Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat puošti namus ir ruoštis Kalėdoms?

Namuose dazniausiai savaite iki Kaledu, darbe puosiu gruodzio 1. newyear.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 23 lapkričio 2010 - 18:30
Iš vaikystės atsimenu, kad su sese puošdavom eglę Kūčių dieną, kol mama patiekalus gamindavo. Bet dabar, kai turiu savo vaikų, o ir šiaip viskas aplink labai anksti pradeda žibėti (iškart po Vėlinių), tai vos vos išlaukiam iki gruodžio pradžios, o tada jau puošiamės. O savaitę iki Kalėdų nykštukai vaikams smulkias dovanėles pradeda nešti.
Atsakyti
Aš šiais metais kaip ir pernai per daug negalvoju apie Kalėdas. Kažkaip man anktsi atrodo kad jau lapkričio viduryje ir anksčiau jau yra puošiamasi.
Bet šiandien kai užėjo tokia kalėdinė nuotaika, ir dar kai rytoj Adventas ir dar kai taip pakvipo Kalėdomis biggrin.gif sugalvojau daryti Advento vainiką, bet daugiau nieko nepuošiu.
Kadangi aš studijuoju floristiką, tai nuo lapkričio vid. jau pradėjom daryti dirbinius Kalėdų tematika.
Atsakyti
Vakar pagamintas Advento vainikas šiandien jau puikuojas ant stalo rolleyes.gif Pastatėm dvi mažutes eglutes sidabrines ant lango. blush2.gif
Vakare eisiu tešlos daryt ir bandysiu kokių žaisliukų padaryt eglutei ax.gif
Atsakyti
Na, pradėsiu ruoštis gruodžio 4-5d. smile.gif
Laiko jau tiek nebe daug... thumbup.gif
Oi, kaip laukiu! wub.gif
Atsakyti
Mes galvojam kokia gruodzio 15-20d puostis eglute,kad vaiko neerzinti lauks po to labiausiai kada kaledu senis ateis biggrin.gif
Atsakyti
Mes tai jau rytoj pagaliau puosim ir namus ir eglute..... bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
namus puosime si savaitgali, o eglute likus kelioms d. iki kuciu smile.gif
Atsakyti
Mes su sūnum jau šiandien eglutę puošėm. ax.gif
Atsakyti
O man taip gaunas, kad tenka namus puošti paskutinę dieną, t.y. per Kūčias smile.gif tada tikrai jaučiasi šventinė nuotaika, o kai pasipuoši per anksti, tai pripranti prie tų visų papuošimų ir per Kalėdas nebebūna taip smagu smile.gif
Atsakyti
Na ryt bandysime išsitraukti dekoracijas iš palėpės ir puošti namus. O po kelių savaičių puošime eglutę.smile.gif
Atsakyti
As nezinau kodel,bet pas mus tapo tradicija puosti namus gruodzio 14 diena ax.gif taip laukiu tos dienos wub.gif dievinu Kaledas ir ju laukima wub.gif
Atsakyti