Na, nieko kito ir negalejau is sito forumo tiketis, juk sakiau, kad bus palaikanciu ir bus gyvaciu (kurios arba yra nusivylusios arba dar neteko pabuti mano kailyje, na, labai linkeciau, kad ir netektu to jums, brangiosios, patirti). Deja, toje trumpoje istorioje nedesciau visu peripetiju, kurios, jei butu jums aiskesnes, nemanau, kad dristumet taip "graziai" kalbeti. Na, bet cia jusu nuomone ir man telieka ja gerbti, bet aisku lieku prie savosios. Kad ir kokia gyvate as jums pasirodyciau.
Taip, sutinku, kad musu visuomeneje nusistovejes tas poziuris, paliko viena, paliks kita, dar kita ir t.t. Na, kaip bus taip, kiekvienai manau sava lemtis ir gyvenimo isbandymai. Labai linkeciau jums plesti poziuri ir begti nuo tu tradiciniu "vertybiu", visada kalta tik trecia, o vyro kaltes cia nei viena neizvelget

tokiu moteru pilna deja

Vyrai musu saunuoliai, ir mes turbut pacios kaltos, kad jie palieka savo senasias drauges, ar seimas

Juokinga

Bet cia jusu toks poziuris

Sekmes jums su juo ir toliau.
o del vyru reiktu nepamirst vieno dalyko, kad jie nera jusu nuosavybe. graudi tiesa : SIANDIEN TAVO, RYTOJ MANO

Ir del to kaltinti galite tik pacios save, jei vyras jus paliko, o ne kita moteri, pas kuria isejo. ATSIMERKIT
Tamsta durna kaip bato aulas. Nei daugiau, nei mažiau.