Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrai ir alus, kt. svaigalai/kvaišalai

Na as ir jei jau geriu tai tik alu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 01 16, 09:50)
hihihi.gif studentija gerai..buvo ax.gif
nu matai a man alus kaip... nu ne tas zodis biggrin.gif
nu neveltui svyturio saly augau hihihi.gif iskiepyta i krauja biggrin.gif

megstu martini,degtine su swepsu...nu a va vynai,sidrai ir visokie kiti buratininiai gerimai man nea schmoll.gif

aš tik pradėjus vaikščiot po barus, jau gėriau martinuka, alus niekad nebuvo net ragaujamas schmoll.gif . nors niekad ir tipiška studentė nebuvau schmoll.gif
vyno nevirškinu irgi schmoll.gif tik sūrius prie jo mėgstu biggrin.gif supelijusius biggrin.gif nuo vyno ir galvą skauda, neskaitant to, kad man skrandį graužia schmoll.gif

ale merginos alus gi baisiai SMIRDA schmoll.gif prasčiokų gėrimas kažkoks tongue.gif ai bet dėl skonio nesiginčijama cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 16 sausio 2007 - 10:03
QUOTE(rupestelis @ 2007 01 16, 10:01)

ale merginos alus gi baisiai SMIRDA schmoll.gif prasčiokų gėrimas kažkoks tongue.gif ai bet dėl skonio nesiginčijama cool.gif

kas smirda??? alus?? biggrin.gif juokauji,apyniu kvapas thumbup.gif drinks_cheers.gif
gerk tu ka nori,bet pagiriom kvepi vistiek vienodai lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 01 16, 10:05)
kas smirda??? alus?? biggrin.gif juokauji,apyniu kvapas thumbup.gif  drinks_cheers.gif
gerk tu ka nori,bet pagiriom kvepi vistiek vienodai lotuliukas.gif

tai kad alui net pagirių nereikia biggrin.gif -dvokia iš burnos schmoll.gif kita vertus nuo pelėsinio sūri irgi dvokia, bet zubus išsivalei ir viskas, o alus į kraują įsisiunkia ir smirdi ne tik nuo dantų, o nuo visos žmogaus, fe schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 01 16, 10:09)
tai kad alui net pagirių nereikia biggrin.gif -dvokia iš burnos schmoll.gif kita vertus nuo pelėsinio sūri irgi dvokia, bet zubus išsivalei ir viskas, o alus į kraują įsisiunkia ir smirdi ne tik nuo dantų, o nuo visos žmogaus, fe schmoll.gif

nebent geri dienos is dienos ir nesiprausi biggrin.gif
tikrai taip nera schmoll.gif

alus geris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 01 16, 11:01)
aš tik pradėjus vaikščiot po barus, jau gėriau martinuka,

Pažinojau viena tokią, kuri vis sakydavo geriu tik Martinį, o pati siurbčiodavo papigiajinį vermutą lotuliukas.gif

QUOTE(Afroditte @ 2007 01 16, 11:11)
alus geris wub.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Alus... wub.gif alc.gif
Atsakyti
QUOTE(Korsikiete @ 2007 01 16, 10:31)
Pažinojau viena tokią, kuri vis sakydavo geriu tik Martinį, o pati siurbčiodavo papigiajinį vermutą  lotuliukas.gif

nesupratau : kas iš to, kad tu tokią pažinojai? g.gif
manau, nereikia įsižeisti, vienam patinka brangesni gėrimai, kitam tinka ir alus ar vynas po 8 lt. , juk mes skirtingi, ar ne tiesa? g.gif

o dėl alaus nesmirdėjimo-tas pats kad pasakytum-parūkei ir nesmirdi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 16 sausio 2007 - 10:48
Sutinku su rūpestėliu. Alus smirda, yra pigus prasčiokų gėrimas, gal net ne prasčiokų, tokių nesusitupėjusių paaugliškos mąstysenos vyrukų, be to, jis net apsvaigina kažkaip kitaip nei tarkim degtinė. Pvz., aš atskirčiau vyrą, kada jis gėrė degtinę, kada alų.
Zodziu, as - kategoriškai prieš alų, ypač, jei jis vartojamas kiekvieną ar kas antrą dieną..

P.S. pati jo negeriu, vyras neatsisako mad.gif
Atsakyti
Alaus smarve maziausiai blogumo teikianti savybe. Kur kas rimtesne problema jei jo kiekiai dideli ir poveikis.. o kvapa galima numarinti;-))
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2007 01 16, 12:01)
Alaus smarve maziausiai blogumo teikianti savybe. Kur kas rimtesne problema jei jo kiekiai dideli ir poveikis.. o kvapa galima numarinti;-))

kaip tą smarvę numarinti biggrin.gif g.gif kartu su žmogum? biggrin.gif

lapkrite, ačiū, kad vadini daiktus tikrais vardais, nors gal truputį ir per griežtai g.gif o kaip tau atrodo pana su alaus bokalu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

opapa ką radau
alusir vyras

tingėjau visą skaityt, bet regis tikrai vyrai-alus-nieko gero nieko gero biggrin.gif

o tikrai, kur tie mūsų vyrukai pradingo? :h aliniai: vytautas, kas čia dar rašė? g.gif
o aš vyro draugui, kuris draugauja su marihuana, pravardę gerą sugalvojau "žolininkas" ha ha ha kartais galvoju, gerai kad pasaulyje dar yra toks geras dalykas-humoras thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 16 sausio 2007 - 12:28
QUOTE(Korsikiete @ 2007 01 16, 10:31)

drinks_cheers.gif  thumbup.gif  Alus...  wub.gif  alc.gif

Alus yra be galo skanus drinks_cheers.gif ir turbūt išvis nieko negerčiau, jei jo nebūtų.
Atsakyti
QUOTE(zaxe @ 2007 01 16, 15:14)
Alus yra be galo skanus  drinks_cheers.gif ir turbūt išvis nieko negerčiau, jei jo nebūtų.

net vandens? doh.gif manyčiau reikia susirūpinti g.gif nieko gero g.gif
Atsakyti