Įkraunama...
Įkraunama...

Mano rūbų spinta :)

as irgi tingiu biggrin.gif kazkada buvo tokia tema,autore sudejo rubus savo,tuom ir uzsibaige..
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
Tai jei nonorit nerodot ax.gif
Galima juk ir papasakoti, ka turi idomaus, ka esi gavusi dovanu isimintino ir tt.
Papildyta:
Galu gale, jei nebus tema populiari - uzdarysim tongue.gif
Atsakyti
nu nezinau as tai neturiu kad butu kazkas tokio jau isimintino,nemegstu ekstravagancijos tai ir rubai paprasti daugiausiai minimalistiniai g.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 12 11, 15:13)
nu nezinau as tai neturiu kad butu kazkas tokio jau isimintino,nemegstu ekstravagancijos tai ir rubai paprasti daugiausiai minimalistiniai g.gif

Tik nesakyk kad nieko idomaus neturi, bet jei nenori tai nerodyk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglevilk @ 2006 12 11, 17:15)
Tik nesakyk kad nieko idomaus neturi, bet jei nenori tai nerodyk ax.gif

nu kad tikrai nieko biggrin.gif rubai kaip rubai,elementariausi smile.gif
Atsakyti
Be to niekas nesako pulti fotografuoti viska ka turi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eglevilk @ 2006 12 11, 17:18)
Be to niekas nesako pulti fotografuoti viska ka turi  rolleyes.gif

butent.del to ir ner ka det biggrin.gif jei butu tema tiesiog 'mano spinta' tai rodai ka turi ir viskas.o dabar kazko tokio super originalaus ir pan as tikrai neturiu
Atsakyti
Be to tai ne vien rubus liecia, gal pvz. pinigine idomi, arba salikelis, arba ziemine kepure, arba pirstines ir tt. Bet jei tau atrodo, Brigitte, kad tu nieko idomaus neturi, tai o.k. Tik man buvo susidariusi apie tave nuomone, kaip apie spalvinga zmogu, tai turetu ir stilius buti spalvingas 4u.gif
Cia tik mano pamastymas smile.gif
Atsakyti

ash tai nemaciau tu foto g.gif ai kad mano ir taip vos ne visa spinta ci aturbut visos mintinai zino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nesuprantu g.gif kazkodel dabar ju nerodo.
Atsakyti
O cia mano sventinis, klubinis, zodziu, vakarinis tasiukas. Sese pries pora metu parveze is GB. As ji labai myliu, tik kad retai kur su juo tenka iseiti, o ypac dabar ax.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(GinCherry @ 2006 12 12, 00:33)
ash tai nemaciau tu foto  g.gif ai kad mano ir taip vos ne visa spinta ci aturbut visos mintinai zino  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tikrai GinCherry, turi neeilini skoni, tavo kogero visi rubeliai ir seip daikciukai butu i tema ax.gif
Atsakyti
Gal ir as ka imesiu, kai bus laiko fotosesija padaryt..bet nelabai isivaizduoju, kas tai galetu but mastau.gif
Atsakyti