Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 2

QUOTE(Donatas ir Monika @ 2007 12 10, 15:08)
Pati turiu AEG, nesiskundžiu smile.gif
Kas dėl garso, tai su No frost dirbs garsiau.
Mano supratimu visi pasirinkti yra geri šaldytuvai, bet liebher skaitosi kaip jau geriausi

O kam tie du kompresoriai reikalingi? g.gif
Mes turim maziuka Beko, jau penkti metai eina, dirba gerai, negarsiai, tai nesuprantu ko juos taip i suns dienas deda 4u.gif
Pries pora metu labai patiko Gorenje modeliai,nes dizainas mane veze.

Niekaip neapsisprendziu ar geriau imontuojamas saldytuvas tik del vaidzdo ar neimontuojamas, bet atitinkantis poreikius doh.gif

Issirinkau toki visai nebloga,kuris patiko, neimontuojamas:
AEG/ElektroluxS70408 KGbet kaina doh.gif 3899,-
Atsakyti
mirksiukas.gif katik nusipirkau saldytuva ATLANT, anksciau vadinosi Minsk smile.gif Baltarusiskas. Ieskojau nedidelio, max 160cm, nes virtuve nedidele, ant virsaus dar statau mikrobange. Apvaziavom ne viena parduotuve-nera is ko rinktis, dauguma dideli. Toki saldytuva turi bendradarbe, nesiskundzia, dizainas neblogas...
Rinkausi Ermitaze, tai vyrukas pasiule panasu Gorenje, atseit geresnis. Bet nepasidaviau ikalbinejimams ax.gif
ta pacia diena ir tevai nusipirko saldytuva. Pardavejas malonus pasitaike, isaiskino pagrindus rolleyes.gif iskart rekomendavo Atlant, sake, kad palyginus geras ir ilgam.
tai ziuresim su mama, kuriai ilgiau tarnaus, ar mano ar jos mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip man isaiskino parduotuveje, 2 kompresoriai yra todel, kad galetum atskirai atjungti ir atitirpinti saldikli. Bet toks saldytuvas naudoja daugiau energijos. Ir apskritai-nelabai reikalingas dalykas. Man taip sake, pati nesu susidurusi
Atsakyti
QUOTE(Mugutė @ 2007 12 12, 01:57)
kaip man isaiskino parduotuveje, 2 kompresoriai yra todel, kad galetum atskirai atjungti ir atitirpinti saldikli. Bet toks saldytuvas naudoja daugiau energijos. Ir apskritai-nelabai reikalingas dalykas. Man taip sake, pati nesu susidurusi

Taip jūs tesi. Du kompresoriai suteikia galimybę atjungti šaldytuvą ir šaldiklį atskirai. Kitu atveju, negali šaldiklio atjungti be šaldytuvo skyriaus. Pas mane stovi AEG su dviem kompresoriais. Naudojuos tik tada kai atitirpinu šaldiklį. Bent jau man, nelabai reikalingas dalykas smile.gif
AEG/Elektrolux S70408 KG — geras šaldytuvas.
Atsakyti
QUOTE(Mugutė @ 2007 12 11, 23:57)

Su 2 konpresoriais saldytuvus lengviau remontuoti.
Pasakyciau, kad net maziau genda su 2 kompresoriais.
Taciau kuo toliau , tuo maziau saldytuvu gaminama su 2 kompresoriais.
Atsakyti
domina SAMSUNG RL 38 ECPS1 ir LG GR 419 BVQA.Gal kas galit palyginti kas geriau,su komentarais
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2007 12 12, 12:13)
domina SAMSUNG RL 38 ECPS1 ir LG GR 419 BVQA.Gal kas galit palyginti kas geriau,su komentarais

Samsung turi No frost. O LG lyg ir neturi No frost. O šiaip jie panašaus lygio.
Paprastai Samsung gali nupirkti šiek tiek geresnį už tuos pačius pinigėlius.
Šiemet šių modelių gerom kainosm nepasiūlysiu, nebent tik
SAMSUNG RL 41 ECPS1, bet jis aukštesnis 192, o šiaip toks pat kaip ir RL 38 ECPS1.

Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2007 12 12, 15:20)
Samsung turi No frost. O LG lyg ir neturi No frost. O šiaip jie panašaus lygio.
Paprastai Samsung gali nupirkti šiek tiek geresnį už tuos pačius pinigėlius.
Šiemet šių modelių gerom kainosm nepasiūlysiu, nebent tik
SAMSUNG RL 41 ECPS1, bet jis aukštesnis 192, o šiaip toks pat kaip ir RL 38 ECPS1.

LG GR 419 BVQA,taip pat yra NO FROST,man jis ir netrukdo.Renkuosi šaldytuvą iki 2000lt.Ir man modelis LG daugiau patinka,ir jų kainos tik 50lt skiriasi.Pagal aprašymus tikrai jie neturi didelių skirtumą,bet galvoju užklausiu,gal kokių didelių minusų kuris nors turi wub.gif Galvoju ,kad vis dėlto pirksim LG ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2007 12 12, 21:49)
LG GR 419 BVQA,taip pat yra NO FROST,man jis ir netrukdo.Renkuosi šaldytuvą iki 2000lt.Ir man modelis LG daugiau patinka,ir jų kainos tik 50lt skiriasi.Pagal aprašymus tikrai jie neturi didelių skirtumą,bet galvoju užklausiu,gal kokių didelių minusų kuris nors turi wub.gif Galvoju ,kad vis dėlto pirksim LG ax.gif

Gero apsipirkimo drinks_cheers.gif
Atsakyti
radau vienoi internetinei parduotuvei SAMSUNG RL 41 ECIS o tai cia ne tas pats kaip SAMSUNG RL 41 ECPS1 g.gif ziurejau tai man jie lyg ir vienodi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 12 14, 01:43)
radau vienoi internetinei parduotuvei  SAMSUNG RL 41 ECIS o tai cia ne tas pats kaip SAMSUNG RL 41 ECPS1 g.gif ziurejau tai man jie lyg ir vienodi blush2.gif

O kokia kaina,pravažiavom per parduotuves,tai nėra didelio pasirinkimo iš SUMSUNG .Kažkaip aplamai jų tiek visokių daug ,o išsirinkti tikrai sunku,internetinėse pard didesnis pasirinkimas,bent man taip atrodo
Atsakyti
QUOTE(Mugutė @ 2007 12 11, 20:08)
mirksiukas.gif katik nusipirkau saldytuva ATLANT, anksciau vadinosi Minsk  smile.gif Baltarusiskas. Ieskojau nedidelio, max 160cm, nes virtuve nedidele, ant virsaus dar statau mikrobange. Apvaziavom ne viena parduotuve-nera is ko rinktis, dauguma dideli. Toki saldytuva turi bendradarbe, nesiskundzia, dizainas neblogas...
Rinkausi Ermitaze, tai vyrukas pasiule panasu Gorenje, atseit geresnis. Bet nepasidaviau ikalbinejimams  ax.gif
ta pacia diena ir tevai nusipirko saldytuva. Pardavejas malonus pasitaike, isaiskino pagrindus  rolleyes.gif iskart rekomendavo Atlant, sake, kad palyginus geras ir ilgam.
tai ziuresim su mama, kuriai ilgiau tarnaus, ar mano ar jos  mirksiukas.gif

Atlant turiu jau 6-7m. tai problemu jokiu dar nebuvo. Esu labai juo patenkinta
Atsakyti