Mano dickei tokia problema buvo, maitinau pati tai po kelis lasiukus aliejaus suduodavau (vis keisdavau kitoki). Per pora savaiciu susitvarke.

Maniškis ir taip tuštinasi kas trečia diena. Jam tai normalu, nes jaučiasi gerai tik purpsi vos smardyn ir smardyn

Nesupratau kaip čia išėjo kad tusčia žinutė... pakartoju tema...
Sveiki,
turim vat tokią priblemytę. Dukrytė (2,8 m.) pastaruoju metu, galima sakyti, pati nekakoja. Ar čia vietos pasikeitimas ar mūsų noras atpratinti nuo pampersų prisidėjo, ar kad keletą kartų buvo šiektiek viduriukai užkietėję, bet kakoti bijom ir laikom, kaip sakant, kiek galim... Buvom ir i polikliniką nuvedę pas gydytoją, bet nieko, patarė kartu eiti kakoti (ir patiems sėst ir ją šalia sodint), Duphalac laktoze geriam ir prisake bent kas antą parą pakakoti, jei pati nekakos tai klizma arba muiliuko gabaliuką į užpakaliuką.
Jau kelios savaitės taip kankinamės, kolkas rezultatų nėra. Kas antra diena kakojam tik su muiliuku. Po įkišimo (muiliuko) mažoji pyksta, verkia, begioja ratais, kol pakakoja. Jau mes ir neprieštaraujam, kakok tu kur nori ar į pampersus, ar į puoduką nėra skirtumo tik pati kakok kada nori, bet ...
Tiesa... Į darželį dar neinam, o kur gi eisi kai dar kakoti nemokam. Su siusiojimu problemų nėra, tvarkingai siusioja į puoduką, po nakties pampersas jau sausas būna... bet su kakučiu vat gavosi problemos.
Gal mamytės turit patarimų?
Sveiki,
turim vat tokią priblemytę. Dukrytė (2,8 m.) pastaruoju metu, galima sakyti, pati nekakoja. Ar čia vietos pasikeitimas ar mūsų noras atpratinti nuo pampersų prisidėjo, ar kad keletą kartų buvo šiektiek viduriukai užkietėję, bet kakoti bijom ir laikom, kaip sakant, kiek galim... Buvom ir i polikliniką nuvedę pas gydytoją, bet nieko, patarė kartu eiti kakoti (ir patiems sėst ir ją šalia sodint), Duphalac laktoze geriam ir prisake bent kas antą parą pakakoti, jei pati nekakos tai klizma arba muiliuko gabaliuką į užpakaliuką.
Jau kelios savaitės taip kankinamės, kolkas rezultatų nėra. Kas antra diena kakojam tik su muiliuku. Po įkišimo (muiliuko) mažoji pyksta, verkia, begioja ratais, kol pakakoja. Jau mes ir neprieštaraujam, kakok tu kur nori ar į pampersus, ar į puoduką nėra skirtumo tik pati kakok kada nori, bet ...
Tiesa... Į darželį dar neinam, o kur gi eisi kai dar kakoti nemokam. Su siusiojimu problemų nėra, tvarkingai siusioja į puoduką, po nakties pampersas jau sausas būna... bet su kakučiu vat gavosi problemos.
Gal mamytės turit patarimų?
o maniškiui padėjo Aptamil mišinukus, į jokį kitą nekeisčiau

nu mes taip pirmaisiai menesiais tushtinomes be skaichiaus.... kiekvienas pampersasbuvo privarytas vos ne. paskuij sumazejo. dabar koki karta i diena ir viskas. maitinau MP, tai jokiu problemu nebuvo. bet va jai jau beveik 8 menesiai. tai pradejo valgyt normalu maista. bet irgi viskas gerai buvo:) kol...... va uzvakar vis diena nekakojo. tai man neramu pasdare, nes ji bent karta i diena prikakoja. plius ji stenejo su asharomis akyse... niekas neishlindo vargshiukei. o zinot del ko....o gi mano vyras nusprende, kol ash darbe buvau primaitint ja... dave visa sasyska.... nu zodziu ishprotejo vaikinas....jis jos net neplauste. dave i ranka ir tipo graushk:0 tai mergina ir pavarke ja. plius dave visa banana...nulupo ji...ir vel i ranka:) nu aishku ji jo viso nesuvalge, nes puse ant grindu nukrito ir t.t. bral morala ash jam atskaichiau.... tai tikekimes paklausys jis manes. ash sakau negalima taip. o jis ish mexicos, tais ako pas mus mexicoj vaikam nuo 5 men duoda sasyskas i rankas.... nu ir ka man jam pasakyt.... tai va zinot kas padejo... dziovintu slyvu sultys ar tyrele... greit apsikakojo:) bet va tavo vaikutis labai mazas dar, nezinau ar gaima jai duot kokiu sulchiu... nu sakau gal pabandyk su pipete koki lasheli i burna ilashint... gal pades. bet nezinau ar galima. pasitark su kuo nors... bet kad slyvu sultys padeda tai 100 %.
Nuo espumizano vyduriai nekieteja
mum ir budavo tokiu problemu,maitinanciai savo pieneliu mamytei,reiktu gerti daugiau skysciu ir ne pro sali butu pagerti slyvu sulciu,siuo metu kadangi yra slyvu ir darzuose,butu gera ir slyvuciu pavalgyt(nepiktnaudziaujant).Slyvos laisvina vydurius...(bent jau mum kai taip budavo,man rekomendavo gert daugiau skysciu ir pagert slyvu sulciu).

mum ir budavo tokiu problemu,maitinanciai savo pieneliu mamytei,reiktu gerti daugiau skysciu ir ne pro sali butu pagerti slyvu sulciu,siuo metu kadangi yra slyvu ir darzuose,butu gera ir slyvuciu pavalgyt(nepiktnaudziaujant).Slyvos laisvina vydurius...(bent jau mum kai taip budavo,man rekomendavo gert daugiau skysciu ir pagert slyvu sulciu).
Paskaiciau apie jusu bedas ir nustebau,kad tokie pypliukai jau vargsta. As maitinau ir savo pieneliu ir misinuku bet niekad neturejo tokiu problemu. Uztat dabar mano maziuke nekakoja po kelias dienas. Jai jau sesi menesiukai duodu kitokio maisto bet tebemaitinu savo pieneliu. Ir vargsta, jau nebeprisimenu kada ji kakojo skystai. Galvoju gal cia kaltas skystas maistelis atstojantis pieno pakaitala. Naudoju kukuruzu miltelius.Gal kuriai is jusu irgi taip yra?