Iš vaikystės atsimenu, kad su sese puošdavom eglę Kūčių dieną, kol mama patiekalus gamindavo. Bet dabar, kai turiu savo vaikų, o ir šiaip viskas aplink labai anksti pradeda žibėti (iškart po Vėlinių), tai vos vos išlaukiam iki gruodžio pradžios, o tada jau puošiamės. O savaitę iki Kalėdų nykštukai vaikams smulkias dovanėles pradeda nešti.
Aš šiais metais kaip ir pernai per daug negalvoju apie Kalėdas. Kažkaip man anktsi atrodo kad jau lapkričio viduryje ir anksčiau jau yra puošiamasi.
Bet šiandien kai užėjo tokia kalėdinė nuotaika, ir dar kai rytoj Adventas ir dar kai taip pakvipo Kalėdomis
sugalvojau daryti Advento vainiką, bet daugiau nieko nepuošiu.
Kadangi aš studijuoju floristiką, tai nuo lapkričio vid. jau pradėjom daryti dirbinius Kalėdų tematika.
Bet šiandien kai užėjo tokia kalėdinė nuotaika, ir dar kai rytoj Adventas ir dar kai taip pakvipo Kalėdomis
Kadangi aš studijuoju floristiką, tai nuo lapkričio vid. jau pradėjom daryti dirbinius Kalėdų tematika.
Vakar pagamintas Advento vainikas šiandien jau puikuojas ant stalo
Pastatėm dvi mažutes eglutes sidabrines ant lango.
Vakare eisiu tešlos daryt ir bandysiu kokių žaisliukų padaryt eglutei
Vakare eisiu tešlos daryt ir bandysiu kokių žaisliukų padaryt eglutei
Mes galvojam kokia gruodzio 15-20d puostis eglute,kad vaiko neerzinti lauks po to labiausiai kada kaledu senis ateis
Mes tai jau rytoj pagaliau puosim ir namus ir eglute.....
namus puosime si savaitgali, o eglute likus kelioms d. iki kuciu
As nezinau kodel,bet pas mus tapo tradicija puosti namus gruodzio 14 diena
taip laukiu tos dienos
dievinu Kaledas ir ju laukima