Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 2

Sveiki,
Kaip ir buvom apsisprende pirkti LG GR419QTQA bet pradejom metytis tarp AEG S75398KG3 paskutinis didesnis, bet ir visu 1000 Lt brangesnis, bet geresnis doh.gif ... nors isvaizda LG man grazesnis g.gif ... nezinau ka daryti jau reikia uzsakyti sia savaite unsure.gif
Atsakyti
Sveiki. 4u.gif
As irgi niekaip negaliu išsitrinkti saldytuvo. Vis skaitau, ziurineju. Noriu jums ikelti tokia informacija . Manau bus idomu.
Rasite visus atsakymus. thumbup.gif

http://www.delfi.lt/...php?id=14001727
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 24 rugsėjo 2007 - 21:13
QUOTE(dėja @ 2007 03 01, 22:04)
Kiek pasiklausinėju pas draugus pas visus su no-frost,ir niekas nesiskundžia ,ir niekas ten nedžiusta,as produktu nemėgstu sandeliuoti tai per kokias  dvi paras,tikrai nesudžius.Prisiskaičius čia tikrai buvau pasiryžusi pirkti be no-frost,bet pasiklausinėjus pakeičiau savo nuomonę.

Akropoly konsultantas paaiskino.:Geriau jau su No Frost. PVZ. braske- paprastame saldytuve jau kita diena pilnas indas braskiu sulciu .O, su No Frost sistema uzdarane inde bus skanios ir sviezios braskes. thumbup.gif PVZ. desra, jei supakuota pagules apie savaite, tai jau pasidengia slikscia, lipnia plevele. O su No Frost –tokia pat , kaip ir pirma diena pirkta desra. thumbup.gif O jei nesupakuosi, tai greiciau isdzius, nei supus. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 24 rugsėjo 2007 - 23:38
Pagaliau perskaiciau viska doh.gif , bet taip nieko ir nenutariau. g.gif Rytoj paziuresiu per visas jusu duotas nuorodas ir prasysiu patarimo. ax.gif
Atsakyti
As nusipirkau LG 459QWJA visiskas no frostas. Buvau apsisprendusi pirkti liebherr, bet LG vyrui graziausias pasirode biggrin.gif . Mes net nematem kad ten no frostas, bet esu patenkinta. Jis baltas, todel jokios demes ant jo nesimato, prisiminus pries tai buvusi metalo spalvos AEG santo net nupurto. Labai gerai no frostas del to kad reikia viska i indelius deti ir nera to slykstaus saldytuvo kvapo kai ji atidarai. Karta specialiai turguj rukytos desrytes pirkom ir atvirai padejom, tai po savaiteles desra buvo labai skaniai padziuvusi. 0 zona gal ir netinka darzovems laikyti (jie puikiausiai laikosi darzoviu stalciuje) bet mesa, zuvis, sudyta lasisa issilaiko kuo puikiausiai. Saldiklyje atskiras stalciukas ledukams, tai vyras iskart sake kad jo nenaudosim, o kai rugpjuty karsciai buvo, tai as nespejau leduku gaminti smile.gif Na nusipirkom kaip ir del grozio biggrin.gif bet naudojame ir dziaugiames viskuo kas jame yra biggrin.gif
Rusiskuose saituose LG sitas modeliukas aprasomas kaip atitinkantis geriausia kainos ir kokybes santyki. Ir siaip liebherr i savo saldytuvus deda LG kompresorius, jie laikomi kaip ir geriausiais.
Atsakyti
QUOTE(vienja @ 2007 09 25, 08:06)
As nusipirkau LG 459QWJA visiskas no frostas. Buvau apsisprendusi pirkti liebherr, bet LG vyrui graziausias pasirode  biggrin.gif  . Mes net nematem kad ten no frostas, bet esu patenkinta. Jis baltas, todel jokios demes ant jo nesimato, prisiminus pries tai buvusi metalo spalvos AEG santo net nupurto. Labai gerai no frostas del to kad reikia viska i indelius deti ir nera to slykstaus saldytuvo kvapo kai ji atidarai. Karta specialiai turguj rukytos desrytes pirkom ir atvirai padejom, tai po savaiteles desra buvo labai skaniai padziuvusi. 0 zona gal ir netinka darzovems laikyti (jie puikiausiai laikosi darzoviu stalciuje) bet mesa, zuvis, sudyta lasisa issilaiko kuo puikiausiai. Saldiklyje atskiras stalciukas ledukams, tai vyras iskart sake kad jo nenaudosim, o kai rugpjuty karsciai buvo, tai as nespejau leduku gaminti smile.gif Na nusipirkom kaip ir del grozio  biggrin.gif  bet naudojame ir dziaugiames viskuo kas jame yra  biggrin.gif
Rusiskuose saituose LG sitas modeliukas aprasomas kaip atitinkantis geriausia kainos ir kokybes santyki. Ir siaip liebherr i savo saldytuvus deda LG kompresorius, jie laikomi kaip ir geriausiais.

Toks klausimas, ar seniau AEG santo saldytuve produktus laikei indeliuose?
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2007 09 25, 09:49)
Toks klausimas, ar seniau AEG santo saldytuve produktus laikei indeliuose?

As tenorejau Zilvinui padekoti viesai, kadangi nusipirkome Liebherr saldytuva (beje be No Frost) ir po siai dienai dziaugiames, kad maistas labai ilgai issilaiko sviezias - pomidorai biofresh stalciuje ilgiau nei pusantro menesio stovi grazesni nei parduotuviu vitrinoje I klases, nekalbant apie tai, kad varske ir kiti pieno produktai gali buti menesi kaip sviezi ir nauji.
Aciu Zilvinai uz patarima, nes tai is tiesu kokybes ir kainos geriausias santykis
Atsakyti
Sveiki Žilvinai, labai reikia Jūsų nuomonės apie Elektrolux ENB-3451X. Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
Sveikas Žilvinai . 4u.gif
Nutariau ir aš kreiptis tavo pagalbos. ax.gif Žinau tavo požiūrį į piln no Frost, bet aš jo visai noriu. blush2.gif blush2.gif blush2.gif Buk geras padek išsirinkti šaldytuvą pagal šiuos kriterijus:
Už tokia kaina nežinau ar bus : LIEBHERR, AEG? Iki 2000lt
Arba noretusi: Electroliux, LG. ax.gif
Kaina- iki 2000 lt.
Spalva- meralo, sidabrine
Saldyklis- apačioje
NoFrost- geriau pilnas rolleyes.gif , arba bent saldyklije (jei labai geras variantas)
Aukstis- maximumas 185.( geriausia nuo 165-180 )
Butu gerai 0* kamera, bet uz tokia kaina abejoju. g.gif
aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2007 09 25, 10:19)
Sveiki Žilvinai, labai reikia Jūsų nuomonės apie Elektrolux ENB-3451X.  Iš anksto dėkoju.

Kazko blogo negaliu pasakyti, ne pats geriausias ne pats blogiausias.
Siuo metu jau yra pasirode nauji Electrolux modeliai, svarbus niuansas yra saldytuvo kaina.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2007 09 25, 11:52)
Kazko blogo negaliu pasakyti, ne pats geriausias ne pats blogiausias.
Siuo metu jau yra pasirode nauji Electrolux modeliai, svarbus niuansas yra saldytuvo kaina.

Gal galėtumėt sukonkretinti minusus, norėčiau pasitikrinti, ar į viską atsižvelgiau, gal kažką praleidau.. g.gif

Kaina neturėtų viršyti 2500-2700
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikusia: 25 rugsėjo 2007 - 11:10
QUOTE(erika.gut @ 2007 09 25, 10:37)
Sveikas Žilvinai 4u.gif
Nutariau ir aš kreiptis tavo pagalbos.  ax.gif Žinau tavo požiūrį į piln no Frost, bet aš jo visai noriu.  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  Buk geras padek išsirinkti šaldytuvą pagal šiuos kriterijus:
Už tokia kaina nežinau ar bus : LIEBHERR, AEG?  Iki 2000lt
Arba noretusi: Electroliux, LG. ax.gif
Kaina- iki 2000 lt.
Spalva- meralo, sidabrine
Saldyklis- apačioje
NoFrost- geriau pilnas rolleyes.gif , arba bent saldyklije (jei labai geras variantas)
Aukstis- maximumas 185.( geriausia nuo 165-180 )
Butu gerai  0*  kamera, bet uz tokia kaina abejoju. g.gif
  aciuks.gif

Iki 2000 Lt. metalo spalvos gero saldytuvo nenupirksi.
Uz tokia kaina manau galima nupirkti LG, Samsung, Sharp, Daewoo ir pan.
As asmeniskai esu pries, nes beveik visi jie turi No-frost sistema ne tik saldiklyje bet ir saldytuve.
Apie 2000 Lt. kainuoja Liebherr CUPesf 35530, bet jis neturi niekur No-frost sistemos.
Su No-frost sistema apie 2000 lt. kainuoja ELECTROLUX ENB 35405 S,
galimi ir kiti variantai, tiesiog ieskoti reikia.
Sekmes perkant saldytuva smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vikusia @ 2007 09 25, 11:07)
Gal galėtumėt sukonkretinti minusus, norėčiau pasitikrinti, ar į viską atsižvelgiau, gal kažką praleidau.. g.gif

Kaina neturėtų viršyti 2500-2700

To saldytuvo kaina turetu buti 2100-2300.
Atsakyti