Mano giminaitė turi tokią pusiau dujinę, tai džiaugiasi, kad pasukus rankenėlę pati užsidega ir kad elektrinė orkaitė- sako patogiau. Maistą virti ant dujų iš tiesų gaunasi greičiau, kai nedidelio kiekio reikia ir ekonomiškiau.
Aš nevisai apie tai.
Viršaus puse dujinio puse elektrinio, o ne apie orkaitę. Ir labai ačiū už išreikštas nuomones

QUOTE(*DAIVA* @ 2006 01 05, 21:12)
Aš nevisai apie tai.
Viršaus puse dujinio puse elektrinio, o ne apie orkaitę. Ir labai ačiū už išreikštas nuomones 

jei mėgsti maistą gamint, tai yra pliusas tokia viryklė.

virimas niekuo nesiskiria, bet elektrinės kepimas ne toks geras kaip dujinės. viskas kas turi traškėti ant dujų kepa geriau. ir net jei keptuvė gera, vis tiek dujos geriau. ir kinietišką maistas ant dujų geriau gamint... ugnis turi savo privalumų.

aš rekomenduočiau tokią kombinuotą. pati tokios norėčiau.

Toks varijantas kai puse kaitlentes keramines,o puse dujines mano svajone.Del grozio tai nezinau turbut tik keramine rinkciaus.Kadangi keramine elektrine,o pas mus daznokai dingsta elektra,tai galvoju,kad tada praverstu dujine,o ir kai dujos baigias gerai elektrine.Kadangi gyvenam nuosavam name tai turejom dujine su balionu,jau ir ipratau,o dar ir skaiciavom kad su dujine pigiau.Zodziu maisytas varijantas man kaip tik.

Gal kas skaiciavo ar zino kiek sunaudoja elektros: elektrine su keraminiu pavirsium virykle ir elektrine orkaite

mes nusipirkom indukcinę kaitlentę. Ilgai svarsčiau, vienintelis minusas tas, kad sako indukcinė yra pati nesveikiausia, tipo blogiau, nei mikrobangė

QUOTE(Acacia @ 2005 12 08, 15:43)
Tai niekas taip ir nepasidalino, į ka reiktų atkreipti dėmesį perkant elektrinę viryklę
Po švenčių manęs irgi laukia toks pirkinys 

Gal kiek pavėluotai, bet...
Jei įmontuojama, tai pirmiausia A energijos sąnaudų klasė (bet B ir C yra gerokai pigesnės), daugiafunkcinė (kaitinimas iš viršaus, iš apačios, abu, kaitinimas su ventiliatoriumi ar be, grilis , savaiminis išsivalymas ir t.t.). Čia jeigu mėgsti gaminti labai įvairius ir įmantrius patiekalus, garantinis aptarnavimas (kokius gedimus taiso, kokių ne). O ar pilnas elektroninis valdymas ar pusiau mechaninis - pagal kišenę ir fantaziją.
QUOTE(elia @ 2006 01 09, 16:02)
mes nusipirkom indukcinę kaitlentę. Ilgai svarsčiau, vienintelis minusas tas, kad sako indukcinė yra pati nesveikiausia, tipo blogiau, nei mikrobangė 

To dar neteko girdėti. Gal gali konkrečiau?

QUOTE(vidule @ 2006 01 08, 13:55)
Toks varijantas kai puse kaitlentes keramines,o puse dujines mano svajone.Del grozio tai nezinau turbut tik keramine rinkciaus.Kadangi keramine elektrine,o pas mus daznokai dingsta elektra,tai galvoju,kad tada praverstu dujine,o ir kai dujos baigias gerai elektrine.Kadangi gyvenam nuosavam name tai turejom dujine su balionu,jau ir ipratau,o dar ir skaiciavom kad su dujine pigiau.Zodziu maisytas varijantas man kaip tik. 

Vat šis varijantas man ir priimtiniausias. pas mus taippat dingineja elektra taiturėtu buti

Man, kaip vasada skubančiai, labai svarbu ventiliatorius orkaitėje. Maistas labai greit iškepa ir isvis kažkaip tolygiau.
Su mano senosios viryklės orkaite dabartinei nėra ko lygintis. Dar manau, svarbu energijos klasė. Pas mane A, tai iš karto elektros sunaudojimas sumažėjo...

QUOTE(peliukas77 @ 2006 01 09, 17:45)
buvo atliktas bandymas, virinamas vanduo ant. el. viryklės, mikrobangėj ir indukcine. Po to ar tai merkiamos ar laistomos gėlės, greičiausiai nuvyto "indukcinės gėlė", o ilgiausiai išsilaikė el.virykle virintame vandeny merkta gėlė. tai toks ir pagrįstumas, bet logiškas, juk indukcinė verda elektromagnetinėm bangom, kurios sukuria magnetinį lauką, o jis, kaip žinia, sveikatos nepriduoda