Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai

Praeitą savaitę nusipirkom DORMEO, kol kas patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
mes pirkom iš Podvaisko čiužinį,lateksinis su sprandžinomis,kurios atskirai viena nuo kitos įvilktos į maišiukus thumbup.gif Ir minkštas,ir patogus wub.gif
O dormeo tai taip pat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2007 02 05, 12:39)
Praeitą savaitę nusipirkom DORMEO, kol kas patenkinti  thumbup.gif

Idomu koki pries tai turejote? Ir kokio stovio jis buvo kai keitete?
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2007 02 06, 11:33)
Idomu koki pries tai turejote? Ir kokio stovio jis buvo kai keitete?

Pries tai turejom toki paprasta porolonini, bet jau buvo toks issigulejes, tai pirkom naujus miegamojo baldus ir dormeo prestige ciuzini ax.gif
Atsakyti
patarkit ir man, prašau 4u.gif
nes praktiškai nebeturiu kur miegot, bet man reikia tikrai nebrangaus čiužinio, bet ir nesinori nusipirkti visiško niekalo g.gif
Lovos rėmas 1.40 x 2 metrų.
Pasiskaičiau tas temas apie čiužinius, bet nelabai man prašviesėjo galvoje, gal kas galėtų konkrečiau parašyt, kur nueit, į ką pažiūrėt? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilkoSesuo: 13 vasario 2007 - 11:11
QUOTE(VilkoSesuo @ 2007 02 13, 12:09)
patarkit ir man, prašau  4u.gif
nes praktiškai nebeturiu kur miegot, bet man reikia tikrai nebrangaus čiužinio, bet ir nesinori nusipirkti visiško niekalo  g.gif
Lovos rėmas 1.40 x 2 metrų.
Pasiskaičiau tas temas apie čiužinius, bet nelabai man prašviesėjo galvoje, gal kas galėtų konkrečiau parašyt, kur nueit, į ką pažiūrėt? blush2.gif

vis dar tikiuosi patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2007 02 14, 12:02)
vis dar tikiuosi patarimų  4u.gif

pavaikščiok po parduotuves kur pardavinejami čiužiniai, ten galesi ant jų pagulinėti, pažiūrėsi kas tau patogu ir kainas matysi. 4u.gif
Šiaip man atrodo poroloniniai patys pigiausi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(borze @ 2007 02 01, 21:18)
gal turit kokiu atsiliepimu apie DORMEO čiužinius? jau senokai blogai miegu ir neišsimiegu. unsure.gif o gal viskasd tik del to, kad laukiuos? mirksiukas.gif tai gal kas miegat ant dormeo, noreciau kad partumet ar verta ji pirkt?

mes turime nusipirke dormeo prestige ir dvi pagalves, man labai patiko, puikiai issimiegam, bet kas megsta labai minkstai miegoti, tai jis nelabai tinka, o mums thumbup.gif
dar nusipirke apsaugini ciuzinuka, kokybe prasta, galima uz tokia kaina geresni rast
Atsakyti
[quote=beata777,2007 02 20, 13:42]
mes turime nusipirke dormeo prestige ir dvi pagalves, man labai patiko, puikiai issimiegam, bet kas megsta labai minkstai miegoti, tai jis nelabai tinka, o mums thumbup.gif

Dormeo pagalves turit?
Ar patogu miegoti?
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2007 02 20, 15:53)
QUOTE(beata777 @ 2007 02 20, 13:42)

Dormeo pagalves turit?
Ar patogu miegoti?
bigsmile.gif

Ir kur tokioms pagalvėms užvalkalų gaunat? g.gif
Atsakyti
Bauer lateksiniai - 6000 Lt
Tempur viskoelastaniniai - 4500 Lt
Lono Medea mišrus - 2500 Lt
Lono Gabriela mišrus - 1300 Lt
Dormeo paraloniniai - 900 Lt

Šie čiūžiniai labai panašūs ir kas kiek turi pinigų už tokią kainą ir perka
Nes daugiau kaip 5 metus čiūžinio naudoti negalima ir kartais permokėti neapsimoka
Atsakyti
QUOTE(stasas @ 2007 02 21, 11:43)
Bauer lateksiniai - 6000 Lt
Tempur viskoelastaniniai - 4500 Lt
Lono  Medea  mišrus - 2500 Lt
Lono Gabriela  mišrus - 1300 Lt
Dormeo paraloniniai - 900 Lt

Šie čiūžiniai labai panašūs ir kas kiek turi pinigų už tokią kainą ir perka
Nes daugiau kaip 5 metus čiūžinio naudoti negalima ir kartais permokėti neapsimoka

Totali nesamonė, bet atleistina.
Atsakyti