QUOTE(Zilvinas @ 2007 10 13, 16:15)
Tiesiog is daugelio zmoniu girdziu nusiskundimu, kad No-frost saldytuvas dziovina produktus.
Kazkodel ne karto nesu girdejes, kad dziutu produktai saldytuvuose su "verkiancia sistema".
Viena is didesniu Liebeherr saldytuvu gamykla, net negamina saldytuvu su No-frost sistema saldytuvo dalyje, nes jie pirmiausia skiria demesio saldytuvo kokybei.
Kol kas Liebherr saldytuvai vieni is geriausiu (aisku reikia ziureti konkretu modeli).
Idomu, kodel gi kas turi ta sistema visame saldytuve patare pirkti ir kitiems. Jiems turetu buti tas pats, ka nusipirk kiti. Net daugelis mano pazystamu, turinti No Frost sistema patere ir man

. Taip ir padariau kol kas nesigailiu

. Gal del to, kad ir paprasteme saldytuve produktus laikiau dezutese.
Neapkenciu, kad gabalas pvz. rukytos desros guli tesiog ant lentynos, nors ir ant lekstutes. Daug tvarkingiau, kada mesa, surys ideti i atskira dezute ir uzdaryti. Be to, atidarius saldytuva nera kvapo rukytos mesos, ar kokios zuvies.
O, pvz . kaikurios darzoves: morkos, porai tesiog sudeti i darzoviu stalciu , kaip ir butu sudeti saldytuve su verkenciom sienelem.

Nieko ne dziusta

. Turbut priklauso nuo zmogaus

.
As labai patenkinti No Frost sistema, jug turejau pasirinkima pries pirkdama saldytuva.
Del LIEBHERR firmos saldytuvo sutinku, kad jie yra geri ir kokybiski

. Bet, tas kuris man patinka-tesiog yra labai brangusb (virs 3000lt)

, o mazas, baltas su kamera virsuje man ne tinka

. Norisi ne tik geros kokybes, bet ir grazesnio dizaino

.