Įkraunama...
Įkraunama...

Nekakoja į puodelį

Mes dar tik antra savaite, kaip mokomes daryti i puoda. Su sysiuku kazkaip be problemu, bet va, kai reikia kakoti, tai jis kencia iki paskutiniuju doh.gif Matot, as ji namuose pliku uzpakaliu laikau, tai jis matyt bijo daryti ant grindu g.gif ir todel laiko. O, puodas jam neiprastas dalykas... beto, jis irgi is tu, kuris kakodavo atistojes (cia kalbu, kai dar su daiperiu buvo). Nu, bet aciu Dievui, kita diena neiskentes (pries tai dar daiperio prasesi:)) atsisedo ir padare thumbup.gif dabar jau sekmingai darom, tik tiek kad kas antra diena unsure.gif Jam matyt vaikui issireguliavo rezimas, nuo to ilgo laikymo... Galvojau, kad mes jau niekad nebeismoksim, bet tfu,tfu,tfu kol kas tikrai neblogai sekasi thumbup.gif
Manau tam reikaliu tikrai turi ateiti savas laikas. Sekmes visom 4u.gif Tikiuos mes patys nepalusim unsure.gif Dar karta semkes 4u.gif
Atsakyti
Sunus ilgai nenorejo sestis ant puoduko. Tai pirma ismoko daryt siusiuko atistojes. O va su kakuciu turejom bedu doh.gif Darydavo atsistojes i kelnytes (o paskui baisiausiai rekdavo, kad kelnes nesvarios) arba atistodavo plikas ir pasikisdavo puoduli sau po pimpa. Bet kad kakis lenda is kitos puses- jam ne motais doh.gif Gaudydavau su popierium blush2.gif Manau jis bijodavo sestis ant puoduko, kad neisiteptu bigsmile.gif
Viena syki kai labai prispyre, greit pasodinau ir padare thumbup.gif Ir paaiseko, kad nieko cia baisaus mirksiukas.gif . Palaipsniui eme daryt i puoduka atisedes ir sisi ir kaku thumbup.gif
Todel manau reikia laiko ir kantrybes. Anksciau ar veliau vistiek susitvarkys viskas.
Atsakyti
Maniskis irgi rekia prikakojes i kelnes visa gerkle. susiraukes issizerges eina ir rodo pirstu i uzpakali sakydamas KAKA. Ant suaugusiuju klozeto irgi nedaro, planuoji pakeisti naktipuodi, gal kai bus naujas, prades daryti g.gif
Atsakyti
dukrytei jau metai ir septyni menesiai, taciau paniskai bijo puodo g.gif doh.gif tiek sysiuka tiek kaku nedaro ir gana... schmoll.gif rekia, saukia, bega nuo puodo ir nieko nedarro schmoll.gif o ne per seniausiai pabandziau kartu su savim vestis i tualeta, tai labiau patiko ir dabar jau viska darom i dideli "puoda" ax.gif thumbup.gif
aisku, ne visada suspeja, bet pazanga yra blush2.gif Manau su laiku viskas ateina, taip kad kantrybes ir sekmes mamytems 4u.gif
Atsakyti
Na maniškiui nepatikdavo, kai sysių ar kakį į kelnes pavarydavo..Atvaro ir, tipo,gelbėk-mauk kelnes greičiau.. Mes Jį vėliau plika šikna paleisdavom ir, kai pamatydavom, kad prasideda veiksmas, keliam sąmyšį ir ieškom greit puodą pakišt. Tai neužilgo ir pats kai pajusdavo, kad kažkas prasidėjo ar jau psibaigė-bėga jau ieškot, kur čia priklausytų viską kaip reik padaryti. Nu tai ir būdavo-pasysioja ar pakakoja-o tada jau tupia ant puodo. Po kurio laiko, matyt jau išmoko kiek kontroliuoti pojūčius, tai ir suspėti pradėjo ant puodo atsisėsti.Beje, pirmiau išmoko kakį padaryt.
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2006 12 03, 22:09)
MES JAU SENIAI BE PAMPERSU, TAI MAN TA TEMA NETINKA  blink.gif

Kada gales sesti ant puodo po biski ir sodink mirksiukas.gif ,matysi kaip bus,kantrybes reikia,mes nuo 6 men su drauge pradejom sodint savo vaikucius,tai dabar jau be pamperiu.1met,3men abieju vaiku amz. Ir vienodai atprato,gime 10 val skitumu jie,pas ja tik berniukas pas mane merg.Jau metuku praktiskai be problemu buvo,o dabar tai isvis lafa mums. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai jis protingai nusiimdavo kelnes, o tada tik sliukst ant zemes doh.gif
Na bet jau viskas susitvarke thumbup.gif
Pries Naujus, pradejo sestis ant klozeto kakucio daryti, o i puodeli nepatinka, nors ir ten retkarciais daro, kai nematau cool.gif
Atsakyti
O maniske, kaip uzeinna, vien dien padaro i puoda kita diena ziurek jau ant kilimo pridirba ir dar i burnyte prisikisa. Bet, cia tikriausiai kai uzsimirsta, as taip manau.
Atsakyti
O Jezauuuu Marijaaaa doh.gif Aš jau galvojau čia mums taip nesiseka su kakojimu ant puodo, o čia pasirodo dar blogiau būna blink.gif ...ir ant žemės...ir į burną... oi mamytės užuojauta Jums verysad.gif
Maniškis sysiu ant puodo tai visada pasiprašo, nu o kaku - nė už ką schmoll.gif Būna žaidžia sau žaidžia ir tik šast iš kambario, prie lauko durų ir stovi akim išpūstom blink.gif Sakau: - Ką darai?. O jis: - Nieko. Aš: - Nu kažką tai darai? Jis: - kaku. Aš: - nu tai kodėl ne ant puoduko? Jis: - kodėl, kodėl, todėl nenoliu kad, todėl dry.gif . Nu tai aš galvoju, kad palauksiu kol norės daryti ant puoduko kaku va. ax.gif Nu daug kam žiūriu taip yra, o kodėl nežinom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 01 18, 19:39)
O Jezauuuu Marijaaaa doh.gif  Aš jau galvojau čia mums taip nesiseka su kakojimu ant puodo, o čia pasirodo dar blogiau būna blink.gif ...ir ant žemės...ir į burną... oi mamytės užuojauta Jums verysad.gif
Maniškis sysiu ant puodo tai visada pasiprašo, nu o kaku - nė už ką schmoll.gif Būna žaidžia sau žaidžia ir tik šast iš kambario, prie lauko durų ir stovi akim išpūstom blink.gif  Sakau: - Ką darai?. O jis: - Nieko. Aš: - Nu kažką tai darai? Jis: - kaku. Aš: - nu tai kodėl ne ant puoduko? Jis: - kodėl, kodėl, todėl nenoliu kad, todėl  dry.gif . Nu tai aš galvoju, kad palauksiu kol norės daryti ant puoduko kaku va. ax.gif  Nu daug kam žiūriu taip yra, o kodėl nežinom g.gif

As ilgai nesicackinau su savuoju, menesi pakakojo ant zemes, nors ir aiskinau ir kartu bandem, o kai tik pamatydavau kad trypcioja ant pirstu galiuku, uz pazastu ir ant klozeto. riesdavosi su isterijom ir rekdavo kaip skerdziamas. po poros kartu tokiu proceduru-pats pasako ir nubeges nusiima kelnytes ir kviecia "kaku". pasodinu palaikau ir laukiam kol atliks viska. o kai neesu salia, jau ir puodelyje daro bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ODRE28 @ 2007 01 17, 23:59)
Kada gales sesti ant puodo po biski ir sodink mirksiukas.gif ,matysi kaip bus,kantrybes reikia,mes nuo 6 men su drauge pradejom sodint savo vaikucius,tai dabar jau be pamperiu.1met,3men abieju vaiku amz. Ir vienodai atprato,gime 10 val skitumu jie,pas ja tik berniukas pas mane merg.Jau metuku praktiskai be problemu buvo,o dabar tai isvis lafa mums. thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif
tik sutapimas bigsmile.gif mes nuo 4mėn.ant puodo- iš pradžių kabėjo, po to ir sėdėjo...ir dabar be problemų sėdi ir padaro... bet NESIPRAŠO...nors ir moka...
sakiau jam, kad neduosiu arbatos, jei nedaro ant puoduko - tai gudriai sukasi..pirmiausia pasako, kad nori syyyysiu...o atsisėdęs iš karto arbatos pareikalauja doh.gif

p.s. gerai, kad radau šią temą - o tai būčiau pamiršusi šiandien pampersų nupirkti ax.gif
Atsakyti
Maniškė (jai dabar 1 m. ir 10 mėn.) jau 3 mėnesiai siusioja ant puoduko (nakčiai dar dedam pampersus), bet va su kakojimu, tai irgi problema - kai tik užsimano, atsineša pampersą ir liepia uždėt doh.gif. Tada įlenda į vonią (čia jau taip vyresnioji sesuo pripratino, kad kambaryje nesmardintų biggrin.gif) ir pakakoja. Į puoduką kakoti griežtai atsisako, o jei netyčia taip gaunas, tai su didžiausiu pasibaisėjimu žiūri į puoduko turinį ir verkia doh.gif. Jei nededam pamperso, kai ji prašo, tai išvis nekakoja blink.gif. Kenčia ir baigta doh.gif.
Atsakyti