Eziuke @ 2006 08 18, 15:00)
mano vaikas tuštinasi kas 4-5 dienas
pradejau primaitinti - dar blogiau pasidarė. išgerem daug Gefilus ir pan., geriam Dupholac... o Microlax'ai visai nepadeda

mums tai labai padejo svieziai trinti obuoliai kartu su kriause,o atsigert duodavau dziovintu slyvu nuoviro.ta prasme nupirkdavau dziovintu slyvu,is pradziu jas labai gerai nuplaudavau,o paskui uzpylus karstu virintu vandeniu uzdengus palaikydavau kol atsaldavo ir nupyldavau ta vandeni i buteliuka..po sav viduriukai susitvarke..
siaip tai jums patarciau kreiptis i gydytoja,nes tikrai nera gerai,jei vaikutis taip retai tustinasi..paskui gali buti negeru pasekmiu..
Pastebejau, kad bananai sukietina, o morka laisvina.