Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos apie vaikų priežiūrą ir auklėjimą

prieš 13-metu kai auginau pirmą vaiką turėjau knygą A.Vingro ''Pirmieji gyvenimo metai''tai labai patiko ir labai naudojausi jo patarimais thumbup.gif dabar turbūt jau išleista ne viena atnaujinta jo knyga smile.gif
Atsakyti
Pati pati geriausia yra A.Vingro 1994 metų knyga "Jūsų kūdikis" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gryna @ 2011 04 21, 13:12)
Man atrodo, kad geriausia knyga - Mamos instinktai.

Laukdamasi pirmojo prisipirkau krūvą knygų: Vingro, Dr. Spoko draugijos, Dreikurso "Laimingi vaikai" ir t.t. Jaučiausi labai pasiruošusi, viską žinanti, atlankiusi krūvą kursų. Kai gimė mažasis, dariau viską, kaip rekomendavo knygos ir gerosios visažinės tetulės baltais chalatais  doh.gif Ir situacija tik prastėjo. Mečiau knygas ir įsiklausiau į save - tada situacija pasitaisė  mirksiukas.gif Nesakau, kad knygos blogai - tiesiog viskam yra saikas. Perdaug vadovaudamasi knygomis aš vos nenužudžiau savo instinktų  doh.gif

Pritariu - juk kiekvienas vaikas kitoks, ir ne kas kitas, o mama geriausiai pazista savo vaika.
Nors knygos, straipsniai aisku naudinga susidaryti bendram ispudziui, atsirinkti, kas atrodo teisinga.

Kiek skaiciau, tai man smagiausia buvo Šimtas mitų apie vaikų auklėjimą. Drąsiai rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Mano smegenyse arba perversmą padariusios arba su vidiniu mamos balsu labiausia sutapusios- " Aš iki gimimo" ir "Gimimo slėpinys", o taip pat " Nustokime vaikus auklėti- leiskime jiems augti" bei "Mažasis auklėjimo vadovas" - pasijuokimui iš savo susikurtų vaiko auginimo sunkumų wink.gif
Atsakyti
Man lb patiko docento A.Vingro knyga ,,Pirmieji treji vaiko gyvenimo metai'',db isleista atnaujinta jo knyga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inguciukas @ 2011 05 11, 08:42)
Man lb patiko docento A.Vingro knyga ,,Pirmieji treji vaiko gyvenimo metai'',db isleista atnaujinta jo knyga thumbup.gif

tikrai geras autorius drinks_cheers.gif
Atsakyti
na as dabar skaitau LAIMINGI VAIKAI atrodo nebloga.su gyveniskomis situacijomis.tik va nepamenu autoriaus biggrin.gif
Atsakyti
Man tai Spokas visai patiko ir pakolkas priimtiniausias bigsmile.gif

kas ieškote knygų visai nieko pasirinkimas
http://www.sena.lt/t...date/o/desc/p/0
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 04 27, 10:38)
Pati pati geriausia yra A.Vingro 1994 metų knyga "Jūsų kūdikis"  4u.gif

thumb_yello.gif
ir ,,Nustokite vaikus auklėti, padėkite jiems augti"
Abi superinės!
Atsakyti
ka tik baigiau skaityti "Kaip kalbeti su vaikais, kad jie klausytu ir kaip klausyti, kad vaikai kalbetu", labai optimistiskai nuteikianti ir ryzto ipucianti knyga, tik dar negaliu pasakyti, ar viskas pasiteisina praktikoje. labai daug joje praktiniu pavyzdziu, kas man labiausiai patiko smile.gif
Atsakyti
"Laimingos mamos dienorastis" - man pati fainiausia kolkas smile.gif Tiesa, ji daugiau apie auklejima ir psichologija. Apie fiziologija internete randu.
Atsakyti
QUOTE(babajoska @ 2011 06 28, 23:52)
thumb_yello.gif
ir ,,Nustokite vaikus auklėti, padėkite jiems augti"
Abi superinės!

Aš taip pat auginau pagal A. Vingro knygelę. smile.gif Tąčiau man tenka gailėtis dėl kai kurių "pritempinėjimu" prie režimo. aš pati kalta g.gif , bet labai jau tikėjau kiekvienu žodžiu, ir labai paisiau dienotvarkės ir bijojau suklysti ax.gif ... o sau laiko visai nelikdavo... schmoll.gif
smile.gif smile.gif
Atsakyti