Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių lopšeliai- darželiai

tai gal mums tada reikia pakenteti metus ir eiti i darzelio grupe. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2007 02 03, 19:53)
Bent jau iš išorės manęs šis darželis nežavi... Kažkaip ir valdžia nekokį įspūdį paliko, kai nuėjus buvau prašymo parašyt - kaip nė vienam kitam daržely (per daug perėjau tą dieną) - liepė namuose parašyt ir atnešt. Aišku, kad nebėjau antrą kartą... Tai turbūt tiek ten vaikai tereikalingi...

taip taip g.gif prasymus i darzeli galima parasyti ir namuose pavizdys yra smile.gif internetineje svetaineje darzeliu smile.gif dauguma www...........darzelioopavadinima irasykit.....mir.lt ir rasit daug idomios informacijos apie darzelius, thumbup.gif laisvas vietas, renginius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laaselis @ 2007 02 04, 23:21)
taip taip  g.gif prasymus i darzeli galima parasyti ir namuose pavizdys yra  smile.gif internetineje svetaineje darzeliu  smile.gif dauguma www...........darzelioopavadinima irasykit.....mir.lt ir rasit daug idomios informacijos apie darzelius, thumbup.gif  laisvas vietas, renginius thumbup.gif

Tai dabar... O prieš tris metus, kai aš ten buvau, kalbos apie internetinį prašymą nebuvo... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(renuteg @ 2007 02 04, 22:38)
tai gal mums tada reikia pakenteti metus ir eiti i darzelio grupe. ax.gif

Aš tai pakentėčiau, nors daug kas nuo vaiko priklauso... Kadangi maniškis buvo jau du metus peržengęs, kai į lopšelio grupę leist pradėjau, tai didžiausia bėda buvo, kad didžioji dalis TOJ GRUPĖJ buvo metų - pusantrų. Tad mano vaikas, galima sakyt, visus metus nepriprato...verkė rytais, verkė naktimis, l. daug sirgo... Auklėtojos sakė, kad sunkiai adaptuojasi... Bet vis dėlto įtariu, kad būtent tas ryškus amžiaus skirtumas jautriam vaikui į gera neišeina. Kai pradėjom eiti į trimečių grupę, kur visi panašaus amžiaus - nuo pirmos dienos problemų neturiu.
Lopšelį lankėm Voveraitėj. Dabar kitam daržely.
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2007 02 05, 17:17)
Aš tai pakentėčiau, nors daug kas nuo vaiko priklauso... Kadangi maniškis buvo jau du metus peržengęs, kai į lopšelio grupę leist pradėjau, tai didžiausia bėda buvo, kad didžioji dalis TOJ GRUPĖJ  buvo metų - pusantrų. Tad mano vaikas, galima sakyt, visus metus nepriprato...verkė rytais,  verkė naktimis, l. daug sirgo... Auklėtojos sakė, kad sunkiai adaptuojasi... Bet  vis dėlto įtariu, kad būtent tas ryškus amžiaus skirtumas jautriam vaikui į gera neišeina. Kai pradėjom eiti į trimečių grupę, kur visi panašaus amžiaus  - nuo pirmos dienos problemų neturiu.
Lopšelį lankėm Voveraitėj. Dabar kitam daržely.

na va mums jau du su trupuciu.
bet cia neaisku kaip butu.
ar pritaptu ar ne.
nusprendem kad eisim geriausiu atveju tik rudeni, o gal ir iki 3 metuku pakentesim.
o tada jau tiesiu taikymu i darzelio grupe su bendraamziais vaikais! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renuteg @ 2007 02 05, 17:30)
na va mums jau du su trupuciu.
bet cia neaisku kaip butu.
ar pritaptu ar ne.
nusprendem kad eisim geriausiu atveju tik rudeni, o gal ir iki 3 metuku pakentesim.
o tada jau tiesiu taikymu i darzelio grupe su bendraamziais vaikais! thumbup.gif

mums 3 metukai suėjo 12.01 d., todėl norėjo palikti dar lopšelinėje grupėje, bet aš nesutikau ir prašiau, kad nuo rugsėjo perkeltų į darželį. Ir dabar nesigailiu, nors mes ten mažiausi, bet ne kvailiausi biggrin.gif
Atsakyti
O man atrodo cia nepriklauso nuo amzio, o vaikui svarbiausia yra aukletoja, pati priziurejau 6 vaikus ir visi buvo skirtingo amziaus vyriausiam 4 o maziausiam vos 2, ir visiems buvo vienodai, tik didziausias truputi skundesi kodel jie taip prastai kalba, bet visi buvo laimingi. Viskas priklauso TIK nuo aukletoju. Va ir savo leidau i viena grupe aukletoja netiko verke ir verke, tik einam is namu ir klausia kur einam jei i darzeli tuoj pat i asaras kad nenoriu eit, o va pakeitem aukletoja ir is namu paisistrikciodamas jau iseina nors dar tik antra diena, ir as labai laiminga biggrin.gif
Atsakyti
kokia jusu nuomone apie darzelius Klevelis ir Zirniukas. Aciu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2007 02 06, 10:57)
O man atrodo cia nepriklauso nuo amzio, o vaikui svarbiausia yra aukletoja, pati priziurejau 6 vaikus ir visi buvo skirtingo amziaus vyriausiam 4 o maziausiam vos 2, ir visiems buvo vienodai, tik didziausias truputi skundesi kodel jie taip prastai kalba, bet visi buvo laimingi. Viskas priklauso TIK nuo aukletoju. Va ir savo leidau i viena grupe aukletoja netiko verke ir verke, tik einam is namu ir klausia kur einam jei i darzeli tuoj pat i asaras kad nenoriu eit, o va pakeitem aukletoja ir is namu paisistrikciodamas jau iseina nors dar tik antra diena, ir as labai laiminga biggrin.gif

Tu teisi, bet dviejų metų vaikas žymiai protingesnis ir daugiau moka nei vos vienerių. Vienerių dar nelabai suvokia, kaip elgtis su kitais, kaip dalintis žaislais, ant puodo pasiprašyt... O dviejų - kenčia žaislų atiminėjimus, bliovimus, kad negalima mušti, nors žaislą nori atimt ir. t.t. Tad 2 ir 4 geriau, nei 1 ir 2 vienoj grupėj. O auklėtojos, aišku tuomet priverstos būna dėmesį mažesniems atiduot... Nei piešė, nei lipdė gal pusę metų, nes pypliai dar nesuvokė, kad negalima pieštukų į burną kišt ir akių badyt...
Atsakyti
QUOTE(mertishe @ 2007 01 17, 02:14)
Sveikos mamytes 4u.gif
Perskaiciau uzbaigta tema, perskaicau sia, nu apie lopseli "Ziburelis" informacijos nei su ziburiu nerasi g.gif
Niekas nevedat?Gal bent jau girdejot apie ji?Jis yra prie "Zemaicio".
Is anksto aciu...

Sveikute. Zinai neblogas tas darzelis, nors viskas priklauso pas kokia aukletoja papulsit.
Atsakyti
QUOTE(-VANILĖ- @ 2007 02 06, 20:41)
Sveikute. Zinai neblogas tas darzelis, nors viskas priklauso pas kokia aukletoja papulsit.

Aciu uz info! mirksiukas.gif
Bet nuejus i "Zibureli", po to i "Berzeli", tai is isores kaip diena nuo nakties skiriasi.Kazkodel man "Ziburelis" toks liudnas, tamsus pasirode,toks kazkoks sovietiniu laiku, nu aisku ne isore svarbiausia, o kokios aukletojos.Na o "Berzelis" mano vaikystes darzelis.Ach, kokia nostalgija ax.gif Noreciau ir savo leliu ten vesti...
Atsakyti
QUOTE(vovka @ 2007 02 06, 12:11)
kokia jusu nuomone apie darzelius Klevelis ir Zirniukas. Aciu.  smile.gif

mes einam į klevelio lopšelinę grupę. kad kažko blogo kaip nėra ką pasakyti, viskas gan normaliai, gal viena iš mūsų auklėtojų prasčiau vaikais užsiima ir tiek, daugiau tai kaip ir ok
Atsakyti
gal galesit man padet blush2.gif as wisai ziopla, nlb nusimanau apie tuos darzelius, bet jau susirupinau del wietos.
gywenu pietiniam, idomu kokie cia darzeliai, kokio dydzio dowaneles, kad priimtu? ir ar esat mokeje, uz tai, kad priimtu?
Atsakyti