Įkraunama...
Įkraunama...

Mano rūbų spinta :)

Pas mane spintoj visiškas chaosas (nors viskas tvarkingai sudėliota biggrin.gif ), drabužiai įvairiausių spalvų, tad labai sunku juos suderinti blush2.gif Nemėgstu niurių spalvų (pilka, ruda, violetinė ir t.t.) ir visiškai nepakenčiu juodos schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Jaučiu silpnybę džinsiniams ir velvetiniams sijonams wub.gif , o vat kelnių turiu mažai, nes labai sunku priderinti prie figūros doh.gif Visiškai nenešioju džinsų, netinka man ax.gif Dar kažkaip beveik neturiu palaidinių unsure.gif Nuo megztukų pereinu prie maikučių iškart, kai atšyla. Megztinių turiu be proto daug, nes pati mezgu, tai kas savaitę turiu vis naują blush2.gif Vasarinių rūbų turiu mažiausiai, kažkaip labai nemėgstu vasaros, tai ir šopingas šiltuoju sezonu pasidaro neaktualus cool.gif Dar visai neturiu suknelių, o norėčiau rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Net nezinau ,kaip reiktu apibudint savo spinta g.gif Joje daug visokiausiu rubu-nuo klasikiniu iki ,,gatviniu,,Dzinsai gal 3,bet daug kelniu.Dabar einamiausios stambiai languotos ,siauros,tiesaus silueto kelnes.Spinta mirga marga nuo iv,spalvu.Daugiausiai rudos,baltos,juodos.Stilius aprangos keiciasi nuo nuotaikos,aplinkybiu.Megstu sijonus,ju daug-nuo tiesiu klasikiniu iki klostuotu mokinukes tipo.
Tik klasikinius rubus lieciu ir vilkiu jais retokai g.gif
Atsakyti
-dzinsai, marskinukai, kasdieniniai svarkeliai (didziausia spintos dalis)
-daug juodu, labai panasiu, su didele dekolte bliuskuciu 'tusams':) (perku, nors ir nereikia - mano silpnybe)
-daug kasdieniniu zalios spalvos rubu (vienintele spalva, kurios visi atspalviai man labai tinka)
-3 vakarines sukneles (uzsidetos tik po viena karta, reikia ieskot, kur parduot)
-nei vieno dalykinio kostiumelio (mano didziausia beda)
-ne viena pora panasiu rudu ilgu odiniu batu (kita silpnybe)
Atsakyti
O pas mane spintoje dominuoja golfai saltuoju metu laiku tongue.gif Kelniu is vis mazai turiu: vienas juodas ir vienus dzinsus ax.gif Turiu striuke ir palta, kailinius dar, 3 poras batu saltajam lakui ir viskas verysad.gif Kazkaip nedaug drabuziu turiu...ai, dar prisiminiau,kad turiu kelis svarkelius,kuriuos nesioju i darba...o del spalvu, tai dabar ant rudu atspalviu pasinesiau blush2.gif
Atsakyti
mano spintoj tai lb daug juodos splavos..ypac daug juodu kelniu ir marskiniu (ilgom ir trumpom rankovem) ishvis jauciu silpnybe marskiniam..dar turiu du dideliausius stalcius apatiniu..ir vis perku perku..dar rankiniu kolekcija, bet nesioju gal kokias dvi ax.gif
ir dar turiu kruva maikuciu su visokiais paveixliukais ir uzrasais..niekaip neishaugu 4u.gif zodziu chaosas doh.gif
o su batais man nesiseka , kazkaip retai pavyksta nusipirkt grazius, patogius ir patinkancius doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,

rodykite, girkites ir didziuokites ka turite idomaus, originalaus savo drabuzinese. Girkite, kritikuokite ir diskutuokite. Papasakokite savo rubo istorija: ar dovanotas, ar parsisiustas, ar piktas, kur pirktas, uz kiek ir tt.
Tai liecia ne tik drabuzius, bet ir viska ka galima pavadinti stiliumi: batai, rankines, dirzai, papuosalai ir tt.
Atsakyti
na tai pradek kad jau tema uzvedei biggrin.gif siaip buvo kazkada panasi tema
Atsakyti
Si dirza man per praejusias Kaledas padovanojo "Kaledu senelis" vyras biggrin.gif
user posted image
user posted image
Jei matosi, tai cia truputi prasegto uztrauktuko imitacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglevilk: 11 gruodžio 2006 - 15:03
labai jau mazos foto lens.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 12 11, 15:03)
labai jau mazos foto lens.gif

aha reikes pasididinti fotiko rezoliucija ax.gif
Atsakyti
kad labai jau mazos nuotraukos neina iziureti lens.gif
Atsakyti
tema gera, jei kas nors rodys savo spinta biggrin.gif as tai tingiu blush2.gif
Atsakyti