Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės

O tai pyragus kepėt pagal orkaitės knygos nurodymus? Nes kiekvienai tešlai joje (bent mano) tai parašyta kokia temp, kokiam aukštyje turi būti skarda įdėta, kiek kepa, kokia programa kepimo turi būti, t.p. reik nepamiršt, kad kepant pyragus, reik nuiminėt ventiliatoriaus apsaugą (aišku, jei jūsų orkaitė ją turi biggrin.gif ) Kiek kepiau pyragų, tai visi kuo puikiausiai gaunas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2006 01 23, 14:11)
O tai pyragus kepėt pagal orkaitės knygos nurodymus? Nes kiekvienai tešlai joje (bent mano) tai parašyta kokia temp, kokiam aukštyje turi būti skarda įdėta, kiek kepa, kokia programa kepimo turi būti, t.p. reik nepamiršt, kad kepant pyragus, reik nuiminėt ventiliatoriaus apsaugą (aišku, jei jūsų orkaitė ją turi biggrin.gif ) Kiek kepiau pyragų, tai visi kuo puikiausiai gaunas  thumbup.gif

Viska dariau pagal nurodymus, apsauga nuimineju, bet kazkas negerai... g.gif nesigauna butent tik pyragai is kekso teslos, biskvitas super, mieliniai, varskes pyragai irgi be priekaistu. Gal tiesiog nepriprantu... nors kepu tikrai daznai... dabr supykau ant orkaites ir sakiau keksu nebekepsiu sleep.gif
Atsakyti
elektrine virykle pranasiausia tuo, kad i patalpas neisskiria kenksmingu meziagu, kurios lieka sudegus dujoms.
Dar vienas labai geras pranasumas, kad nereikia sveisti puodu. Ir tie grazus metaliniai puodai (turbut visos zinot apie kuriuos eina kalba smile.gif ) nepridega, ju nereikia sveisti. Nuvalai riebalus su fairy ir spindi blizga .

As dujines neuzka nebenoreciau . Primena atgyvena ir vargus sveiciant juodulius
Atsakyti
QUOTE(Triushke @ 2006 01 21, 11:26)
Turiu as tokia beda.. Persikraustem i nauja buta, su visais imanomais gerais dalykais, tame tarpe ir nauje elektrine virykle. Buvau as pripratus prie senos senos rusiskos dujines.Pyragai gaudavosi super, na kartais gal nelygiai kepdavo, bet vistiek viskas buvo super. Na dabar tai nesuprantu kazko.. g.gif  sugadianu jau gal 5-6 pyragus, ir visi is kekso teslos buvo - viršus apkepa, apačia irgi, kepa irgi nurodyta laika nurodytoj temperaturoj, gal dar kiek ilgiau, bet vidus totaliai zalias.. schmoll.gif kepiau ir su kaitinimu is virsaus ir is apacios, kepiau ir su ventiliatorium, tas pats.. Gal kas galit padet? nesuprantu  unsure.gif orkaite tikrai gera... ka daryt!!!!!!

doh.gif tai gal per aukšta temperatūra, kai paviršius apdega, o vidus lieka žalias, Bet jei viską darei pagal instrukciją doh.gif ... bandyk bandyk ir dar kartą bandyk. Jei orkaitė tikrai gera vadinasi turi gautis. Gal tešla kokia netokia? doh.gif
Atsakyti
Gyvenom bute - turejom elektrine...Gyvenam name - yra dujine su elektrine orkaite...
Kai kelsiuosi gyvent atskirai nuo tevu, butinai statysiu elektrine su stiklo keraminiu pavirsium.
Dujines trukumai - reikia nepamirsti uzsukt duju ciaupa, ne visada is pirmo karto uzsidega, kartais gali nepamatyt, kai isbegus puodui ugnis uzgesta, o dujos vis eina, taip pat sunkiau valyti...
Privalumai tokie, kad dujos kol kas pigiau, jei dingsta elektra, nelieki be virykles...
Bet mano manymu, elektrine geriau ir patogiau... rolleyes.gif
Atsakyti
man atrodo geriausia yra dujinis viršus ir elektrinė orkaitė
Atsakyti
O kokie yra tarifai uz elektra, naudojantis elektrine virykle?
Atsakyti
Labai nustebau cia uzsukus ir tik apie elektrines orkaites isgirdus, mes turim imontuojama dujine orkaite Candy, superinis dalykas. turejom ir elektrine, bet dujines maistas visai kitoks, o funkciju nemaziau nei elektrinej. todel manau, kad rasot apie elektrines orkaites, kad nekeistumet, nes gal nebandet nauju dujiniu, o ji man superine
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2006 02 22, 20:05)
Labai nustebau cia uzsukus ir tik apie elektrines orkaites isgirdus, mes turim imontuojama dujine orkaite Candy, superinis dalykas. turejom ir elektrine, bet dujines maistas visai kitoks, o funkciju nemaziau nei elektrinej. todel manau, kad rasot apie elektrines orkaites, kad nekeistumet, nes gal nebandet nauju dujiniu, o ji man superine

As turejau dujine orkaite,bet labai ja nusivylus .Dabar specialiai pirkaut dujine virykle sy elektrine orkaite ,tai visi kepiniai dabar tik orkaitej thumbup.gif .Tik svoris auga, nes picas vos ne kas antra diena kepem,o dujinej orkaitej jos niekad taip gerai neiskepdavo schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(DovileG. @ 2006 02 23, 09:28)
As turejau dujine orkaite,bet labai ja nusivylus .Dabar specialiai pirkaut dujine virykle sy elektrine orkaite ,tai visi kepiniai dabar tik orkaitej thumbup.gif .Tik svoris auga, nes picas vos ne kas antra diena kepem,o dujinej orkaitej jos niekad taip gerai neiskepdavo schmoll.gif .

o man kaiptik viskas skaniau, tik reikejo keliu dienu, kad priprasciau, o apskrunda viskas daug graziau ir tt. neveltui ir visos profesionalios orkaites yra dujines tongue.gif
Atsakyti
Na kaip sakoma del skonio nesigincajama 4u.gif Kaip sakoma ,kiek zmoniu tiek nuomoniu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2006 02 23, 09:06)
o man kaiptik viskas skaniau, tik reikejo keliu dienu, kad priprasciau, o apskrunda viskas daug graziau ir tt. neveltui ir visos profesionalios orkaites yra dujines tongue.gif

Nuo kada "visos profesionalios orkaites yra dujines" ??????
Atsakyti