Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės

Mūsų viryklė "Indesit" firmos (pagaminta Italijoje), beje, turime ir šios firmos šaldytuvą-šaldiklį. Esu labai patenkinta pasirinkimu, nes tai viskas, ko reikia (daugiafunkcinė orkaitė, laikmatis, laikrodis, keramikinis orkaitės durelių stiklas) ir už prieinamą kainą-apie 900 litų mokėjome prieš pusmetį. Negaliu atsidžiaugti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kai mamos rašo, kad nori plieno spalvos ir neranda - sunku patikėt,nes kaip tik dauguma dabar plienas su stiklu.
Patart galėčiau daug ką,ar tiksliau papasakot iš asmeninės patirties. Tokį komplektą(dujos+elektra) turiu jau antrus metus. Pradžiai būtų gerai,kad sugalvotum ko nori. Metalinio ar stiklinio viršaus.Su apsauga nuo dujų nutekėjimo ar tai pagal tave nebūtina.(Apsaugą turi visi brangesni modeliai). Kiek reikia funkcijų orkaitėj? Ar nori elementarios,bele,kad gerai keptų.Ar įmantraus dizaino,daug funkcijų ir su visokiais navarotais(tarkim,užraktas nuo vaikųir t.t.). Kokios spalvos,o gal stiklas? Ir bendros ieškai ar įmontuojamos?
Atsakyti
Tai niekas taip ir nepasidalino, į ka reiktų atkreipti dėmesį perkant elektrinę viryklę smile.gif Po švenčių manęs irgi laukia toks pirkinys smile.gif
Atsakyti
Ieškau bendros (tiksliau Kalėdų senis ieško mamai dovanų, o aš tik talkininkauju). Pati turiu elektrinę įmontuojama, tad su dujinėm patirties nėra.
Labai navarotnos nereikia (mažų vaikų pas mamą jau nėr, kepimas ir virimas, taip pat ne pats įdomiausias užsiėmimas). Norėtų išvaizdžios, metalic spalvos ir mokėtų iki 2000.
Nesupratau apie viršų: "metalinio ar stiklinio nori"? Apie apsaugą nuo dujų nutekėjimo teko girdėt, kad kažko neįjungus ar ko ten nepadarius, išjungia automatiškai dujas, net naudojant... Nežinau kiek čia teisybės, bet jei šis "navarotas" papildomų nepatogumų nepridaro, būtų gerai...
Nežinau kaip dar patikslint.
O dėl plieno spalvos, tai kiek mes žiūrinėjom, tai pagrinde baltos ir dar tokios senovini stilių išlaikiusios.
Čia gal reiktų suprast, kad stacionarios jau nemadoj g.gif , ir reiktų pereit prie imontuojamų, bet bėda, kad nėr kur įmontuot blink.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2005 12 08, 15:01)
Apie apsaugą nuo dujų nutekėjimo teko girdėt, kad kažko neįjungus ar ko ten nepadarius, išjungia automatiškai dujas, net naudojant... Nežinau kiek čia teisybės, bet jei šis "navarotas" papildomų nepatogumų nepridaro, būtų gerai...
Nežinau kaip dar patikslint.

Apsauga suveikia (dujos automatiškai išjungiamos), kai ugnis kuo nors užpilama (pvz. pienas išbėga) ir užgesinama. Manyčiau, tai neblogas dalykas.
Atsakyti
norime pirkti elektrine orkaite JAN KOLBE gal kas turite. ir galite plačiau parashyti jos privalumus ir trukumus.
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2005 12 05, 19:30)
Vienas patarimas neskubeti jei ruosiesi keisti ir virtuves baldus, nes dabar visi perka imontuojama technika ir orkaite beveik visada elektrine  smile.gif , o jei vyrykle neimontuojama vaizdelis nekoks  schmoll.gif o kaina jei kas sakys kad ryškiai skiriasi netikėk reikia tik teisingai susirinkti info  4u.gif

schmoll.gif schmoll.gif Nusipirkom pes virykle Latviska "nora" uz 650 lt su elektrine orkaite, ja mums ir imontavo, ir jokiu problemu!!! thumbup.gif thumbup.gif Kam as turiu moket 1000lt ar daugiau, kad beveik tas pats latviskoj?? :
Atsakyti
Sveiki. Būtų įdomi jūsų nuomonė apie pusiau elektrine pusiau dijinę viryklę. smile.gif Ar apsimoka pirkti, o gal išvis geriau tik dujinė ar elektrinė. Prasau padėkit tikrai nebežinau kokią pirkt doh.gif doh.gif
Atsakyti
Aš nesneiai pirkau viryklę ir taip pat negalėjau apsispręsti, kokia ji turi būti. Jei gyveni nuosavam name, tai beveik nesudaro didelio skirtumo, tačiau jei bute - reikia atsižvelgt, kaip ten yra numatyta statybininkų - ar pravesti vamzdžiai dujoms ar yra elektros rozetė?
Pvz. pas mane - nenaujos statybos namas, visuose butuose yra dujos, bet aš labai norėjau su elektrinę orkaite, tačiau tam reikėtų įrengti rozetę už viryklės, mokėti už dujas ir už elektrą... Biški išsigandau tų keblumų ir nupirkau paprastą, dujinę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2006 01 04, 15:07)
Aš nesneiai pirkau viryklę ir taip pat negalėjau apsispręsti, kokia ji turi būti. Jei gyveni nuosavam name, tai beveik nesudaro didelio skirtumo, tačiau jei bute - reikia atsižvelgt, kaip ten yra numatyta statybininkų - ar pravesti vamzdžiai dujoms ar yra elektros rozetė?
Pvz. pas mane - nenaujos statybos namas, visuose butuose yra dujos, bet aš labai norėjau su elektrinę orkaite, tačiau tam reikėtų įrengti rozetę už viryklės, mokėti už dujas ir už elektrą... Biški išsigandau tų keblumų ir nupirkau paprastą, dujinę  blush2.gif

el.orkaitei nereikia spec.rozetes kaip elektros plytelei.Tevai turi dujine virykle su el.orkaite, labai patenkinti. thumbup.gif

O kas liecia nuosava nama, tai zinau jei stovi el.virykle tai elektros tarifas kitoks- mazesnis.Tai pazistami ieskojo tokio varianto, kad gauti pigesni tarifa, nes dujas jie balionuose perka.
Atsakyti
Aš irgi turiu tokią dujinę ir labai patenkinta. Jai tikrai nereikia jokios spec. ropzetės, o be to, gaunasi pigiau negu visa elektrinė ir verda su dujomis greičiau negu elektra, o orkaitė kaip tik geriau kepa elektrinė. Man tai šitas idealus sprendimas thumbup.gif
Atsakyti
turiu cekiska Mora ,dujine, o orkaite elektrine.Jokiu spec.rozeciu nereikia.Esu patenkinta,orkaite puikiai kepa.Pirkau pries gal kokius 6 metus,jau tada parduotuvej patare,kad Mora pirkciau del patikimumo,nes as stovejau ir svaigau del kazkokiu grazaus dizaino virykliu.Tai tiek. biggrin.gif
Atsakyti