Įkraunama...
Įkraunama...

Susipažinau su nuostabiu vyru. Jis vedęs

QUOTE(sena pažįstama @ 2010 04 19, 15:58)
Pasimeciau. Kuri protinga-paaiskinkit man visa tai 4u.gif

is pradziu buvo drauges, bet kai susimete su drauges vyru, tai visai jinai ne drauge nu lotuliukas.gif

QUOTE(Gabijaaa @ 2010 04 19, 16:15)
Sita isvada jau po visko. As maniau, kad mes drauges, netgi viena kita laikeme geriausiomis. Bet kaip paaiskejo, ji uzsisukusi puikiausiai leido sau mane juodinti, kitos bendros drauges man bande tai irodyti, bet as ju nepaisiau, nemaniau, kad tai galejo buti tiesa. Bet po to isitikinau. Todel ir teigiu, kad ji buvo veidmaine, o as ja tapau jos pacios deka. Tiksliau jos pacios akimis, kad po ju skyrybu esu su savo vyru. Tikru draugu galiu pasakyt nera, telieka tik pazistami.

ant to pykcio susimetei su jos vyru smile.gif zinos kaip lot ir juodint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabijaaa @ 2010 04 19, 16:44)

ISISKAITYKIT, MIELOSIOS, TAS VYRAS ISILEISTAS I MANO GYVENIMA TIK PO JU SKYRYBU. IKI TOL JOKIOS ISDAVYSTES IS MANO PUSES NERA BUVE. JOKIU ARTIMU SANTYKIU KAIP VYRO IR MOTERS NEBUVO.

nu tu baik cia teisintis.. a visai nupusai biggrin.gif kam cia idomu su kuo tu ten miegi ir ka vylioji... cool.gif turi ir turek,dziaukis tyliai... juk vyru neuztenka siais laikais ant visu,tai tylek,o tai nuvylios kokia feja tavaji ir vsio unsure.gif biggrin.gif

Atsakyti
Nu bet ko noret cia gi tipiniu lietuviu vistu pereksliu nuomone.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ach! Kaip mums nepasisekė... Vos ne kaip tai, kurią Jūsų mylimasis paliko nėščią "su jos" vaiku.... Dramatiška.
O Jūs tikriausiai atstovaujate tų - PAŽANGESNIŲJŲ - tipui?? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 19, 16:51)
Ach! Kaip mums nepasisekė... Vos ne kaip tai, kurią Jūsų mylimasis  paliko nėščią "su jos" vaiku.... Dramatiška.
O Jūs tikriausiai atstovaujate tų - PAŽANGESNIŲJŲ - tipui?? wub.gif

tai aisku kad taip. mes vistos, nusivylusios gyvenimu lotuliukas.gif o ji ta kur pazengus...
Atsakyti
Na, reiktu matau jums dar ne karta perskaityti tai, ka as rasiau  bigsmile.gif Jos vyro nieks nekabino. Dar karteli pasikartosiu, demesio jam jokio nerodziau, koki galetu rodyti moteris vyrui. Kalbat kazkokias nesamones svarbu, kalbet.

As kruopsciai skaiciau. Tikrai 4u.gif Sakot, nekabinot jos vyro? O tai kaip tada vertinat ta poelgi, kai jis meiliomis sms jus atakavo? Kai ju seimynines problemas sprendet telefonu su JUO? Jus zinojot visas smulkmenas, net pikantiskas, visa tiesa apie lovos santykius(juk ji buvo GERIAUSIA drauge bigsmile.gif ), apie krizes ir barnius, net apie tai, kiek bobu is sono jis turejo tuo metu, kai gyveno su ja. Ir vietoj to, kad skyrybu metu palaikyti GERIAUSIA drauge nescia, jus ramia sazine atsigulet i jos silta dar guoli ir dar drisot ja veidmaine isvadinti?

Labai dziaugiuosi, kad mano gyvenime neteko sutikti tokiu "draugiu". Tfu, tfu, tfu.

Ka gi, linkiu sekmes dideliausios. Tik kad tie kartu pragyventi metai dar mazai ka sako apie santuokos stabiluma cool.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Na, bet priverciau jus sitam puslapyje dazniau apsilankyti, bent tiek naudos. Aciu uz supratima biggrin.gif
Palinkesiu jums visoms, kad jei jau taip tikite idealiomis seimomis, tegu ju modelis ir nesugriaunamumas islieka bent jusu galvose, tegu situ minciu jums niekas neisdarko ir ne duok die ta trecioji gyvate ar kaip ten dar vadinote biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 04 19, 16:58)
As kruopsciai skaiciau. Tikrai 4u.gif Sakot, nekabinot jos vyro? O tai kaip tada vertinat ta poelgi, kai jis meiliomis sms jus atakavo? Kai ju seimynines problemas sprendet telefonu su JUO? Jus zinojot visas smulkmenas, net pikantiskas, visa tiesa apie lovos santykius(juk ji buvo GERIAUSIA drauge bigsmile.gif ), apie krizes ir barnius, net apie tai, kiek bobu is sono jis turejo tuo metu, kai gyveno su ja. Ir vietoj to, kad skyrybu metu palaikyti GERIAUSIA drauge nescia, jus ramia sazine atsigulet i jos silta dar guoli ir dar drisot ja veidmaine isvadinti?

Labai dziaugiuosi, kad mano gyvenime neteko sutikti tokiu "draugiu". Tfu, tfu, tfu.

Ka gi, linkiu sekmes dideliausios. Tik kad tie kartu pragyventi metai dar mazai ka sako apie santuokos stabiluma cool.gif

Jus gal aiskiarege? zinot, kada su kuo pas ka i lova guliausi bigsmile.gif bigsmile.gif Sveikintina bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif kam cia kartotis, visi 45 psl. apie viena ir ta pati: trecia kalta, trecia gyvate ir t.t. nuobodu juk skaityti. SEKMES JUMS JUSU SILTAME GUOLYJE, SAUGOKIT, KAD JO NEPASILDYTU VIETOJ JUSU KOKIA KITA bigsmile.gif TOKIA KAIP AS GI
Atsakyti
QUOTE(Gabijaaa @ 2010 04 19, 15:44)
Dar karteli pasikartosiu, demesio

Kausyk, negadink tu nervų šitoj temoj, ypač jei dar laukiesi. Kur tavo protas rolleyes.gif
Vistiek nei vienai nieko neįrodysi - tau tą panos sakė dar temos pradžioje.

Eik kur ramiai pabūk, pagulėk, po lauką pasivaikščiok - ko čia tuščiai gaišt laiką savo sveikatos sąskaita rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(LosAngeles @ 2010 04 19, 17:19)
Kausyk, negadink tu nervų šitoj temoj, ypač jei dar laukiesi. Kur tavo protas  rolleyes.gif
Vistiek nei vienai nieko neįrodysi - tau tą panos sakė dar temos pradžioje.

Eik kur ramiai pabūk, pagulėk, po lauką pasivaikščiok - ko čia tuščiai gaišt laiką savo sveikatos sąskaita  rolleyes.gif

aciu uz patarima, taip ir padarysiu biggrin.gif nors man cia tuscios kalbos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabijaaa @ 2010 04 19, 17:30)
aciu uz patarima, taip ir padarysiu  biggrin.gif  nors man cia tuscios kalbos  biggrin.gif

O kurių galų Jūs čia varginatės tomis tuščiomis kalbomis. Jei jau iš anksto buvo aišku, kad čia visokios perekšlės ir šiaip vargetos reiškiasi, Jus vargšiukę visomis nuodėmėmis kaltins - ką Jūs čia veikiate? Eitumėt geriau kokį vadovėlį "Tikros draugės patarimai" rašyti pradėtumėte. Pasaulinė šlovė garantuota bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 19, 16:39)
Eitumėt geriau kokį vadovėlį "Tikros draugės patarimai" rašyti pradėtumėte. Pasaulinė šlovė garantuota bigsmile.gif

lotuliukas.gif geras patarimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 04 19, 16:58)
As kruopsciai skaiciau. Tikrai 4u.gif Sakot, nekabinot jos vyro? O tai kaip tada vertinat ta poelgi, kai jis meiliomis sms jus atakavo? Kai ju seimynines problemas sprendet telefonu su JUO? Jus zinojot visas smulkmenas, net pikantiskas, visa tiesa apie lovos santykius(juk ji buvo GERIAUSIA drauge bigsmile.gif ), apie krizes ir barnius, net apie tai, kiek bobu is sono jis turejo tuo metu, kai gyveno su ja.

labai nepatogūs klausimai,į kuriuos aišku nebus atsakyta.daug patogiau primesti gerą samarietę,kuri besirašinėdama meiliomis sms su draugės vyru jos santuoką gelbėjo bigsmile.gif
Atsakyti
"Guodziau ja, bandziau ja moraliskai palaikyti, ir tuo tarpu begau nuo jo, kad jis "ateitu i prota" ir griztu i seima..." - ko jūs čia užsipuolėt tą vargšę moteriškę? Gal ji iš tiesų nuoširdžiai bandė suvaldyt situaciją, o ne ciniškai svetimą vyrą nukosėjo, juk rašo, kad santykius pradėjo tik po to vyruko skyrybų.
Kitas klausimas dėl pačio vyruko moralės beigi atsakomybės - aš į tokį žiūrėčiau atsargiai, labai jau didelė tikimybė, kad po metų kitų jam pabos ir naujoji meilė. Žmonės iš esmės keičiasi retai...
Atsakyti