aš visada noriu puošti kūčių išvakarėse,bet vaikai aišku išprašo mane puošti kokias dvi savaites prieš kalėdas

Mes minimaliai pradėsime puoštis Advento pradžioje (žvakidė, advento kalendorius, smulkmenėlės), o maždaug Gruodžio 7 jau puošimės rimtai
statysim eglutę, kabinsim lemputes ir t.t.

pradėsiu nuo gruodžio 1. tai truputį lemia, kad esu atsikrausčius į butą, kur daug lentynėlių ir kitos laisvos erdvės, kur neturiu ką pridėt, o jaukumo noris

As noreciau pirmiausiai bent jau sniego sulaukti. Anksciau puosdavomes likus 2/3 sav iki Sv. Kaledu, bet siais metais gal pavyks islaukti bent jau savaite ar kelios dienos iki Sv. Kuciu

Dažniausiai pradedame ruoštis Kalėdom likus 2/3 savaitėm iki jų

Dukros kambarį puošime jau šeštadienį,kaip tik advento kalendorius jau bus pradedamas naudoti,tai tuo pačiu ir pasipuošiame dirbtinę nedidelę eglutę,o likus savaitei jau ir tikra žaliaskarė atkeliaus į namus

QUOTE(snūduriukė @ 2012 11 25, 23:40)
Dukros kambarį puošime jau šeštadienį,kaip tik advento kalendorius jau bus pradedamas naudoti,tai tuo pačiu ir pasipuošiame dirbtinę nedidelę eglutę,o likus savaitei jau ir tikra žaliaskarė atkeliaus į namus 

vakar sunus issireikalavo eglutes, tai pas mus jau stovi, kambariai papuosti, lemputes mirksi, nu labai laukiam Kaledu

QUOTE(justejan @ 2012 11 26, 08:49)
vakar sunus issireikalavo eglutes, tai pas mus jau stovi, kambariai papuosti, lemputes mirksi, nu labai laukiam Kaledu 

Neprovokuokit

mes jau pasipuosem
visada puosiame lapkricio gale , man labai patinka tas jaukumas namuose kai viskas papuosta kaledom
galetu visus metus taip but

potruputi savaite iki svenciu, o eglute puosim 1-2 d. likus iki kuciu.
kazkaip keista namus pasipuosti menesiu anksciau, nes atejus sventem, kazkaip nebesvenkaip atrodo
kas mane PC ir nervuoja, tik velines praina, o cia jau "ale"reikia ruostis kaledom
kazkaip keista namus pasipuosti menesiu anksciau, nes atejus sventem, kazkaip nebesvenkaip atrodo

kas mane PC ir nervuoja, tik velines praina, o cia jau "ale"reikia ruostis kaledom

Mes namus puosim po poros savaiteliu
tikiuosi egle liks sveika nes mazasis labai visur lenda
dickis galetu jau siandien namus ispuostu

QUOTE(Nikutė @ 2012 11 29, 00:18)

Kaip tik lauki pasipuošus,o jei eglutę pasipuoši tik prieš kūčias,tai nespėji pasidžiaugti ir jau nupuošti reikia,trumpas šventinis laikotarpis