Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių lopšeliai- darželiai

QUOTE(mile_ @ 2007 01 26, 22:49)
sveikos mamytes. mano leliukas dar tik 5 men. bet jau manau laikas pradėti galvoti apie užregistravimą į darželį  ax.gif gal galėtumet duoti patarimų, kokie darželiai lopšeliai geriausi, nes net neįsivaizduoju kas geriau  g.gif PADĖKIT PASIMETUSIAI MAMAI 000189.gif  DĖKUI 4u.gif

Taip jau laikas registruotis.O kurioje miesto dalyje jūs gyvenate?
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2007 01 26, 17:28)
o mano viresnelis ejo i ZIOGELI man labai patiko nors ir tolokai buvo nuo namu.Ir dabar manau kad kita savo vaikeli vesiu tenpat
nes salia namu EGLUTE ,vasara sunus kazkada ejo tai jam nepatiko

mums "Žiogelis" irgi patiko, važinėjom ten net iš centro doh.gif .o kai vienais metais vasarą reikėjo eiti į "Eglutę", tai net iki ašarų buvo..., tai po 3 dienų nustojom vesti, gerai, kad atostogos sutapo. kitas vasaras dirbo " Dainelė" ir "Rūgegėlė", tai ten dukrai patiko. O draugė veda savo dukra į "Eglutę" ir nesiskundžia g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilja @ 2007 01 27, 10:20)
mums "Žiogelis" irgi patiko, važinėjom ten net iš centro  doh.gif .o kai vienais metais vasarą reikėjo eiti į "Eglutę", tai net iki ašarų buvo..., tai po 3 dienų nustojom vesti, gerai, kad atostogos sutapo. kitas vasaras dirbo " Dainelė" ir "Rūgegėlė", tai ten dukrai patiko. O draugė veda savo dukra į "Eglutę" ir nesiskundžia  g.gif

Gal priklauso ir dar nuo vaikų kokia grupė papuolė? Žinai visiem viskas kitaip.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(neringusa @ 2007 01 26, 23:21)
Ačiū už komplimentus  4u.gif  mirksiukas.gif

nera uz ka 4u.gif , gal martele bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 01 27, 16:09)
Gal priklauso ir dar nuo vaikų kokia grupė papuolė? Žinai visiem viskas kitaip.
drinks_cheers.gif

žinoma, priklauso, iš vieno atvejo jug negalima spręsti apie visą darželį. tik parašiau apie mūsų patirtį drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lilja @ 2007 01 28, 10:54)
žinoma, priklauso, iš vieno atvejo jug negalima spręsti apie visą darželį. tik parašiau apie mūsų patirtį  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
labukas
o kur siauliuose priima i lopseli nuo 1 metu?
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2007 01 31, 11:59)
labukas

Na, tiksliai nežinau, bet mes kreipėmės į artimiausią "Voveraitė", tai priėmė. Bet kiek supratau tai mums pasisekė, nes buvo laisva vieta.
Atsakyti
labukas

sunkus variantas g.gif
Atsakyti
labukas

Svarbiausia nepamiršk mažylio užrašyti į lopšelį, ir nurodyk datą nuo kada norėsit eit, gal ir jums pasiseks.
Atsakyti
man tai labai įdomu kaip su tom eilėm, jei priima 30, o mes 32, tai ar pavyks patekti, ar dažnai ne visi ateina ar kaip ten būna g.gif .
Atsakyti
QUOTE(mergelytė @ 2007 01 31, 13:35)
man tai labai įdomu kaip su tom eilėm, jei priima 30, o mes 32, tai ar pavyks patekti, ar dažnai ne visi ateina ar kaip ten būna  g.gif  .

Daug kas iš karto į kelis darželius užsirašo, o paskui renkasi, taigi eilės pasislenka
Atsakyti