Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat puošti namus ir ruoštis Kalėdoms?

Pas dukryte kambary (2-ame aukste) puosim rytoj dirbtine eglute, labai ji to laukia, vaikams didelis dziaugsmas ir uzmiega kas vakara beziurint i mirgsancias lemputes. O tarybiniais laikais, atrodo laukdavom tu kaledu, o jos praeidavo kaip viena diena, nespejom papuosti, o jau ir nupuosti eglute reik. Tegul vaikai dziaugiasi sia nuostabia svente kuo ilgiau. biggrin.gif
O salone puosiam paskutine savaite pries kucias. Gyvenam salia savo misko ir tam reikalui is anksto nusiziurim misko grazuole. Si savaitgali t.p. eisim su MB i apziura. O pavasari vis nauju pasodima egluciu, kad vis augtu ir nesibaikgu smile.gif
Atsakyti
Pas tėvus eglutę puošdavom kūčių vakarą. Dar nežinau, kokia tradicija pas uošvius.
Atsakyti
QUOTE(mikaela @ 2009 12 02, 20:21)
Mes irg namus ir eglutę puošiam savaitė ar mažiau prieš Kalėdas 4u.gif

mes taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes jau pasipuoseme blush2.gif dabar liko supirkti dovaneles ir laukti svenciu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, mes šiandien su didžiąja namus šiek tiek puošime, o kūčių vakarą puošime eglutę. Jau ir mane užkrėtė laukimas švenčių, nes didžioji labai laukia tai ir aš jau suvaikėjau smile.gif blush2.gif
Atsakyti
mes kita savaitgali puosim egle ir namus,tegul buna vaikams dziaugsmas ilgiau nei savaite manau...jie laukia tu kaledu.mes dar buna kas 3 dienas padedam kokia staigmenele jei geras buvo,kad smagiau butu laukt kaledu,o per kaledas aisku jau pagrindines dovanos..
Atsakyti
mesir puosim likus kokiai savaiteliai iki kaledu, na nebent neislauksim ir anksciau papuosim, tik va baisu, kad mazasis jos nenuverstu, nes norim tikra statyti didele bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Namai jau papuosti lapkricio gale, eglute irgi jau stovi(dirbtine).
Kadangi kaledos man yra didziausia metu svente, tai ir norisi gyventi ta nuotaika kuo ilgiau, o ne savaite ar kuciu vakara. O po kaledu namu papuosimas man iskart nebetenka prasmes, nei nuotaikos nekuria... todel per karalius ir nusipuosiam... g.gif
Atsakyti
as irgi siomis dienomis pasipuosiu. man labai grazu, jauku namuose, kai eglute stovi newyear.gif nuotaika visai kitokia. o dar kai dar vyras isvaziaves ir gris tik ant kaledu, tai pasipuosus atrodys, kad jau nebedaug liko laukt iki DIDZIOSIOS sventes (didziausia svente, aisku, vyro sugrizimas) smile.gif 000054.gif
Atsakyti
Mes jau padėjom po truputi puoštis namus, pasikabinom advento kalendorių ir su džiaugsmu laukiame ryto ką rasime kišenėlėje ax.gif
Šiandien nusipinsime advento vainiką ir ryt uždegsim pirmą žvakę.
Norisi vaikams kuo daugiau padaryti malonių akimirkų ir papasakoti, kodėl taip yra daroma bigsmile.gif
Susigalvojame ir savo tradicijų kurios yra tik mūsų šeimos tongue.gif Manu tas laukimas ir yra tikrasis stebuklas.
Atsakyti
Mes jau vakar pasipuošėme, ir taip anksti mes visada puošiamės, kitaip man neužtenka laiko atsidžiaugt tuo grožiu wub.gif
Atsakyti
siandien jau grilijanda mirksincia nusipirkom biggrin.gif
Atsakyti