Įkraunama...
Įkraunama...

Susipažinau su nuostabiu vyru. Jis vedęs

nu o ko cia pjaunates? biggrin.gif vel vyru nepasidalinat? baikit mergos,nebukit zadnos.. negi gaila geeeriausiai draugei paskolint savaji kaciuka .. lotuliukas.gif wub.gif .. nesutrins juk..
Atsakyti
QUOTE(Momė @ 2010 04 19, 11:43)
Drąsi tu moteriškė, kad taip drąsiai teigi.
Matyt, gyvenime dar reiks akis prasikrapštyti (tfu-tfu-tfu) g.gif

Nu bet ir puolat jūs čia. Visoms vienodą receptą išrašinėjat. Leiskitės ant žemės, mergaitės.

zinai, man jau tiek metu, kad zinau ka reiskia tikra draugyste.. ir draugus moku pasirinkti...
drauges vyro nuviliojimas ir dar tuo girimasis tikrai nera tai kuo galeciau taip drasiai girtis ir tuo didziuotis,..
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 04 19, 11:50)
nu o ko cia pjaunates?  biggrin.gif vel vyru nepasidalinat? baikit mergos,nebukit zadnos.. negi gaila geeeriausiai draugei paskolint savaji kaciuka ..  lotuliukas.gif  wub.gif .. nesutrins juk..

biggrin.gif paskolint tai be problemu lotuliukas.gif tikrai negaila.. tik kad neimtu nesiklausus va ko nenoriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 04 19, 11:30)
tu ne drauge.. tu didziausias priesas koki tik imanoma turet..
eik tu , cia tipo mes gyvates? lotuliukas.gif  o tu? pasakyciau kaip tokias vadina.. bet susilaikysiu nes net ir tas zodis tau per grazus..

matai, tu moteru kurios tavo akimis yra gyvates, suvokimas apie drauges ir draugyste gerokai skiriasi nuo tavojo, ne gyvatiskojo.. dazniausiai normaliu draugiu santykiuose tokiu dalyku nebuna. ir isduosiu paslapti kodel..  todel kad jos vertina savo draugyste.. neisimyli viena kitos draugu ir su jais nesusirasineja..o jei neduok die , tai ivyksta suseda ir pakalba.o ne kaip tu bega "guosti" savo drauges ir tuo paciu raso jos vyrui koks jis nuostabus ir skaito jo zinutes apie meile..
ir as taves tikrai niekuo nekaltinu.. man gaila tokiu zmoniu ...

Na, nezadu as cia pasakoti ir aiskinti, kaip kas buvo su smulkmenomis, kurios matau kai kam tikrai praverstu, kad pagaliau "dasustu" ir atsirinktu kur kas biggrin.gif Laiko gaisimas galiu pasakyt. Prieisime tik vienos bendros isvados, kad nei ji, nei as jai drauges nebuvom ir tiek biggrin.gif Ji buvo veidmaine, o paskui (kaip dabar kalbama) tapau ir as, tapus antraja zmona jos buvusiam vyrui. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aciu uz nuomones, likite prie ju. Sio forumo tema pasmerkta, nes tos kurios per tai perejusios bijo i cia parasyti, nes bus kaip man, uzsipuls, gyvate isvadins ir nieko nesupratusios, bet svarbu issiliejusios islisks "teisios". SEKMES MERGAITES
Atsakyti

QUOTE(Gabijaaa @ 2010 04 19, 13:59)
Na, nezadu as cia pasakoti ir aiskinti, kaip kas buvo su smulkmenomis, kurios matau kai kam tikrai praverstu, kad pagaliau "dasustu" ir atsirinktu kur kas  biggrin.gif  Laiko gaisimas galiu pasakyt.  Prieisime tik vienos bendros isvados, kad nei ji, nei as jai drauges nebuvom ir tiek  biggrin.gif  Ji buvo veidmaine, o paskui (kaip dabar kalbama) tapau ir as, tapus antraja zmona jos buvusiam vyrui.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Aciu uz nuomones, likite prie ju. Sio forumo tema pasmerkta, nes tos kurios per tai perejusios bijo i cia parasyti, nes bus kaip man, uzsipuls, gyvate isvadins ir nieko nesupratusios, bet svarbu issiliejusios islisks "teisios". SEKMES MERGAITES

lotuliukas.gif lotuliukas.gif joooooo
sekmes ir tau
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 04 19, 10:50)
nu o ko cia pjaunates?  biggrin.gif vel vyru nepasidalinat? baikit mergos,nebukit zadnos.. negi gaila geeeriausiai draugei paskolint savaji kaciuka ..  lotuliukas.gif  wub.gif .. nesutrins juk..

ne visos tokios saikingos kaip tu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabijaaa @ 2010 04 16, 14:51)
Jis buvo mano geriausios drauges draugas...

QUOTE(Gabijaaa @ 2010 04 19, 13:59)
Prieisime tik vienos bendros isvados, kad nei ji, nei as jai drauges nebuvom ir tiek  biggrin.gif  Ji buvo veidmaine,

Pasimeciau. Kuri protinga-paaiskinkit man visa tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(populistinis @ 2010 04 19, 14:08)
ne visos tokios saikingos kaip tu. lotuliukas.gif

prie ko cia saikas,cia dooosnuumas biggrin.gif didelia dusia lotuliukas.gif ..
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 04 19, 15:58)

viskas labai paprasta.kai nukosėji draugės vyrą,negi sakysi,kad aš va gyvatė kokia bjauri,tai aišku reikia sakyti kad draugė veidmainė biggrin.gif ir net ne draugė visai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 04 19, 15:58)

Sita isvada jau po visko. As maniau, kad mes drauges, netgi viena kita laikeme geriausiomis. Bet kaip paaiskejo, ji uzsisukusi puikiausiai leido sau mane juodinti, kitos bendros drauges man bande tai irodyti, bet as ju nepaisiau, nemaniau, kad tai galejo buti tiesa. Bet po to isitikinau. Todel ir teigiu, kad ji buvo veidmaine, o as ja tapau jos pacios deka. Tiksliau jos pacios akimis, kad po ju skyrybu esu su savo vyru. Tikru draugu galiu pasakyt nera, telieka tik pazistami.
Atsakyti
QUOTE(Gabijaaa @ 2010 04 19, 10:25)
Na, nieko kito ir negalejau is sito forumo tiketis, juk sakiau, kad bus palaikanciu ir bus gyvaciu (kurios arba yra nusivylusios arba dar neteko pabuti mano kailyje, na, labai linkeciau, kad ir netektu to jums, brangiosios, patirti). Deja, toje trumpoje istorioje nedesciau visu peripetiju, kurios, jei butu jums aiskesnes, nemanau, kad dristumet taip "graziai" kalbeti. Na, bet cia jusu nuomone ir man telieka ja gerbti, bet aisku lieku prie savosios. Kad ir kokia gyvate as jums pasirodyciau.
Taip, sutinku, kad musu visuomeneje nusistovejes tas poziuris, paliko viena, paliks kita, dar kita ir t.t. Na, kaip bus taip, kiekvienai manau sava lemtis ir gyvenimo isbandymai. Labai linkeciau jums plesti poziuri ir begti  nuo tu tradiciniu "vertybiu", visada kalta tik trecia, o vyro kaltes cia nei viena neizvelget  biggrin.gif  tokiu moteru pilna deja  biggrin.gif  biggrin.gif  Vyrai musu saunuoliai, ir mes turbut pacios kaltos, kad jie palieka savo senasias drauges, ar seimas  biggrin.gif  biggrin.gif  Juokinga  biggrin.gif  biggrin.gif  Bet cia jusu toks poziuris  biggrin.gif  Sekmes jums su juo ir toliau.
o del vyru reiktu nepamirst vieno dalyko, kad jie nera jusu nuosavybe. graudi tiesa : SIANDIEN TAVO, RYTOJ MANO  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Ir del to kaltinti galite tik pacios save, jei vyras jus paliko, o ne kita moteri, pas kuria isejo. ATSIMERKIT

Tamsta durna kaip bato aulas. Nei daugiau, nei mažiau.
Atsakyti
QUOTE(Gabijaaa @ 2010 04 19, 16:15)
Sita isvada jau po visko. As maniau, kad mes drauges, netgi viena kita laikeme geriausiomis. Bet kaip paaiskejo, ji uzsisukusi puikiausiai leido sau mane juodinti,

Jei mate, kad jos vyra kabinat-guodesi kitom draugem, nieko keista, o ka-jus taip nedarytumet? Kodel ji veidmaine? Ji normalu normaliausia PALIKTA zmona su kudikiu.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 04 19, 16:26)
Jei mate, kad jos vyra kabinat-guodesi kitom draugem, nieko keista, o ka-jus taip nedarytumet? Kodel ji veidmaine? Ji normalu normaliausia PALIKTA zmona su kudikiu.

Na, reiktu matau jums dar ne karta perskaityti tai, ka as rasiau bigsmile.gif Jos vyro nieks nekabino. Dar karteli pasikartosiu, demesio jam jokio nerodziau, koki galetu rodyti moteris vyrui. Kalbat kazkokias nesamones svarbu, kalbet. Man net juokinga darosi,kiek cia teisuoliu biggrin.gif svarbu pasmerkt, nors isigilinus nera uz ka smerkt. Nebent protinga butu teigt, kad kalta visada antroji, jei jau vyras paliko pirmaja. Nors ta antroji isvis atsiranda po kazkurio laiko. Nu bet ko noret cia gi tipiniu lietuviu vistu pereksliu nuomone. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ISISKAITYKIT, MIELOSIOS, TAS VYRAS ISILEISTAS I MANO GYVENIMA TIK PO JU SKYRYBU. IKI TOL JOKIOS ISDAVYSTES IS MANO PUSES NERA BUVE. JOKIU ARTIMU SANTYKIU KAIP VYRO IR MOTERS NEBUVO.
Atsakyti