Įkraunama...
Įkraunama...

Kieti viduriai, retai tuštinasi

Sveiki...Mes irgi priklausome "viduriuku" klubui. schmoll.gif Maziukui greit 3 metai. Jau geras pusmetis si bedele varo i nevilti! Nezinau is kur pas vaika tiek jegos uzspausti ir neleisti kakuliams iseiti lauk...Naudojom ir dufalac, ir gefilus ir lactobifidus bakterijas, forlax kvapa is tolo atpazista...ir microlax klizmutes mums nepadeda....avizos, rupios grudu koses, dziovintos slyvos ir abrikosai... vien dietinis maistas... moku atmintinai.... ir ligoninej jau 4 kartus klizmavomes....ir pas psichologa buvom...nebezinau ko griebtis...2 menesius viskas buvo gerai ir pats padarydavo ant puodo, kartais i kelnes... dziaugiaus kad jau iveikem problemele...bet jau 3 diena vel kartojasi istorija... nezinau gal darzely kas pagasdino ar kas....PADEKIT...Gal dar turit patarimu...
Atsakyti
is savo patirties nuo viduriu uzkietejimo: dziovintos slyvos, linu semenu nuoviras thumbup.gif , kuris ir siaip skrandziui labai gerai, ir sutepa viduje zarnyno sieneles, dar burokeliai minkstina viduriukus.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(editulis77 @ 2006 12 18, 22:55)
Sveiki...Mes irgi priklausome "viduriuku" klubui. schmoll.gif Maziukui greit 3 metai. Jau geras pusmetis si bedele varo i nevilti! Nezinau is kur pas vaika tiek jegos uzspausti ir neleisti kakuliams iseiti lauk...Naudojom ir dufalac, ir gefilus ir lactobifidus bakterijas, forlax kvapa is tolo atpazista...ir microlax klizmutes mums nepadeda....avizos, rupios grudu koses, dziovintos slyvos ir abrikosai... vien dietinis maistas... moku atmintinai.... ir ligoninej jau 4 kartus klizmavomes....ir pas psichologa buvom...nebezinau ko griebtis...2 menesius viskas buvo gerai ir pats padarydavo ant puodo, kartais i kelnes... dziaugiaus kad jau iveikem problemele...bet jau 3 diena vel kartojasi istorija... nezinau gal darzely kas pagasdino ar kas....PADEKIT...Gal dar turit patarimu...

bandei linu semenu kisieliuka? burokeli?.. g.gif
Maniskiui beda su viduriu putimu, pirscioja pastoviai ir nezinau ka jam duoti.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SUNmom @ 2006 12 16, 00:20)
paskaičiau ir nusiminiau.
mes gal nuo 1,5 metu kankinames
dabar jau virs 2.
ir kaip matau yra daug vaikuciu su sia beda.
Ar niekas nebendet su senos lapais arbateliu?
dar gydytojas patare atstatyti issitampiusia zarna. daryt klizmas.
ar kam nors yra pavyke klizmu pagalba sia problemyte iveikt?
manau tik stresas vaikui papildomas?

o kuo gydot zarnu iplysimus? nes mes ir pakraujuojam kol padarom.

Senos lapai padeda tik pora kartu ir vėl organizmas pripranta.Klyzmavimo atsisakau, mes per tai jau praėjom, klyzmavo ligoninėje kiekvieną dieną, vaikas balso stygas perplėšė berėkdamas, o dabar iki šiol psichologinė trauma, nesileidžia net prisiliest.Mes jau pas homeopates nuėjom, laukiam rezultatų, jau geriam vaistukus.Sėkmės jums, laikykitės.Nors aš pati kartais jaučiuosi beviltiškoj padėti, bet vėl kokia viltis ir lauki, padės ar ne. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nežinau ką daryčiau kad nebūtų šito foromo tikriausiai išprotėčiau ačiū tam kas tai sukūrė 4u.gif mes dar nebuvom susidūre su ta problemėlę nes valgo MP bet kai pradėjau primaitinti tai kakojo kiekvieną rytą kaip laikrodukas bet va daviau ryte ryžių košytės ir uštraukė jau eina 4para ir nerandu sau vietos unsure.gif ryte steni mažas krisliukas išėjo ir viskas net vaiko gaila.Ačiū jums mamytės už patirties pasidalinimus kaiptik turiu klizmute eisiu padėti savo angeliukui 4u.gif
Atsakyti
Mano mazyte ir tokiu problemu turejo,tai as jai paprastu ausu krapstuku suvilgytu riebiame aliejuke uzpakaliuka pateptadau ir taip prasidarydavo verysad.gif Baisu kai tokia beda uzklumpa unsure.gif Maniskei net uzpakaliukas kelis kartus buvo itrukes del tokiu viduriuka,net ir siandien vos prakakojo,reiks nusipirkti klizmuciu ir tureti ateiciai ,nezinia vel kada gali prireikti,nes viduriukai nevisada tokie,bet kai patampa,tai kelias dienas nepradaro verysad.gif
Ryziu niekada nedaviau ir neduosiu butent del sios bedeles
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2006 12 27, 02:36)
Mano mazyte ir tokiu problemu turejo,tai as jai paprastu ausu krapstuku suvilgytu riebiame aliejuke uzpakaliuka pateptadau ir taip prasidarydavo verysad.gif Baisu kai tokia beda uzklumpa unsure.gif Maniskei net uzpakaliukas kelis kartus buvo itrukes del tokiu viduriuka,net ir siandien vos prakakojo,reiks nusipirkti klizmuciu ir tureti ateiciai ,nezinia vel kada gali prireikti,nes viduriukai nevisada tokie,bet kai patampa,tai kelias dienas nepradaro verysad.gif
Ryziu niekada nedaviau ir neduosiu butent del sios bedeles

Na dėl to atsisakyti ryžių nevertėtų. mano Ugnytei tokiame amžiuje irgi būdavo problemų su viduriukais. Aš ryžius gamindavau taip: paimi kokias 4-5 džiovintas slyvas, jas išviri ir pertrini per sietelį. tada paruoši ryžių košę (aš Ugnei duodavai Milupos ryžių košelę, kurią ruošdavau su mišinuku) ir sumaišai su trintomis džiovintomis slyvomis. Skonis laaabai geras ir buvo ugnytės mėgiamaisia košė ir dėl viduriukų jokios baimės. Sėkmės. Pabandyk gal ir tavo pupai patiks.
Atsakyti
rugiagėle, o kodėl manai, kad ryžių atsisakyti nereikėtų?
Mano sūnelis (jam 8 mėn.) iki dabar ryžių negavęs, nes turi šią problemėlę - gerai ir lengvai pasituština tik tada, kai suvalgo AVIŽŲ košę su Nestle juodųjų SLYVŲ tyrele. Ir ryžių tikrai nežadu duoti artimiausiu metu.
beje, ryžių miltų dedama į daugelį vaikiškų tyrelių (gal jos irgi kietina viduriukus?)
Atsakyti
QUOTE(rugiagėlė @ 2006 12 28, 12:14)
Na dėl to atsisakyti ryžių nevertėtų. mano Ugnytei tokiame amžiuje irgi būdavo problemų su viduriukais. Aš ryžius gamindavau taip: paimi kokias 4-5 džiovintas slyvas, jas išviri ir pertrini per sietelį. tada paruoši ryžių košę (aš Ugnei duodavai Milupos ryžių košelę, kurią ruošdavau su mišinuku) ir sumaišai su trintomis džiovintomis slyvomis. Skonis laaabai geras ir buvo ugnytės mėgiamaisia košė ir dėl viduriukų jokios baimės. Sėkmės. Pabandyk gal ir tavo pupai patiks.
Aciu,pabandysiu 4u.gif thumbup.gif Bet maniske tai pirktines slyvu tyreles nevalgo,bet gal su kose sumaisius valgytu g.gif
Atsakyti
Šiaip mes irgi turim tokią problemą karts nuo karto. Labiausiai padeda toks dalykas: užpilti kelias džiovintas slyvas verdančiu vandeniu ir palaikyti kokią valandą. Galima ir ilgiau. Ir tą susidariusį skystį duot gert-jis visai skanus.
Atsakyti
mamos,o kaip su maziukais/ maniskiui tik 1,5men. net nezinau kas daryti. gal galit ptart? vargsiukas jau 3diena niekaip negali pakakot... patarkit..
Atsakyti
Kadangi mes jau didelės tai šią problemą įveikiam užkrimzdami moliūgų sėklių.
Suvalgom saujelę džiovintų moliųgo sėklų ir jau po kurio laiko einam į toleta, kur normaliai pakakojam ax.gif
Po suvalgymo gali praeiti ir 30 min. ir kartais apie 2 val., bet vis tiek tą diena garantuotai pasituštinam 4u.gif
Atsakyti