Įkraunama...
Įkraunama...

Susipažinau su nuostabiu vyru. Jis vedęs

QUOTE(LinetaBlue @ 2007 07 14, 23:13)
Tikrai sunku atsakyti i Jusu klausima. Man ne 18metu, o tiek, kad as jau noriu savo seimos, savo vaiku ir vyro salia. Jam leidau suprasti, kad pirma turi susidelioti viska pas save galvoje ir sirdyje, turi nuspresti ko nori ir t.t. ir tik tada daryti kazkokias isvadas - ar likti seimoje ir spresti krize ar pasitraukti is ten. Santykiai musu kol kas dar nera intymus. As jam kartais esu nepasiekiama, o tai vyrus dar labiau jaudina ir traukia. Kadangi nera intymumo ir artumo, santykiu pradzia, todel ir nesakau, kad jei nori buti su manim, turi skirtis. Nezinau... tiesiog tikiu likimu ir tikiu, kad ir kaip gyvenimas pasisuktu - as busiu laiminga, nes nera paskutinis vyras sioje planetoje !  thumbup.gif
O ka Jus manote apie mano situacija?

O as kazkodel tokios nuomones, kol pas jus nera nieko blogo biggrin.gif geriau ir nieko nelaukt, juk kaip jau ir pati sakei, ne vienas jis planetoje, o laukti ir tiketis manau bewiltiska.... o jei bus lemta tai bus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Astrėja @ 2007 07 15, 01:48)
O as kazkodel tokios nuomones, kol pas jus nera nieko blogo  biggrin.gif  geriau ir nieko nelaukt, juk kaip jau ir pati sakei, ne vienas jis planetoje, o laukti ir tiketis manau bewiltiska.... o jei bus lemta tai bus wink.gif

Geras atsakymas thumbup.gif
Jus teisi!
Nesiruosiu nei del vieno vyro kankintis ir kazko laukti neapibrezto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 07 15, 00:13)

O ka Jus manote apie mano situacija?

Galiu parašyti, ką manau apie savo situaciją. Nes bendrauju su vedusiu. Kad ir koks jis man būtų brangus, kad ir kaip gerai leistume laiką, ir kiek jo būtume praleidę kartu, negalėčiau jam pasakyti, rinkis- aš, arba šeima. Nes sprendimas turi būti jo. Aš galiu spręsti, ar man bendrauti su juo. Bet versti jį apsispręsti, neturiu teisės. Taip manau aš. Ir tik apie save.
Atsakyti
ne nu skaitau ir negaliu patikėti, daugiau nei pusę Lietuvos vyrų vedė per prievartą, nu nemylėdami ir be aistros ir t.t., po kiek laiko rado tą vienintelę ir dabar jau be jos negali gyventi, nes tai būtų ėjimas prieš likimą, juos gi suvedė pats gyvenimas...ir ką mums daryti... kaip mums dabar tą aistrą suvaldyti...

nepykit kad taip rašau, nenoriu nieko įžeisti, bet juk pradžia visada tokia pat, visada atrodo kad tai vienintelis ir pats tinkamiausias, deja max 3 metus, paskui galima rasti vėl kitą likimo sutiktąjį... ir vėl iš naujo...
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 15, 11:04)
Galiu parašyti, ką manau apie savo situaciją. Nes bendrauju su vedusiu. Kad ir koks jis man būtų brangus, kad ir kaip gerai leistume laiką, ir kiek jo būtume praleidę kartu, negalėčiau jam pasakyti, rinkis- aš, arba šeima. Nes sprendimas turi būti jo. Aš galiu spręsti, ar man bendrauti su juo. Bet versti jį apsispręsti, neturiu teisės. Taip manau aš. Ir tik apie save.

Labai apsidziaugiau, kad yra panasiai galvojanciu kaip ir as siuo klausimu. Nes jau buvau susimasciusi, kad man kazkokia didybes manija, nes nesugebu jam isdrebti: "Arba as, arba ji". Be to manau, kad jei jis po priverstinio pasirinkimo ir pasirinktu mane, tai tikrai nebutu labai saldu... Nei man, nei jam.
Atsakyti
Gerai, o tai kaip Jus viska isivaizduojat??? Gyvenat su vyru, turit vaiku, o jis i Jusu puse net neziuri, nepasako nei vieno grazaus zodzio, as jau net nekalbu apie normalu balso tona, nenori Jusu liesti, nepamyli, neatlieka savo vyriskuju pareigu ir nepatenkina savo moters. O Jus bandot bet kokiais budais ta aistra atgaivinti ir suzadinti? Koks jausmas kai Taves nenori? Ne tik tai jausti, bet ir protu suprasti? As buvau tokioj situacijoj, sirdis mano verke, ir ka? Nepriversi Jo, kad elgtusi vienaip ar kitaip. Todel as puikiai suprantu, kaip jauciasi jo zmona dabar... Gink Dieve, nieko neagituoju, bet klausiu, ar Jums malonu taip jaustis?
Papildyta:
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 07 15, 15:13)
Gerai, o tai kaip Jus viska isivaizduojat??? Gyvenat su vyru, turit vaiku, o jis i Jusu puse net neziuri, nepasako nei vieno grazaus zodzio, as jau net nekalbu apie normalu balso tona, nenori Jusu liesti, nepamyli, neatlieka savo vyriskuju pareigu ir nepatenkina savo moters. O Jus bandot bet kokiais budais ta aistra atgaivinti ir suzadinti? Koks jausmas kai Taves nenori? Ne tik tai jausti, bet ir protu suprasti? As buvau tokioj situacijoj, sirdis mano verke, ir ka? Nepriversi Jo, kad elgtusi vienaip ar kitaip. Todel as puikiai suprantu, kaip jauciasi jo zmona dabar... Gink Dieve, nieko neagituoju, bet klausiu, ar Jums malonu taip jaustis?

Mano atsakymas i Ricija posta. Nieko pikto ar priesisko, tik pamastymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltakava @ 2007 07 15, 14:33)
Labai apsidziaugiau, kad yra panasiai galvojanciu kaip ir as siuo klausimu. Nes jau buvau susimasciusi, kad man kazkokia didybes manija, nes nesugebu jam isdrebti: "Arba as, arba ji". Be to manau, kad jei jis po priverstinio pasirinkimo ir pasirinktu mane, tai tikrai nebutu labai saldu... Nei man, nei jam.

O tai kam Tu buni su juo kartu, jei bijai pasakyti, kad laikas rinktis. Jei taip tempsi ir toliau, busi tokia nuolaidi ar panasiai, jis juk niekada nepadarys pasirinkimo. O Tavo laikas eina, vietoj nestovi...Nesakau, kad turi jam isdrebti tokius zodzius, savo elgiasiu turi parodyti, kad Tu esi tokia ir kad nori, jog jis butu tik su Tavim, o ne su Tavim ir su zmona.
Jezau, Jus cia pamanysit, kad as kazkokia pabaisa doh.gif Bandau logiskai mastyti. Saviskio nespaudziu...tiesiog pasakiau, kad turi pagalvoti ar sprendzia krizes namie ar pasitraukia is ten. Nesakaiu, rinkis ***** arba as arba zmona. Gerai mergaiciukes, siandien juk sekmadienis, nusypsokim ir nevarginkim saves tokiais klausimais 4u.gif
Geros Dieneles 4u.gif
Atsakyti
Na ačiū Dievui aš taip nesijaučiu, tai negaliu atsakyti tai ko nepatyriau.

o šita mano nuomonė gal buvo vyrams labiau nukreipta, nes jie čia daugiau nelaimingi, nesuprasti, nemylimi ir t.t. oi kiek pažystu vyrų, kurie taip ir skundžiasi kokios žmonos blogos...
ir nieko prieš esu skyrybas, jei jau tikrai na sakykim neatitiko žmonės vienas kitam. bet labiausiai tai nemėgstu tos nepagarbos, to verkšlenimo kad oi kokia ta žmona bloga ar vyras, nu bliamba juk jei ne dabar tai kažkada mylėjai juk...
ir apskritai kažkodėl kuo toliau tuo labiau linkusi manyti jog gerai būtų visiems gyventi atskirai biggrin.gif ir susitikti pagal poreikį mirksiukas.gif tik va vaikų auginimas truputį stringa g.gif

o dar pamasčius, jei jau tam vyrui taip neįdomi žmona, tai įdomu kiek gali būti tu įdomi g.gif man kažkaip kvepia tokio vyro nesubrendimu schmoll.gif
čia kaip viena pažystama sutikusį nuostabų vyriškį, po kelių mėn išgirdusį iš jo pasakymą kad tu manęs nebejaudini daryk ką nors unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ricija: 15 liepos 2007 - 13:53
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 07 15, 14:30)
O tai kam Tu buni su juo kartu, jei bijai

LinetaBlue, niekas nėra atsakingas už kito žmogaus negalėjimą apsispręsti. Arba apsisprendimą nieko nespręsti, tai yra nekeisti. Nu ir nepadarys pasirinkimo jis. Juk aš visada galiu rinkstis ką man daryti ir su kuo būti. Aš nelabai suprantu, kuom yra kitas žmogus (vedęs ar nevedęs) atsakingas už mano tiksintį laiką. Negi kito žmogaus pastangomis nori susitvarkyti gyvenimą? Tai nelogiška.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suntea: 15 liepos 2007 - 14:52
QUOTE(suntea @ 2007 07 15, 16:52)
LinetaBlue, niekas nėra atsakingas už kito žmogaus negalėjimą apsispręsti. Arba apsisprendimą nieko nespręsti, tai yra nekeisti. Nu ir nepadarys pasirinkimo jis. Juk aš visada galiu rinkstis ką man daryti ir su kuo būti. Aš nelabai suprantu, kuom yra kitas žmogus (vedęs ar nevedęs) atsakingas už mano tiksintį laiką. Negi kito žmogaus pastangomis nori susitvarkyti gyvenimą? Tai nelogiška.

Tai tada mano klausimas butu toks: kam tada gaisti laika su tokiu neapsisprendeliu? Juk kiekviena diena vis labiau klimstama i jausmus, svajones buti kartu ir t.t. Kodel negyventi toliau savo gyvenimo ir ieskoti sau verto zmogaus? As tik klausiu ir nieko nesmerkiu, nes esu naujoke tokioje situacijoje doh.gif ir nezinau kaip ismintingiausia butu pasielgti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 07 15, 15:55)
Tai tada mano klausimas butu toks: kam tada gaisti laika su tokiu neapsisprendeliu?  Juk kiekviena diena vis labiau klimstama i jausmus, svajones buti kartu ir t.t.

Kodel negyventi toliau savo gyvenimo ir ieskoti sau verto zmogaus?   doh.gif  ir

nezinau kaip ismintingiausia butu pasielgti... doh.gif

Žmogus man brangus todėl, kad aš jam skyriau daug laiko. Kol suartėjom, kol atsirado bendrumas. Aš negaištu savo laiko su juo. Aš jį leidžiu, kurdama ryšį su žmogum. Aš nesvajoju apie ateitį ir planų nekuriu su juo. Man svarbi dabartis. Ir jei mes išsiskirsim, aš nekaltinsiu likimo, kad mus išskyrė, aš dėkosiu Dievui už tai, kad man buvo lemta su juo susipažint.

Matai, aš gyvenu. Aš gyvenu savo gyvenimą.

Manau ir linkiu, kad pasielgsite taip, kaip Jums yra geriausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suntea: 15 liepos 2007 - 15:14
QUOTE(suntea @ 2007 07 15, 17:13)
Žmogus man brangus todėl, kad aš jam skyriau daug laiko. Kol suartėjom, kol atsirado bendrumas. Aš negaištu savo laiko su juo. Aš jį leidžiu, kurdama ryšį su žmogum. Aš nesvajoju apie ateitį ir planų nekuriu su juo. Man svarbi dabartis. Ir jei mes išsiskirsim, aš nekaltinsiu likimo, kad mus išskyrė, aš dėkosiu Dievui už tai, kad man buvo lemta su juo susipažint.

Matai, aš gyvenu. Aš gyvenu savo gyvenimą.
Manau ir linkiu, kad pasielgsite taip, kaip Jums yra geriausia.

Aciukas 4u.gif Ismintinga moteris esate, nors kai kuriais aspektais gal ir pasigincyciau blush2.gif Labai aciu uz palinkejima, tikiuosi, kad ir Jums seksis ypatingai gerai thumbup.gif
Gero vakarelio 4u.gif
Atsakyti