Įkraunama...
Įkraunama...

Herpesas (lyties organų)

Kalbant apie vaikus.... unsure.gif

Maia, matau net du turi, prasau pasakyk man..paguosk gal mane... Labai norim vaikiuko ir labai greitai stengsimes ji pasikviest pas save, bet taip bijau del to herpio.. Mane jis puola tikrai kas menesi, kaskart isgeriu ACIC tableciu, kartais vos kelias, kartais daugiau. Tai ka daryt jei pastosiu?? Negalesiu vaistu gerti tai ka daryti, o man baime kad jei neisgersiu tai man ju labai padauges, issiples.. (taip jau yra buve, smarkiai daug atsirado, i slauni nuejo, gal koki 20) doh.gif

Na tarkim apsieisiu be tableciu, atkentesiu, bet ar tas herpis nekenkia vaikiukui busimam??? Labiausiai bijau kad tik jam viskas gerai butu pilvelyje, kad nepakenkciau...
Taigi, Maia, kaip tau buvo, kaip daznai nestumo laikotarpiu tau kilo pusleles? ir ar nepakenke vaikiukam? blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krama @ 2010 11 13, 20:24)
Na nezinau, man tai nepadeda nei tas Lysine nei eziuole nei C vitaminas nei kitokie vitaminai kuriuos geriu saujom nuo vasaros pradzios, viskas kaip kartojosi taip ir tesiasi.  verysad.gif  nebezinau ka daryti kaip bent jau suretinti visa sita baisuma...  verysad.gif  depresija jau ima...
na bet lauksiu atsiliepimu .

O kaip daznai tau kartojasi??

Ar tik man vienai pirma prasideda kazkoks gana stiprus raumenu ir odos skausmas ir tik po dienos pramusa herpis? ar kitoms jis kyla be skausmo is pradziu??

Na ka as ir norejau pasakyti, kad vien Lysinas ir imuniteto stiprinimas nelabai daug padaro. Esme yra butent tada, kai suderini ir antivirusini poveiki turincius rudonuosius juros dumblius ir alyvuogiu lapu extrakta ir dieta kurioje nera arginino! tuo paciu metu galima ir Aciclovicira pavartoti. Kadangi organika su chemija nesikerta ir nebus salutinio poveikio. Tik labai svarbu viska gerti grieztai ir reguliariai, nes kitaip virusas turi laiko atsigauti. Na man kol kas neislindo, tfu tfu tfu. O tos snekos apie stresa ir teigiamas emocijas yra pasakos vaikam pries miega. Siaip daug skaiciau internete apie red marine algae ir olive leaf extract, visur ta pati teigia. Dar labai svarbu ar kokybiska lysina geri, nes gali buti kad jis neduoda reikiamo poveikio.
Atsakyti
prisiminiau dar viena dalyka. alkoholis yra pagrindinis priesas. jeigu megsti ragauti vyna vakarais, arba po kiekvieno didesnio baliaus jis visada pasirodo. alkoholis labai slopina imunine sistema. zodziu jeigu vartoji alkoholi, gerk kokius nori vaistus, niekas nepades.
Atsakyti
zinau kad visi tie aparatai ir visokie gydymo metodai kvailai atrodo ir mazai kas jais tiki. Tikrai niekam nebandau isiulyti kazkokiu aparatu.Pries pirkima as irgi labai ilgai galvojau, labai daug perskaiciau straipsniu ir perziurejau daug medziagos, daug domejausi to isradimo autoriumi, rusu mokslininku Konopliovu.Dar labai man nepatiko kad tie aparatai pardavinejami per tinklini marketinga, tai taip pat nekele daug pasitikejimo.Bet nutariau pabandyt, nes jau viska atrodo isbandziau ir tikrai, dabar jauciuosi nepalyginamai geriau. Bet cia tik mano nuomone, ir as nedalyvauju siame biznyje, ir tu aparatu nepardavineju, bet jei kas nori pabandyt, susiraskit internete kur siuloma pirkti aparata, ten bus ir to blog"o autoriaus rekomendacinis kodas, su kuriuo jus galit prisijungt prie sistemos ir uzsisakyt ta aparata, aisku jis uz tai gaus kelis dolerius, toks tinklinio marketingo principas.Internete daug vaizdines medziagos, kuria galit pastudijuot, ir pacios apsisprest, pinigai nemazi, bet manau pabandyt verta, vien imuniteto stiprinimas cia nepades...sekmes
Atsakyti
aistis 123, gal gali atsiust linka kur rast ta aparata nusipirkt?
Atsakyti
Sveiki,

gal kas plačiosiose interneto galybėse rado ką nors įdomaus prieš HSV, kad čia taip tylu pasidarė? g.gif
Atsakyti
sveikos,neskaičiau visos temos,gal nesikartosiu,žinau,kad padeda arbatmedžio aliejus,kai tik jaučiate,kad pradeda kilti pūslelės ar niežėti,tuoj patepti su aliejum ir keletą kartų per dieną,tikrai padeda,arbatmedžio aliejus dezinfekuoja ir gydo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistis123 @ 2010 11 27, 22:30)
zinau kad visi tie aparatai ir visokie gydymo metodai kvailai atrodo ir mazai kas jais tiki. Tikrai niekam nebandau isiulyti kazkokiu aparatu.Pries pirkima as irgi labai ilgai galvojau, labai daug perskaiciau straipsniu ir perziurejau daug medziagos, daug domejausi to isradimo autoriumi, rusu mokslininku Konopliovu.Dar labai man nepatiko kad tie aparatai pardavinejami per tinklini marketinga, tai taip pat nekele daug pasitikejimo.Bet nutariau pabandyt, nes jau viska atrodo isbandziau ir tikrai, dabar jauciuosi nepalyginamai geriau. Bet cia tik mano nuomone, ir as nedalyvauju siame biznyje, ir tu aparatu nepardavineju, bet jei kas nori pabandyt, susiraskit internete kur siuloma pirkti aparata, ten bus ir to blog"o autoriaus rekomendacinis kodas, su kuriuo jus galit prisijungt prie sistemos ir uzsisakyt ta aparata, aisku jis uz tai gaus kelis dolerius, toks tinklinio marketingo principas.Internete daug vaizdines medziagos, kuria galit pastudijuot, ir pacios apsisprest, pinigai nemazi, bet manau pabandyt verta, vien imuniteto stiprinimas cia nepades...sekmes

Aisti123,gyvenu UK ir susipazinau su viena netradicines medicinos gydytoja,jei,taip galima issireiksti.Ji atvaziavus is Ukrainos ir butent sita aparata atsiveze ir bando padeti zmonems,bet ji ka tik atvaziavus,tai nezinau,kaip jai seksis.Ji pati daro kraujo tyrima ir pagal ,tai nustato programa sitame aparate,nes ,akip ji sake jis gydo virs 1300 ligu.MB labai susidomejo,nori,kad man pagelbetu,nes su skydliauke bedu turiu,o ji Rusijoje turi gydytoju pazystamu,tai dave pakalbet MB su vienu,tai sake pagydoma.Ji beja,tos kompanijos,kaip VIP nare yra ,taI LEIDO mb I TA DETA AP spec.puslapi prisijungti,tenkonferencijos vykta.Aparatus tiesiai is gamintojo perka.Tiesa sakant ,kad ir kaip MB ikalbineja mane,as nesutinku kazkodel,nes netikiu to aparato galia.Dar galvoju,kad gali ir gerasias bakterijas sunaikinti g.gif unsure.gif Beja,ji atsisiunte nusipirkus visas programas,tai nemazi pinigai .Jauciu nesutiksiu,nepasitikiu rolleyes.gif
Papildyta:
beja,siand.domedamasi apie tokius netradiciniu gydymo budus atradau stai ka.Idomu ,ar vertas demesio,cia kazkas panasaus,o ir kaina palyginus nei tas DETA AP juokinga,LT gamina
http://www.skelbiuva...eliu_naikinimui
Atsakyti
QUOTE(vida/d @ 2011 02 22, 02:00)
Aisti123,gyvenu UK ir susipazinau su viena netradicines medicinos gydytoja,jei,taip galima issireiksti.Ji atvaziavus is Ukrainos ir butent sita aparata atsiveze ir bando padeti zmonems,bet ji ka tik atvaziavus,tai nezinau,kaip jai seksis.Ji pati daro kraujo tyrima ir pagal ,tai nustato programa sitame aparate,nes ,akip ji sake jis gydo virs 1300 ligu.MB labai susidomejo,nori,kad man pagelbetu,nes su skydliauke bedu turiu,o ji Rusijoje turi gydytoju pazystamu,tai dave pakalbet MB su vienu,tai sake pagydoma.Ji beja,tos kompanijos,kaip VIP nare yra ,taI LEIDO mb I TA DETA AP spec.puslapi prisijungti,tenkonferencijos vykta.Aparatus tiesiai is gamintojo perka.Tiesa sakant ,kad ir kaip MB ikalbineja mane,as nesutinku kazkodel,nes netikiu to aparato galia.Dar galvoju,kad gali ir gerasias bakterijas sunaikinti g.gif  unsure.gif Beja,ji atsisiunte nusipirkus visas programas,tai nemazi pinigai .Jauciu nesutiksiu,nepasitikiu rolleyes.gif
Papildyta:
beja,siand.domedamasi apie tokius netradiciniu gydymo budus atradau stai ka.Idomu ,ar vertas demesio,cia kazkas panasaus,o ir kaina palyginus nei tas DETA AP juokinga,LT gamina
http://www.skelbiuva...eliu_naikinimui

Geeeras smile.gif tas LT apartas tik 70 Lt kainuoja ir net VEZI PAGYDO doh.gif Pasirodo kaip papigiaja galima pagyt nuo neisgydomu ligu, tik beveik nieks to nezino lotuliukas.gif oi, prajuokino tas aprasymas lotuliukas.gif
Atsakyti
reikes isbandyti ta www.zapper1.eu/lt. nors ten apie herpes nieko neraso, bet galima bus issiaiskint kokio daznio reikia tai bjaurybei g.gif . kol kas L-lysinas padeda ax.gif , bet tokiais metodais jis neisnaikinamas schmoll.gif ir tik laiko klausimas kada vel islys.
Atsakyti
QUOTE(borggrob @ 2011 04 03, 13:40)
reikes isbandyti ta www.zapper1.eu/lt. nors ten apie herpes nieko neraso, bet galima bus issiaiskint kokio daznio reikia tai bjaurybei  g.gif . kol kas L-lysinas padeda  ax.gif , bet tokiais metodais jis neisnaikinamas  schmoll.gif  ir tik laiko klausimas kada vel islys.

nu nu, gerai dirba farmacija smile.gif

reik stiprinti imuniteta ir tiek!
Atsakyti
Nuo ankstyvos jaunystės (dabar vėlyva rolleyes.gif ) turiu lūpų pūslelinę. Pernai po stuburo masažo, ant nugaros, kur masažistas gal brūkštelėjo nagu, iššoko kažkoks negerumas išilgai šonkaulių. Nesupratau, kas tai yra, gydžiau Flucinar tepaliuku, praėjo taip gana po ilgo laiko. Tik paskui susiprotėjau, kad vaizdelis buvo panašus į herpesą, tik neįprastoje man vietoje. Daugiau po to nepasikartojo. Tai aš ir svarstau, ar gali to "lūpinio" tipo herpesas atsirasti ant nugaros, ar čia aš jau įsitaisiau antrąjį.

Guodžia tik tai, kad antrasis turi tendenciją dažniau kartotis ir atsirasti ant mažiau patogių vietų, tai gal man buvo ne ta bjaurybė. Kaip manot daugiau patirties toje ligoje turinčios? Pas gydytojus neinu, bo neturiu ko parodyti. Tiesiog mąstau, sunerimti, ar ne?
Atsakyti