Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos apie vaikų priežiūrą ir auklėjimą

Советую книгу thumbup.gif

Библиотека доктора Норбекова
Радость воспитания
Как воспитывать детей без наказания
Atsakyti
Turiu idomia knyga - "Ankstyvasis ugdymas", autore: Dorothy Einon. Knyga skirta vaikuciu ugdymui nuo gimimo iki 6 metu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2004 10 16, 22:51)
dar skaichiau Vaikai kile ish dangaus, Hill'o berods. yra idomiu minchiu, bet sheip jo vaiku auklejimo proncipai ne iki galo priimtini pasirode.

J. Gray, Vaikai kilę iš dangaus: pozityvaus vaikų auklėjimo metodai, Vilnius, Alma littera 2001 Visai nieko, lengva tokia...
Jei nori, atsirinksi kas įdomu. To paties autoriaus, kuris parašė "Vyrai kilę iš Marso", "Moterys kilę iš Veneros" knyga.
QUOTE(Žiogelis @ 2005 04 30, 23:52)
O man labai patiko "5 vaikų meilės kalbos". Tik autorių dabar nepamenu, reikėtų pasižiūrėti

Gary Chapman, Ross Campbel, 5 vaikų meilės kalbos, Sidabrinis trimitas, Kaunas 2001.
Pradėjau skaityt dar gimdymo namuos (su antra), bet iki šiol nepabaigiau. Ale vienai psichologijos dėstytojai irgi patiko biggrin.gif paaasakojo kokios gali būt santykių šeimoj 5 kalbos...Tai man taip girdėta pasirodė g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bitutek @ 2005 04 16, 20:17)
"Pirmieji kūdikio metai" A. Eisenberg ir kiti..

Išvaikščiojau visus Vilniaus, o draugė ir Kauno knygynus. Galiausiai radau internete.

Aš nusivyliau Spoko knyga schmoll.gif . Atrodo tik pinigus bereikalo ismečiau. Kur galima surasti "Pirmieji kūdikio metai" A. Eisenberg ir kiti.? Ar internete galima surasti visą knygą ar ja tik prekiauja internetinis knygynas? Koks? Gal turit kas nors parduoti?
Atsakyti
na aš irgi dar dairausi kokią čia knygą nusipirkti - kad ir nėštumo laikotarpį apimtų g.gif
varčiau motinos ir vaiko knygą - paveiksliukai tikrai gražūs, bet info tokia neapibendrinta g.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2005 05 30, 18:08)
na aš irgi dar dairausi kokią čia knygą nusipirkti - kad ir nėštumo laikotarpį apimtų  g.gif
varčiau motinos ir vaiko knygą - paveiksliukai tikrai gražūs, bet info tokia neapibendrinta  g.gif

Jei pirkti, tai pirk "Nescios moters vadova".Man labai patiko, nes viskas nuosekliai aprasyta, o ir po gimdymo sesioms savaitems rasi patarimu.Ta knyga veziausi ir i ligonine. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(velniukste @ 2005 06 04, 20:34)
Jei pirkti, tai pirk "Nescios moters vadova".Man labai patiko, nes viskas nuosekliai aprasyta, o ir po gimdymo sesioms savaitems rasi patarimu.Ta knyga veziausi ir i ligonine. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Va sita knyga"Nescios moters vadovas", tai is tiesu gera,o tu paciu autoriu "Pirmieji vaiko metai" berods, jau ne tokia sad.gif(( O dar l.patiko "Vaikas auga", ten kiek pamenu irgi nestuma dar apima...
Atsakyti
Sveikutės,

Gal kas žinote kuo skiriasi šios dvi knygos g.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mulan @ 2005 06 15, 15:30)
Sveikutės,

Gal kas žinote kuo skiriasi šios dvi knygos  g.gif

user posted image                                 user posted image

as zinau ta antra, ja turiu, bent jau man ji labai naudinga buvo ir tebera thumbup.gif , taip nescios vadovas, irgi liuks, daug patarimu pasisemiau is ju, daug ka suzinojau ko dra nezinojau, o pirma knyga esu maciusi bet vartyti neteko...taip pat daud prisidejo ir supermamos forumas wub.gif bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juste: 03 liepos 2005 - 17:43
Labutis! Auginancioms berniukus, patarciau uzmesti aki i Cornelijos Nitsch "Berniukai tiesiog kitokie" - tai pedagoginio pobudzio knyga apie berniuku ugdyma apie tai ka jie jaucia , kuo jie skiriasi nuo mergaiciu, ar reikia jiems vyrisko pavyzdzio ir pan. nuo kudikystes iki paauglystes. Knygoje daug patarimu. Gero pasiskaitymo!
Atsakyti
QUOTE(Betina @ 2004 11 20, 19:24)
Šiandien Kaune Hyper Maximoje pamačiau naują knygą: Johnson's "Mama ir vaikas". Yra kažkiek informacijos apie nėštumą (nežinau daug ar mažai, nes tą vietą praverčiau..), bet kas man labai patiko - daug prirašyta apie naujagimių vystymąsi, regą, klausą ir t.t. Kaina panaši kaip "Motinos ir vaiko knyga"

Si knygute nebloga gal tuo, kad yra tikrai nemazai informacijos apie nestuma, daug graziu nuotraukyciu, vaiko raida mamytes pilvukyje, bet kai gimsta vaikelis, tai sioje knygoje nesuradau patarimu reikalingu vystantis vaikui. Daug klausimu teko paciai ieskotis internete, kazkiek info radau Spoko knygeleje. Tik atsirinkau kas man buvo naudinga ir priimtina smile.gif
Atsakyti
Labai įdomi būtų Jūsų nuomonė apie literatūrą skirtą tėvams.

Na tarkime vaikučius auginančių tėvelių rūpesčiai, kaip atpratinti nuo pirštuko čiulpimo, valgymo problemos, pratinimas prie puoduko reikalų ir kaip jas spręsti?Ar mums reikia tokios literatūros?

Kokią skaitote jeigu aplamai skaitote, kokios Lietuvoje dar vis trūksta?

Kokie klausimai labiausiai domina?

Ar tai turėtų būti sausa teorija ar šiek tiek su prieskoniu geru pateikimu knyga?

Ar perkate tokias knygas?

Kokios iš paskutinių išleistų labiausiai patiko?

Labai ačiū už atsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo picolo: 08 rugsėjo 2005 - 19:29