QUOTE(rupestelis @ 2007 01 16, 15:39)
QUOTE(Medinis @ 2007 01 16, 17:18)
Nekenčiu pijokų. O tų, kurie nemėgsta pijokų nekenčiu dar labiau.
A tave cia ka? Savaitgalinis urlaganas ar koks skersvejis perpute?
QUOTE(Lapkritė @ 2007 01 16, 12:56)
Sutinku su rūpestėliu. Alus smirda, yra pigus prasčiokų gėrimas, gal net ne prasčiokų, tokių nesusitupėjusių paaugliškos mąstysenos vyrukų, be to, jis net apsvaigina kažkaip kitaip nei tarkim degtinė. Pvz., aš atskirčiau vyrą, kada jis gėrė degtinę, kada alų.
Zodziu, as - kategoriškai prieš alų, ypač, jei jis vartojamas kiekvieną ar kas antrą dieną..
P.S. pati jo negeriu, vyras neatsisako
Zodziu, as - kategoriškai prieš alų, ypač, jei jis vartojamas kiekvieną ar kas antrą dieną..
P.S. pati jo negeriu, vyras neatsisako
nu jei pati negeri-tai nereiskia,kad prascioku,ir is vis prie ko cia jie ir alus?gi samane pigiau!
man patinka Svyturio baltas
kartais sugeriam su diedu
QUOTE(helena @ 2007 01 16, 22:06)
Man irgi patinka
gera tema pataikiau nes galvojau, kad cia vien tik idealios seimos negerencios be jokiu blogu ydu ir t.t....maniskis traukia zole kasdien po darbo jam reikia atsipalaiduoti
o po to suesti viska kas yra saldytuve.daejau iki to kad stoviu ir sakau ka valgytu ko ne
po gimdymo buvau depresijoj nes buvau pamirsus kaip pati kasdien uliavojau(nusibodo nusprendziau gimdyti maniau kad ir maniskis aprims) kurtau tik arciau namu tamposi bet tempo nepamete.taip ir pykstames kasdien na sakau palauk atsirausiu ir as kai sunus paaugs
nes sunku kai taves nepalaiko moraliskai ir kai matai kad jokiu permainu nebus nematai jokio tikslo ir pati keistis...
nebent skirtis.
QUOTE(belosneska @ 2007 01 17, 15:39)
gera tema pataikiau nes galvojau, kad cia vien tik idealios seimos negerencios be jokiu blogu ydu ir t.t....maniskis traukia zole kasdien po darbo jam reikia atsipalaiduoti
o po to suesti viska kas yra saldytuve.daejau iki to kad stoviu ir sakau ka valgytu ko ne
po gimdymo buvau depresijoj nes buvau pamirsus kaip pati kasdien uliavojau(nusibodo nusprendziau gimdyti maniau kad ir maniskis aprims) kurtau tik arciau namu tamposi bet tempo nepamete.taip ir pykstames kasdien na sakau palauk atsirausiu ir as kai sunus paaugs
nes sunku kai taves nepalaiko moraliskai ir kai matai kad jokiu permainu nebus nematai jokio tikslo ir pati keistis...
nebent skirtis.
Jooo, faktiškai tema apie tai, kaip neišsiskirt...tikrai jau ne apie alaus rūšis
belosneska, kur sūnų dėsit, kai abu lakstysit?
juokauju ir drąsinu tave ir save.
na aš dar laiminga, kad maniškiui žolė dar nėra gyvenimo būdas, kaip jau taviškiui regis
žodžiu apturėjom su juo rimtą diskusiją. man beje patiko, kad maniškis daug kur mane suprato ir pritarė
vaikinai, truputį ne į temą, bet norėjau paklausti, ar jums patinka rūkančios na, ir tegu neužpyksta alų geriančios-vienodai smirda-alų geriančios merginos?
QUOTE(rupestelis @ 2007 01 17, 16:00)
vaikinai, truputį ne į temą, bet norėjau paklausti, ar jums patinka rūkančios na, ir tegu neužpyksta alų geriančios-vienodai smirda-alų geriančios merginos?
Jūs LNK nedirabte?
Taip patinka, svarbu, kad tarp žmonių būtų kažkas bendro. Jei man patinka alus ir aš rūkau, o merginai alus šlykštus ir jo kvapas atstumia, tai aš pasirinksiu alų. O mergina tegu ieško eskimoso, jie tik ledus valgo (alus užšaltų)...
QUOTE(Medinis @ 2007 01 18, 10:22)
Jūs LNK nedirabte?
Taip patinka, svarbu, kad tarp žmonių būtų kažkas bendro. Jei man patinka alus ir aš rūkau, o merginai alus šlykštus ir jo kvapas atstumia, tai aš pasirinksiu alų. O mergina tegu ieško eskimoso, jie tik ledus valgo (alus užšaltų)...
dirbu dirbu, esu ta iš kairės
tai kad tarp žmonių turi būti kažkas bendro, savaime suprantama, bet norėjau paprastesnio atsakymo- na mano galva, mergina turi kvepėti žibuoklėmis ar pnš., bet ne tabaku ar alum. turiu omeny jei ją bučiuojat (na nebent nemokat bučiuotis), uodi jos kvapą (na nebnet nejautrus esat kvapams), galų gale drabužiai prasmirsta. turiu draugę, ji rūkydavo virtuvėj. tragedija-net vaiko drabužiukai, kuriuos išaugtus atiduodavo maniškiui, tenkdavo tabaku
na pasirenkant vyrą ar alų, truputį gal kitaip-juk vyras ir kvapai-na ir tie gyvuliški-prakaito, kojinikių -ir tie civilizacijos-tabakas, alus, mašinos tepalas
prisisminiau susipažinom su tokias vyrukais, tai vienas visą vakarą uodė mane ir svaigo nuo kvapo-švaros kvapo, kvepalais nesinaudoju, sakė "tavo vyras tutbūt nejautrus kvapams, aš tai tave labai labai vertinčiau"
QUOTE(rupestelis @ 2007 01 18, 10:28)
dirbu dirbu, esu ta iš kairės
tai kad tarp žmonių turi būti kažkas bendro, savaime suprantama, bet norėjau paprastesnio atsakymo- na mano galva, mergina turi kvepėti žibuoklėmis ar pnš., bet ne tabaku ar alum. turiu omeny jei ją bučiuojat (na nebent nemokat bučiuotis), uodi jos kvapą (na nebnet nejautrus esat kvapams), galų gale drabužiai prasmirsta. turiu draugę, ji rūkydavo virtuvėj. tragedija-net vaiko drabužiukai, kuriuos išaugtus atiduodavo maniškiui, tenkdavo tabaku

nu rukymas namuose ir stiklas alaus-turi skirtumo
o alaus kvapas
QUOTE(Afroditte @ 2007 01 18, 10:35)
visa kompanija smirdi
tikrai nenoriu nieko įžeisti ar pnš.
oj nusivažiavau visai ne į temą
afrodite, tavo rankikės tai putlutės atrodo avatare, tai gal čia nuo alaus