Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės

QUOTE(Gosh @ 2006 01 14, 01:07)
Kažkada ir aš blaškiaus dėl dujinės pasirinkimo doh.gif  Pripratusi vos ne visą gyvenimą vien prie dujinės, tai tokia baimė buvo pirkt pusiau dujinę/elektrinę, vis ieškojau, kad ir orkaitė būtų dujinė, bet kaip tyčia tuo metu pagrindinė, gerų firmų pasiūla buvo tik viryklių su elektrinėm orkaitėm. Surizikavom, nusipirkom Gorenje ir ką? Dabar esu tokia patenkinta ja, orkaitėje taip skaniai maistas iškepa, funkcijų įvairiausių pilna, tik mokėk pritaikyt visas ir jokių nusiskundimų neturėsi thumbup.gif Dabar jei kas siūlytų dar geresnės firmos dujinę viryklę, tai net su priemoka neimčiau ax.gif

O kad as galeciau taip - ir dujos ir elektra viename - tai net neabejociau ... Nors ner ka abejot, juk bute duju nebus tongue.gif
Atsakyti
4u.gif Prieš kurį laiką man tai buvo labai opi problema, nes naujame name nebuvo įvestos dujos ir nelabai tai švietėsi, o aš norėjau elektrinės orkaitės ir dujinės viryklės. Tai mano manymu geriausias variantas.Savo ankstesniuose namuose turėjau dujinę orkaitę ir viryklę, nes buvo per silpnas elektros įvadas į namą. Namuose Neringoje turime elektrinę kaitlentę ir orkaitę. Oi, kaip ten man viskas bėga ir svyla blush2.gif Todėl puikiai žinojau kas man yra gerai ir patogu. Jau net buvo kilusi mintis ieškoti vietos virtuvėje paslėpti dujų balionui, bet o laime, thumbup.gif prisiprašėme į namą įvesti dujas. Kainavo tai kainavo, bet išsprendėme dvi problemas: namo apšildymo ir viryklės. Taigi pirkau "Bosch" tokią plačią. Viršus -dujos o orkaitė elektrinė. Kol kas esu labai patenkinta savo pasirinkimu:bigsmile: grotų valymas tikrai nėra sudėtingas reikalas o ir nusiima jos lengvai, nes padalintos į dvi dalis. Aš manau, kad ant gyvos ugnies maistas daug skanesnis ir turi geresnę energetiką mirksiukas.gif
Dar labai džiaugiausi savo pasirinkimu, kai beveik visą dieną nebuvo elektros, tik pradžioje buvo keblu namuose rasti degtukų dujoms užkurti, juk šiaip dujinės viryklės uždegimas tai elektrinis blush2.gif
O dujas pas mus vedė irgi jau kai buvo padaryta visa vidaus apdaila. tai tik gražiai išgręžė skylę į lauką ties virykle ir viską padarė tai kaip man buvo patogu ir visai nieko nesimato. super meistai pasitaikė ir dirbo labai švariai ir tvarkingai ir kas svarbiausia be jokio papildomo mokesčio doh.gif
Atsakyti
pirkome hanza su kaitlente,,,,,,,,,,ne regis paprasta kaitlente,,,spec. puodu nereikejo................kaina buvo apie 1100 regis,,,,,,,,,,jei pirkciau dabar, rinkciausi su taimeriu,,,,,,,kepant pyragus labai pravercia.............siaip nusiskundimu dar neturim blush2.gif
Atsakyti
rasau, ar tu nori info apie kaitlentes ir orkaites tik el., ta prasme visiškai nenaudojant dujų?
Atsakyti
Paskaičiau tą straipsnį, na ir atradau kažką naujo biggrin.gif
Kas čia per savaiminio išsivalymo funkcija? Turiu naują viryklę (ir orkaitė elektrinė) - bet kažkaip instrukcijoje nepastebėjau, kad tokia funkcija būtų... Gal jos ir nėra, bet dėl viso pikto - pas ką yra, kaip ji žymisi? Gal aš tik nežinau, kad toks "navarotas" yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2006 01 15, 12:38)
rasau, ar tu nori info apie kaitlentes ir orkaites tik el., ta prasme visiškai nenaudojant dujų?

Taip Edinka - visiskai nenaudoju duju ir man reikia pilnai elektrines virikles - gali buti montuojama gali buti ne svarbu kad butu gera - pagasdino cia su tomis indukcinemis - bet logiskai mastant - turi buti juose kazkoks kabliukas.
Atsakyti
Mes kaip tik dabar ruošiamės įsirenginėt virtuvę. Tik deja pinigėlių nera labai daug tai negalim apsispresti kaip geriau daryt: ar iškarto viska bet paparastai, ar po truputį bet geriau. Pvz. Jei iškarto viską darysim, tai kriauklę dėsim paprastą metalinę ir dujinę paprastą (neįmontuojamą), nors norėtus ir įmontuojamos viryklės ir kriauklės akmens masės. ax.gif Bijau kad prasčiau pasidarius nesigalėčiau po to.
Už kokią kainą galima susikomplektuoti imontuojamą duj. viryklę ir orkaitę? Man labai navarotnos nereikia, svarbu kad būtų pakankamai galinga ir normaliai keptų g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasau @ 2006 01 16, 17:02)
Taip Edinka - visiskai nenaudoju duju ir man reikia pilnai elektrines virikles - gali buti montuojama gali buti ne svarbu kad butu gera - pagasdino cia su tomis indukcinemis - bet logiskai mastant - turi buti juose kazkoks kabliukas.

jų kabliukas yra kaina lotuliukas.gif
Atsakyti
truputi ne i tema, bet ar galima statyti saldytuva salia dujines virykles? ne salia, o palikti sioki toki tarpa....jei negalima, gal tuomet uztektu visykle nuo saldytuvo atskirti kokia izoliacine medziaga?
Atsakyti
Kaip žymima savaiminio išsivalymo funkcija - nežinau. Bet aprašuose (parduotuvėje) visada pateikiama ši informacija. Pati prieš porą savaičių išsirinkau Bosch'iuką su tokia funkcija smile.gif tik ją dabar montuoja į baldus, tai net nežinau kaip ten viskas nupaišyta schmoll.gif

Kai rinkausi, tai dvejojau, kas geriau - ar durelės, kurios atsidaro iš šono, ar savaiminis išsivalymas. Nutariau, kad gal tegu ta orkaitė valosi pati cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princiupesa: 20 sausio 2006 - 23:35
Turiu as tokia beda.. Persikraustem i nauja buta, su visais imanomais gerais dalykais, tame tarpe ir nauje elektrine virykle. Buvau as pripratus prie senos senos rusiskos dujines.Pyragai gaudavosi super, na kartais gal nelygiai kepdavo, bet vistiek viskas buvo super. Na dabar tai nesuprantu kazko.. g.gif sugadianu jau gal 5-6 pyragus, ir visi is kekso teslos buvo - viršus apkepa, apačia irgi, kepa irgi nurodyta laika nurodytoj temperaturoj, gal dar kiek ilgiau, bet vidus totaliai zalias.. schmoll.gif kepiau ir su kaitinimu is virsaus ir is apacios, kepiau ir su ventiliatorium, tas pats.. Gal kas galit padet? nesuprantu unsure.gif orkaite tikrai gera... ka daryt!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Triushke @ 2006 01 21, 12:26)
Gal kas galit padet? nesuprantu  unsure.gif orkaite tikrai gera... ka daryt!!!!!!

Na keista... Aš pirmą mėnesį įsigijus naują viryklę praktiškai kasdien kepdavau ką nors orkaitėj. tiesa, pyragų nekepiau, daugiau mėsinius patiekalus, bet viskas iškepa super thumbup.gif (tik už elektrą dar nežinau, kiek mokėsiu blink.gif biggrin.gif )

Matyt nepadėjau blush2.gif Na tik šiaip pasidalinau savo patirtim 4u.gif
Atsakyti