Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės

perskaičiau visą temą ir galva apsisuko
taigi rinksiuos tarp bosch, aeg ir gorenje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 10 18, 12:19)
perskaičiau visą temą ir galva apsisuko
taigi rinksiuos tarp bosch, aeg ir gorenje ax.gif

Nepasigaukit Gorenje -ne prancuzu, kaip kai kurie pardavejai bando iteigti, o ceku ar vengru firma. Kirtis ant antros e -ir reikia liepsna atrodo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Kopytė @ 2007 10 19, 17:09)
Neapsigaukit Gorenje -ne prancuzu, kaip kai kurie pardavejai bando iteigti, o ceku ar vengru firma. Kirtis ant antros e -ir reiskia liepsna atrodo blush2.gif

Gal zinot kas kur vilniuje didesnis dujiniu virykliu su dujine orkaite pasirinkimas. Domina Blombergas, Elektrolux, Ardo, Zanussi, is bedos Indesit. Jei galima info i az. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Kopytė @ 2007 10 19, 17:12)
Nepasigaukit Gorenje -ne prancuzu, kaip kai kurie pardavejai bando iteigti, o ceku ar vengru firma. Kirtis ant antros e -ir reikia liepsna atrodo blush2.gif

Taigi Gorenje yra Slovenijos firma.
Atsakyti
nusipirkom aeg eletrolux ax.gif elektrinę ax.gif
Atsakyti
Ieskom dujines virykles ir akys uzkliuvo, kad kai kurios turi dviguba degikli. Na, liepsna dega dviem ratais. Kam jis reikalingas? Ar verta toki tureti? Vienas konsultantas patare, kad tai kinieciu maistui ruosti.
Atsakyti
gal kas zinot, kokiu firmu orkaites ir kaitlentes geriausios.
Atsakyti
Priklausomai nuo kainos.. vieniems Beko puikiaisiai kepa, kitiems ir ekskliuzyvinės neskaniai gamina... biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Kopytė,2007 10 19, 17:12]

Gorenje - Slovėnijos firma.
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2007 06 14, 15:10)
Va aš ir norėjau nuomonės žmogaus, kuris turi ir naudojasi tuo pirolizės išvalymu. Man pvz parduotuvėje sakė kad tikrai jis turi ir kad labai geras dalykas, tačiau pardavėjais linkusi netikėti, ko bepaklausi, jis viską turi  doh.gif  O kolega sakė, kad norėjo pirkti, tik j atkalbėjo pardavėjas (įtariu norėjo prakišti kitą prietaisą) tai tipo gali smirdėti.... va kažkada pagailėjau pinigų pirkdama Gorenje orkaitę katalitinėms sienutėms, tik su vien akatalitine pirkau, tai ir gramdau su visokiais amwėjais ir jėgomis tas sieneles, ypač po mėsos kepimo, tai tikrai noriu kad būtų kažkas kas palengvintų mano kančias  blush2.gif

pas mane orkaite su pirolize, tai kvapas tikrai kazkoks nemalonus yra. pas mane parasyta 2val. kaitinti. man asmeniskai nieko blatno ta pirolize. gal be jos butu baisiau, nezinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 07 lapkričio 2007 - 16:53
ketinam pirkti dujine kaitlente ir elektrine orkaite. man idomu, kokius pavirsius rinktis, kad butu kuo maziau valymo. ir kokios geresne groteles virs degiklio ( na kur puodas pasistato) dazytos ar spyzines.
Atsakyti
Norėčiau ir aš pasidalinti savo kuklia patirtimi ir pastebėjimais apie elektrines orkaites ir kaitlentes. blush2.gif
Paskutines savaites intensyviai domiuosi, skaitau, krapštau galvą , lakstau po pardes, kad tik rasčiau geriausią, praktiškiausią ir pigiausią variantą.
Iš pat pradžių nusprendžiau rinktis tik iš AEG/Electrolux, Gorenje, Jan Kolbe, Bosch ir pan. rimtų firmų.
Aišku, susisvaigau dėl AEG rolleyes.gif Nulėkiau į Elektromarkt. Ten paporinau, ko noriu, kas man gražu, tai viena faina konsultante liepė man išsiplauti galvą. blink.gif Pasirodo, kaitvietės būna su metalo apvadu ir be. doh.gif (Na, čia jau aš į ją kaip kumelė į naujus vartus žiūrėjau...) Tai va, bemetalė kaitvietė labiausiai tinka, jei ji įleidžiama pilnai į stalviršį, geriausia į akmens masės. Na, lieka viename lygmeny su paviršiumi. nes, atseit, tie krašteliai labiau pažeidžiami nei su metalu (tą šiandieną patvirtino ir kitas dėdė iš topocentro).
Kišenės per siauros akmens masei, todėl išsirinkau kaitvietė su metalo krašteliu.
Orkaitės
Kas dėl savaiminių valymųsi. Viena mano draugė turi orkaitę su pribumbasais ir pirolize (kišenės plačios biggrin.gif ). Kvapas jaučiasi kai įjungia, ypač buvo tik pradėjus naudoti, Kaitina apie 2 val. Jos žodžiais tariant - "aš ir pati pigiau valyti moku".
Kitos orkaitės turi Aqua Clean. 30 min. pagarini ir viskas. Tereikia išvalyti skudurėliu. Paprasčiau manyčiau už pirolizę ir elektros mažiau "suvalgo".
Teleskopiniai bėgeliai - nuostabu, bet ar numirtume be jų?..
3 stiklai, 4 stiklai - koks skirtumas, kad tik nekaršta būtų.
Užraktas nuo vaikų. Na, ne vienas mažas giminaitis nustebina genijaus sugebėjimais ką nors užrakintą įjungti - išjungti... bet manau, kad geriau lai būna, negu po to nagus graužti.
Booster įkaitimas - elektrinės orkaitės ir be jo puikiausiai greitai įkaista. Juk ne dujinės...
Įsmeigiamas termometras. biggrin.gif profesionalus reikalas, naudojamas konvekcinėse krosnyse. Nejaugi negalėsime įsmeigti šakutės ir pamatyti, ar teka skaidrios, ar ne sultys (turiu mėsą omeny). Be to ne karaliui gaminam, kad užtikrinti pasterizaciją viduje. ax.gif
Laikmatis - tik už.
Konvekcija - čia jau kaip 2x2.
Energijos klasė - tik A. Taupykime (ir Žemės išteklius).
Įspaudžiamos rankenėlės. Aš pati nusprendžiau sumokėti geriau 400 Lt daugiau, bet tik nusipirkti teleskopinius bėgelius ir įspaudžiamas rankenėles (dažnai gaminu ... blush2.gif )
Dizainas - skonio reikalas. Bet prieš perkant geriau pačiupinėti orkaitę - ar lieka pirštų antspaudai ar ne. Prekybos centruose kai kurie modeliai tokie nučiupinėti... brrr... Bet, nors taip pamatai. bigsmile.gif
Tiesa, kai šiandien jau galutinai išsirinkau kaitvietę ir orkaitę, pasitikrinau kainas el. parduotuvėje. Ir ką jūs sau manote? Susumavus visokiausias nuolaidas ir pristatymo kainas, 3 galimų pardavėjų kainos tesiskyrė maks 39 Lt.
Taigi, geriau neskubėkite, ieškokite ir raskite tik JŪSŲ BT. 4u.gif
Atsakyti
tai patark, Rusmene, koki pavirsiu orkaitei rinktis, kad nesiciupinetu taip labai, nes kiek ciupinejom, tai ant visu liko pirstu zymes, daugiau ar maziau. tiesa, viena orkaite zymiu nepaliko, bet kainavo 3000, taigi mums ne pagal kisene.
Atsakyti