Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių lopšeliai- darželiai

QUOTE(ramuniuks @ 2007 01 22, 09:34)
Atsiprašau, o kokio tu atsakymo tikiesi? doh.gif na duok per mėnesį auklėtojai 100 litų į kišenę tai tikrai tavo vaiką ant rankų nešios....čia aš aišku su ironija atsakiau blink.gif
nesuprantu tokių klausimų schmoll.gif  schmoll.gif
čia dalinamasi mintimis, patyrimais apie konkrečius darželius mirksiukas.gif

O as turejau omeny apie darzelius, kad visos klausia kad ka papasakotu apie darzeli, bet atsakymu turbut nesulaukia. Neturejau omeny apie aukletojai davima kazka, ir nereikia cia ironiju kelti. blink.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Domo-mama @ 2007 01 20, 20:26)
Sveikos mamytės  smile.gif Norėčiau sužinoti keleta nuomonių apie darželį-lopšelį ''Rugiagelė''.

sveika. as vedu i ta darzeli, man labai arti namu. nieko blogo negaliu pasakyt, dukrai patinka, eina noriai mirksiukas.gif .
nebent kasnors konkreciai domina...
Atsakyti
Sveikos!Labai mazai randu informacijos apie "Berzeli".Siaip jis mano vaikystes lopselis-darzelis. wub.gif Radau tik tai:vedeja-nuotaikos zmogus.O man nerupi ta vedeja, manau su ja galima gerai sutarti, o kaip ten aukletojos?Gal kas vedat?
Atsakyti
Tai kaip suprantu į "Kregždutę" niekas vaikiukų nevedat wink.gif mes ten užsirašėm į lopšį ir nuo 2 metukų pėdinsim 2.gif Draugė veda savo dukrytę, tai kol kas ptenkinta thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(neringusa @ 2007 01 26, 11:59)
Tai kaip suprantu į "Kregždutę" niekas vaikiukų nevedat wink.gif mes ten užsirašėm į lopšį ir nuo 2 metukų pėdinsim 2.gif Draugė veda savo dukrytę, tai kol kas ptenkinta thumb_yello.gif

Kokia faini mergyte biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
o mano viresnelis ejo i ZIOGELI man labai patiko nors ir tolokai buvo nuo namu.Ir dabar manau kad kita savo vaikeli vesiu tenpat
nes salia namu EGLUTE ,vasara sunus kazkada ejo tai jam nepatiko
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2007 01 26, 15:28)
o mano viresnelis ejo i ZIOGELI man labai patiko nors ir tolokai buvo nuo namu.Ir dabar manau kad kita savo vaikeli vesiu tenpat

pala susimaišiau o kur tas žiogelis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 01 26, 15:35)
pala susimaišiau o kur tas žiogelis? blush2.gif

dainu g.
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2007 01 26, 16:09)

aišku...
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2007 01 26, 15:28)

O kuo nepatiko EGLUTĖ?
Jau ne vieną nuomonę išgirstu,kad ne koks šis darželis unsure.gif .
Papasakokit viską,ką žinot apie šį darželį.
Ačiū 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(aada @ 2006 11 14, 20:55)
gal kas einate į lopšelį KLEVELIS?

sveikos mamytes. mano leliukas dar tik 5 men. bet jau manau laikas pradėti galvoti apie užregistravimą į darželį ax.gif gal galėtumet duoti patarimų, kokie darželiai lopšeliai geriausi, nes net neįsivaizduoju kas geriau g.gif PADĖKIT PASIMETUSIAI MAMAI 000189.gif DĖKUI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2007 01 26, 13:05)
Kokia faini mergyte  biggrin.gif  wub.gif

Ačiū už komplimentus 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti