Užsikrėtus šventine nuotaika aš būnu jau rugsėjo gale, tačiau dienų dar daug ir mane tai tiesiog žudo. Žinau, kad Kalėdos jau čia pat, kai "Maxima" išleidžia kalėdinį katalogą ir tada jau tiesiog akys raibsta nuo žvakių, žvakidžių, blizgučių, lempučių. Viską pradedu daryti gruodžio pirmą savaitgalį. Tada tvarkome namus, ieškome dovanų, lakstome it pakvaišę. Ir dar sakoma, kad adventas ramybės ir susikaupimo metas. Niekada šitaip nelakstau kaip prieš Kalėdas.
69 dienos nėra taip daug dar adventą nuskaičiuojam kiek belieka Jau po vėlinių ( kurios visai čia pat ) ir kalėdoms pradės ruoštis visų pirmą parduotuvės ,paskui aš,na o paskui jau ir miestas.. Greičiau tos šventės...
Na, nežinau, tvarkau namus visada, ir per Kalėdas nėra ypač didelio tvarkymosi. Tiesiog išsiurbliuojame, nušluostome dulkes, susitvarkome aplinką ir tiek.
Mums Kalėdinės nuotaikos sukyla, kai miestas pradeda puoštis. Tada jau ir namučius norisi šventiškai išsikuopti Pasipuošti Dovanų ieškojimas Kalėdiškai papuoštose parduotuvėse daug smagesnis Tad pas mus šventės į namus beldžiasi nuo pirmųjų gruodžio dienų
SEDZIU IR GALVOJU JAU GREITAI KALEDOS,PARDUOTUVE SAVAS JAU PREKIAUJA KALEDINIAIS DA;LIKELIAIS ,KAIP SMAGU...TAS MANDARINU KVAPAS TAIP GREITAI SVENTES ATEINA...NESUGALVOJU KAIP PASIPUOSTI VIRTUVE,SAKA DAREM JAU 3 METUS NUSIBODE,BET GREICIAUSIA../. TOKIA KAIP PRAKARTELE PER SUNKU...GAL KAS KOKIU MINCIU AR IDEJU TURIT KAIP PASIPUOSTI VIRTUVE?JI MUSU SUSIBURIMO VIETA
Kalėdom ruoštis pradedu jau lapkričio mėnesį, t.y. pirkti dovanas, rinkti patiekalų receptus ir panašiai. Na, o namus puošiam likus vos keliom dienom iki kūčių. Manau geriau pasidžiaugti trumpiau, bet stipriau...
Na sventems jau dabar suku galvele ka grazaus pasidaryti Kadangi esame krikscionys tai Advento laikotarpiu ( Š.m nuo lapkricio 28d. ) pasipuosiam namuose balta ir namuose prikabinam baltu angeliuku O tikra Kaledu egle puosiam tik Kuciu ryta O kadangi netoliese turim pora asocialiu seimu tai pries sventes ir aplinkiniu ir pazistamu surenkam pinigeliu, kad ir tie vaikuciai Kaledu ryte rastu dovaneliu. Truputi padedam . Taip pat reikia kaimo bendruomenej suorganizuoti Kaledini vakareli.. taigi darbelio i valias.