Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat puošti namus ir ruoštis Kalėdoms?

pradedam puosti 24 diena, nes ir taip jau mano manymu per anksti visi prekybos centrai, parduotuves pasipuose. o kai ateina sventes jau nebeidomu daros doh.gif
Atsakyti
Na va šiandien jau nusipurškėm langus, ir eglutės dvi iš vatos skritulėlių makiažui valyti padarytos stovi, angeliukų keletas ant palangės... Bet eglutės dar nepuošėm, ankstoka dar..nors taip norisi biggrin.gif gaila tik kad rimtai, už lango ne sniegas, o lietus.
Atsakyti
Puošim vėliau, kai į namus atkeliauja smile.gif eglutė, tarsi ir Kalėdos žengia kartu su ja. Tie išankstiniai puošimai virsta kasdienybe, o juk norisi šventės širdy ir džiugesio akiai. 4u.gif
Atsakyti
Kitą savaitgalį jau norėčiau pasipuošti smile.gif dabar dar visai nėra šventinės nuotaikos..
Atsakyti
jauciu va ateinanti savaitgali isbandysiu keleta ideju kaledinei atmosferai bent kiek sukurti, kuriu pasisemiau is jusu forumo..biggrin.gif gaila, kad siais metais ten nelb veiksmas vyksta..sad.gif
Atsakyti
O aš jau pasipuošiau namus(neiškenčiau), tik eglutę puošime vėliau, gal 15 d. rolleyes.gif
Atsakyti
mes visada puosiame menesi pries Kaledas, nes po Nauju viska nupuosiame - juk norisi pasidziaugti svenciu laikotarpiu kuo galima ilgiau wub.gif
Atsakyti
mes puošime namus kitą savaitgalį, o dar kitą atsivešime eglutę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Madera @ 2008 12 06, 14:52)
Si savaigatgaly noreciau pasipuosti. Noriu kaledines nuotaikos nors namuose, kai uz lango lyja, o ne sninga...  g.gif

Tikrai,kazkaip siais metais nera dar sventines nuotaikos,kai uz lango pila,kaip rudeni doh.gif
Puosimes ateinanti savaitgali..pries tai turiu issisveisti idealiai namus hihihi.gif
Dabar tik uzsiteisiau stala su nauja sv.Kaledoms pirkta aukso spalvos staltiese,padejau kaledini vainika,viduryje zvakes wub.gif
Atsakyti
kadangi aš dar gyvenu su tėvais tai savo kambarėlį jau pasipuošiau, nes norisi kuo ilgiau tos šventinės nuotaikos, o per šventes vis teik jame pabūti beveik nėra kada 4u.gif
Atsakyti
Pas mus egle jau papuosta, per sia savaite puosiu laiptine ax.gif
kai namie vaikai - anksti ne anksti - tiesiog darai kai turi laiko ir noro tai daryti kartu su vaikais thumbup.gif

ir sutinku... gaila kad lyja o ne sninga verysad.gif
Atsakyti
as sivakar jau pasipuosiu eglute blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti