Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių lopšeliai- darželiai

QUOTE(Droo @ 2007 02 09, 14:41)

kokio dydzio dowaneles, kad priimtu? ir ar esat mokeje, uz tai, kad priimtu?

Jeigu yra laisvų vietų tai ir priims. Jeigu nėra tai ir sumokėjus neatsiras.
Atsakyti
Droo tik neskubet is karto visur pinigu kisti!!!!!
taip ir islepinam pacios o paskui pykstam!!!!!
stok i eile ir lauk be pinigu.
nieko blogo nebus. mirksiukas.gif
Atsakyti
skubet niekur neskubu smile.gif siaip idomu ar del geresnes wietos duodat kazkiek ar ne...
Atsakyti
QUOTE(Droo @ 2007 02 09, 16:35)
skubet niekur neskubu smile.gif siaip idomu ar del geresnes wietos duodat kazkiek ar ne...

Jeigu priima 20 tai kuri geresnė? Pirma ar dvidešimta g.gif
Atsakyti
einam pietiniam i Rugiagele, arti namu. darzelis mums patinka. nieko nemokejom, tiesiog anksti buvau uzrasius, kai jau norejom lankyt tai ir pradejom eit.
pinigu kisimas man tai schmoll.gif, cia ta geresne vieta tai ne prie ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *lile*: 09 vasario 2007 - 16:36
na as ne taip issireiskiau blush2.gif ta prasme geresne wieta tai darzelis, skaiciau apie darzelius ir susidare tokia nuomone, kad jei nori i geresni darzeli turi dar dowaneliu kist, kad net valdyba taip netycia uzsimina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Droo @ 2007 02 09, 17:46)
na as ne taip issireiskiau blush2.gif ta prasme geresne wieta tai darzelis, skaiciau apie darzelius ir susidare tokia nuomone, kad jei nori i geresni darzeli turi dar dowaneliu kist, kad net valdyba taip netycia uzsimina ax.gif

turbut, kad buna g.gif . mes is pradziu pradejom lankyt dar. Sigute ir tik nuo spalio men, vaikuciu ten buvo daug, bet vedeja maloniai mus prieme be jokiu uzuominu apie.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Droo @ 2007 02 09, 16:46)
kad net valdyba taip netycia uzsimina ax.gif

aha buna ir taip! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Droo @ 2007 02 09, 14:41)
gal galesit man padet blush2.gif as wisai ziopla, nlb nusimanau apie tuos darzelius, bet jau susirupinau del wietos.
gywenu pietiniam, idomu kokie cia darzeliai, kokio dydzio dowaneles, kad priimtu? ir ar esat mokeje, uz tai, kad priimtu?

Nenešiau nieko. O kurį tu pietinio darželį skaitai geresniu? Siūlau nueit į kelis jau dabar ir užrašyt. Be jokių kyšių. Tikrai eilė prieis. Jei į lopšelio grupę, tai pasiskubink.
Atsakyti
QUOTE(neringusa @ 2007 01 31, 15:34)
O gal kas žinot centre kur priima nuo metukų?

Klevelis priima nuo 1 metukų.
Rudenį jei bus daug vaikučių iki 3 metų tai darys 2 grupes. Šiame darželyje tik viena auklėtoja yra prastesnė, bet direktorė iš jos reikalauja kad tik daugiau dirbtų su vaikais, bet ji vaikų tai tikrai neskriaudžia. ax.gif
Papildyta:
Eglutėje tai tikrai yra kelios auklėtojos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neringusa @ 2007 01 26, 12:59)
Tai kaip suprantu į "Kregždutę" niekas vaikiukų nevedat wink.gif mes ten užsirašėm į lopšį ir nuo 2 metukų pėdinsim 2.gif Draugė veda savo dukrytę, tai kol kas ptenkinta thumb_yello.gif

Sveika mes laukiam savo eilės į Kregždutę tik ar pateksim nuo 2 kaip ir jūs tai dar neaišku ištiesu tai labai jau norėtusi nes seneliams per sunku o man į darbą reikia smile.gif tai gal dar ten susimatysim jei ne šiais metais tai kitais thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rugstelyte @ 2007 02 10, 23:27)
Sveika mes laukiam savo eilės į Kregždutę tik ar pateksim nuo 2 kaip ir jūs tai dar neaišku ištiesu tai labai jau norėtusi nes seneliams per sunku o man į darbą reikia  smile.gif  tai gal dar ten susimatysim jei ne šiais metais tai kitais  thumbup.gif

Oi tiesa o kelinti jus eilėje, nes mes tik gimė dukrytė, tai gryšom iš ligoninės ir po kelių dienų gavome gimimo liudijimą tą pačią dieną ir nuėjome užsiregistruoti tai mums sako kad neaišku kaip su tais vaikučiais jei eilė sutrumpės tai galime ir nuo šių metų rudens lankyti tai aš vos ne kas 6 mėnėsius ateinu pasišiūrėti kaip su tą eile kiek man direktorė rodė, tai tikrai nedaugėlis teveliu ateina atsižimėti jog dar laukia eilės į Kregždutę, o į darželi tai verkiant reikia nes kur tokią viską suprantančią paliksi, g.gif
Atsakyti
QUOTE(renuteg @ 2007 02 09, 15:20)
Droo tik neskubet is karto visur pinigu kisti!!!!!
taip ir islepinam pacios o paskui pykstam!!!!!
stok i eile ir lauk be pinigu.
nieko blogo nebus. mirksiukas.gif

4u.gif
aš ir už tai, kad jokių pinigų thumbup.gif
Atsakyti