Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrai ir alus, kt. svaigalai/kvaišalai

QUOTE(rupestelis @ 2007 01 18, 14:40)
NEKENČIU NARKOTIKŲ

Gal jūs tiesiog jų nebandėte?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 18, 15:48)

truputis exstazy prieš lytinį aktą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 18, 15:48)

Aisku, kad ne. ir neturiu jokio noro.
tik slabakai griebiasi narkotiku, kad realybe nesimatytu ir nebaugintu.
Atsakyti
QUOTE(navy @ 2007 01 18, 15:49)
truputis exstazy prieš lytinį aktą thumbup.gif

O kur jų gauti ?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 18, 14:48)

neironizuokit mielas medini bandžiau, bet net nesuprantu, kodėl tokia neapykanta jiems g.gif man narkotikai tiesioginės įtakos kaip ir neturėjo....bet esu mačiusi žmonių, kurie atvirumo nuo narkotos valandėlę pasakoja, kaip jam mergina užpakalį laižo (persiprašau blush2.gif ). na ta prasme man dar dabar šiurpas įma, kaip nenatūraliai iškreipia žmogaus sąmonę, kokių nesąmonių gali pridaryt.

kažkaip pastebėjau, kad mačiusios (na tipo kai aš biggrin.gif ) gyvenimo merginos nekenčia narkotikų, kažkaip tik žalias jaunimėlis jais labai žavisi ir nemato pavojaus...

o ekstazzy lytinio akto kokybės anaiptol nepagerina, tai tik iškreiptas įspūdis, kad norisi...

Papildyta:
QUOTE(Medėja @ 2007 01 18, 14:56)
O kur jų gauti ?

žodžiu skambini dileriui ir sakai "šiandien man 3 gramus" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

juokauju iš tikro žinau, kad tabletes klubuose pardavinėja, tik reik kontaktų rasti mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(jura-rura @ 2007 01 18, 14:52)
tik slabakai griebiasi narkotiku, kad realybe nesimatytu ir nebaugintu.

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
man sunku sutinku ir siaip esu jautrus zmogus o kai ateina apsirukes ir dar prie draugu pradeda blevyzgoti visokias nesamones tai zliumbti norisi verysad.gif bet po to pagalvojau kad nera prasmes gadinti sau nervus ir i viska pradejau ziureti pro pirstus(buvo laikai kai pati tusindavausi) ir pagalvoju nebuk tu senamadiska ziurek i gyvenima realiai, negyveni name uz limona,nevazineji su porse( tie tai koksa varo kasdien) svarbiausia kad vaikai nezinotu o jie ir nezino alaus tevas prigeres ir viskas thumbup.gif
Papildyta:
negalima ziureti serialu meksikietisku nes tikrai gali susirgti nerealios meiles liga ir stogas gali pavaziuoti galvojant kad taip buna gyvenime
Atsakyti
QUOTE(belosneska @ 2007 01 18, 15:58)

......
Papildyta:
negalima ziureti serialu meksikietisku nes tikrai gali susirgti nerealios meiles liga ir stogas gali pavaziuoti galvojant kad taip buna gyvenime

meksikietiški serialai mano akimis irgi kažkokios nelabai blaivios psichikos režisierių kūriniai...jei ir būna taip gyvenime, bet tokiooooos nerealiooos meilės aš net nenorėčiau cool.gif
Atsakyti
dauguma meno kūrinių irgi sukurta kvaišąlų/svaigalų poveiky. bet manau jei nesi talentingas, tai kam tada tuos narkotikus vartot, juk vis vien nieko įspūdingo išskyrus paistalus ir blevyzgas nesukursi g.gif
Atsakyti
serialai-narkotikas biggrin.gif kuo dazniau ziuri-tuo labiau reikia.... doh.gif o nauda??? nulis..o zala??? kiek laiko veltui doh.gif

taigi as uz "blaivu" gyvenima...su alum lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(belosneska @ 2007 01 18, 15:58)
man sunku sutinku ir siaip esu jautrus zmogus o kai ateina apsirukes ir dar prie draugu pradeda blevyzgoti visokias nesamones tai zliumbti norisi  verysad.gif bet po to pagalvojau kad nera prasmes gadinti sau nervus ir i viska pradejau ziureti pro pirstus(buvo laikai kai pati tusindavausi) ir pagalvoju nebuk tu senamadiska ziurek i gyvenima realiai, negyveni name uz limona,nevazineji su porse( tie tai koksa varo kasdien) svarbiausia kad vaikai nezinotu o jie ir nezino alaus tevas prigeres ir viskas thumbup.gif
Papildyta:

nebūk naivi, vaikai anksčiau ar vėliau supras
pagal vaikų amžių neatrodai 18-inė, bet mintys tai pnš....susiimk moterie mirksiukas.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Afroditte @ 2007 01 18, 16:43)

taigi as uz "blaivu" gyvenima...su alum lotuliukas.gif  wub.gif

galima klausimą-kasdien vartoji?

Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 01 18, 16:50)

galima klausimą-kasdien vartoji?

nea...neskaiciuoju,bet i savaite gal du buteliai,skardines tai yra..turiu megstama wub.gif buna isvis nea...kai kada..buna labai buna biggrin.gif wub.gif
kai uzsinoriu tada rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 01 18, 16:57)
nea...neskaiciuoju,bet i savaite gal du buteliai,skardines tai yra..turiu megstama wub.gif buna isvis nea...kai kada..buna labai buna biggrin.gif  wub.gif
kai uzsinoriu tada  rolleyes.gif

tai vidutiniškai kartą per savaitę g.gif o stipriau ar stipresnių gėrimų kaip?
Atsakyti