Įkraunama...
Įkraunama...

Susipažinau su nuostabiu vyru. Jis vedęs

QUOTE(LinetaBlue @ 2007 07 15, 15:55)
Tai tada mano klausimas butu toks: kam tada gaisti laika su tokiu neapsisprendeliu?  Juk kiekviena diena vis labiau klimstama i jausmus, svajones buti kartu ir t.t.  Kodel negyventi toliau savo gyvenimo ir ieskoti sau verto zmogaus? As tik klausiu ir nieko nesmerkiu, nes esu naujoke tokioje situacijoje  doh.gif  ir nezinau kaip ismintingiausia butu pasielgti... doh.gif

Jei galvociau, kad gaistu laika, as tikrai su juo nebuciau. Jei man dabar labai rupetu ieskoti manes verto zmogaus, tai as ir ieskociau, nes jokie moraliniai apribojimai man netrukdo. O jausmai ir svajones? Tai negi as negaliu jausti ir svajoti tik del to, kad jis vedes? Svajones tam ir yra, kad issipildytu mirksiukas.gif Kol kas as butent gyvenu savo gyvenima ir nelabai suku galva, kaip bus toliau. Juk jeigu nori prajuokinti Dieva, papasakok jam apie savo planus rytdienai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 07 15, 16:16)

Nėra už ką.

Neatmenu, kur esu girdėjusi ar skaičiusi. Išmintingumas nera svarbiausia žmogaus savybė. Svarbiausia gerumas. Kai tai supranti, ateina tikroji išmintis.
Papildyta:
QUOTE(baltakava @ 2007 07 15, 16:34)
Kol kas as butent gyvenu savo gyvenima ir nelabai suku galva, kaip bus toliau.

Ar galiu paklausti, koks yra Jūsų gyvenimo tikslas?
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 15, 16:45)

Ar galiu paklausti, koks yra Jūsų gyvenimo tikslas?

Galeciau pasakyti, koks yra mano sios dienos, sios savaites, galu gale sios vasaros tikslas. Bet gyvenimo... Nemastau apie tai. Esu is tu zmoniu, kurie gyvena sia diena (beje laikau tai savo bloga savybe). Esu daugiau svajotoja, negu planuotoja smile.gif Kodel paklausete?
Atsakyti
QUOTE(baltakava @ 2007 07 15, 17:14)
Galeciau pasakyti, koks yra mano sios dienos, sios savaites, galu gale sios vasaros tikslas. Bet gyvenimo... Nemastau apie tai. Esu is tu zmoniu, kurie gyvena sia diena (beje laikau tai savo bloga savybe). Esu daugiau svajotoja, negu planuotoja smile.gif  Kodel paklausete?

Aš suprantu kas yra gyvenimas šia diena, šia minute ir džiaugsmas paprastais dalykais. Paprastom kasdienybės smulkmenom bandau save džiuginti. Bet, kažkokios svajonės, bendros gairės, kažkokie tikslai vistiek yra. Jie būtini, kad skatintų mus veikti. Kažko siekti. Gyventi vien bendravimu ir ryšiu, nors jis man brangus, negalėčiau. Ir žinoti savo tikslus ir prioritetus nėra planavimas, bent jau man. Visa tai gali kisti, ir kinta.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 15, 18:05)
Aš suprantu kas yra gyvenimas šia diena, šia minute ir džiaugsmas paprastais dalykais. Paprastom kasdienybės smulkmenom bandau save džiuginti. Bet, kažkokios svajonės, bendros gairės, kažkokie tikslai vistiek yra. Jie būtini, kad skatintų mus veikti. Kažko siekti. Gyventi vien bendravimu ir ryšiu, nors jis man brangus, negalėčiau. Ir žinoti savo tikslus ir prioritetus nėra planavimas, bent jau man. Visa tai gali kisti, ir kinta.

Matote, as zinau savo tikslus (kad ir nelabai tolimus biggrin.gif ). O prioritetus turme visi. Bet tai jau ne sio forumo tema. Bet jeigu kalbeti butent apie vedusi, tai tureti ji - mano svajone. Tikslu negaliu vadinti, nes tikslo reikia siekti. O siekimas konkreciai mano atveju, dabar butu spaudimas jam pasirinkti arba arba. Todel kol kas ir gyvenu vien bendravimu ir rysiu. Toliau bus matyt... Butu labai idomu suzinoti, kaip Jums sekasi viska keisti, ir Jusu nuomone - kaip vis delto tapti jam vienintele.
Atsakyti
QUOTE(baltakava @ 2007 07 15, 20:25)
Bet jeigu kalbeti butent apie vedusi, tai tureti ji - mano svajone.

Butu labai idomu suzinoti, kaip Jums sekasi viska keisti, ir Jusu nuomone - kaip vis delto tapti jam vienintele.

Turėti žmogų, nėra mano svajonė, ryšį su žmogum ar žmonėmis- taip, galbūt tai svajonė. Aš turiu svajonę turėti didesnius namus, žirgą noriu turėti. Aš manau, kad turėti žmogaus, neįmanoma, kad ir kaip to nori. Ir čia ne vien apie vedusius šneku.

Kaip sekasi keisti? Aš turėjau minty, kad tikslai ir prioritetai kinta, priklausomai nuo aplinkybių ir įsitikinimų. Viskas kinta, ir viskas tik į gera. Bet ne apie tai mes. O dabar apie vienintelę. Aš nemanau, kad galima būti vienintele. Man tai niekada nebuvo svarbu. Aš myliu žmogų, ir man nesvarbu, kas dar be manęs, jo gyvenime yra. Gal geriau būti ta, su kuria žmogui gera.

Vienintele galėtumėte tapti išvažiavę gyvent į negyvenamą salą, ar uždarius jį pilies bokšte, nuo kurio raktą turėtumėte tik Jūs, ir niekas kitas.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 15, 21:37)
O dabar apie vienintelę. Aš nemanau, kad galima būti vienintele. Man tai niekada nebuvo svarbu. Aš myliu žmogų, ir man nesvarbu, kas dar be manęs, jo gyvenime yra. Gal geriau būti ta, su kuria žmogui gera.

Vienintele galėtumėte tapti išvažiavę gyvent į negyvenamą salą, ar uždarius jį pilies bokšte, nuo kurio raktą turėtumėte tik Jūs, ir niekas kitas.

Taikliai. Bet ne man. As noriu buti jam vienintele mirksiukas.gif
Beje, Suntea, Jusu mintys stipriai dvelkia siluma ir gerumu. Gal net altruizmu. Matyt labai geras zmogus esate. Pagarba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltakava: 15 liepos 2007 - 21:57
http://www.delfi.lt/...php?id=13813948
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 15, 12:04)
Galiu parašyti, ką manau apie savo situaciją. Nes bendrauju su vedusiu. Kad ir koks jis man būtų brangus, kad ir kaip gerai leistume laiką, ir kiek jo būtume praleidę kartu, negalėčiau jam pasakyti, rinkis- aš, arba šeima. Nes sprendimas turi būti jo. Aš galiu spręsti, ar man bendrauti su juo. Bet versti jį apsispręsti, neturiu teisės. Taip manau aš. Ir tik apie save.

Visi6kai teisingai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 15, 11:04)
Galiu parašyti, ką manau apie savo situaciją. Nes bendrauju su vedusiu. Kad ir koks jis man būtų brangus, kad ir kaip gerai leistume laiką, ir kiek jo būtume praleidę kartu, negalėčiau jam pasakyti, rinkis- aš, arba šeima. Nes sprendimas turi būti jo. Aš galiu spręsti, ar man bendrauti su juo. Bet versti jį apsispręsti, neturiu teisės. Taip manau aš. Ir tik apie save.

Tikrai gražiai parašyta....bet apsispręsti teks. Čia tik laiko klausimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 07 15, 15:30)
O tai kam Tu buni su juo kartu, jei bijai pasakyti, kad laikas rinktis. Jei taip tempsi ir toliau, busi tokia nuolaidi ar panasiai, jis juk niekada nepadarys pasirinkimo. O Tavo laikas eina, vietoj nestovi...Nesakau, kad turi jam isdrebti tokius zodzius, savo elgiasiu turi parodyti, kad Tu esi tokia ir kad nori, jog jis butu tik su Tavim, o ne su Tavim ir su zmona.
Jezau, Jus cia pamanysit, kad as kazkokia pabaisa  doh.gif  Bandau logiskai mastyti. Saviskio nespaudziu...tiesiog pasakiau, kad turi pagalvoti ar sprendzia krizes namie ar pasitraukia is ten. Nesakaiu, rinkis ***** arba as arba zmona. Gerai mergaiciukes, siandien juk sekmadienis, nusypsokim ir nevarginkim saves tokiais klausimais 4u.gif
Geros Dieneles 4u.gif

LinetaBlue,

Įdomu, o ką taviškis sako savo žmonai, kai laiką leidžia su tavimi, nejaugi ji tokia akla ir nejaučia kad vyras įsižiūrėjęs kitą? Kad ir kokia akla ji būtų, vis tiek tiesa anksčiau ar vėliau išaiškės, o tada daug kas priklausys nuo to ar jo žmona sugebės atleisti jam šį romaną ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2007 07 18, 13:23)

straipsnis kaip visas gyvenimas ban.gif tik labai suglaustas ir begarsis.
sakyciau jokios klaidos nepadaryta, gyvenime truputi ziauriau verysad.gif
Atsakyti