QUOTE(aistis123 @ 2010 11 27, 22:30)
zinau kad visi tie aparatai ir visokie gydymo metodai kvailai atrodo ir mazai kas jais tiki. Tikrai niekam nebandau isiulyti kazkokiu aparatu.Pries pirkima as irgi labai ilgai galvojau, labai daug perskaiciau straipsniu ir perziurejau daug medziagos, daug domejausi to isradimo autoriumi, rusu mokslininku Konopliovu.Dar labai man nepatiko kad tie aparatai pardavinejami per tinklini marketinga, tai taip pat nekele daug pasitikejimo.Bet nutariau pabandyt, nes jau viska atrodo isbandziau ir tikrai, dabar jauciuosi nepalyginamai geriau. Bet cia tik mano nuomone, ir as nedalyvauju siame biznyje, ir tu aparatu nepardavineju, bet jei kas nori pabandyt, susiraskit internete kur siuloma pirkti aparata, ten bus ir to blog"o autoriaus rekomendacinis kodas, su kuriuo jus galit prisijungt prie sistemos ir uzsisakyt ta aparata, aisku jis uz tai gaus kelis dolerius, toks tinklinio marketingo principas.Internete daug vaizdines medziagos, kuria galit pastudijuot, ir pacios apsisprest, pinigai nemazi, bet manau pabandyt verta, vien imuniteto stiprinimas cia nepades...sekmes
Aisti123,gyvenu UK ir susipazinau su viena netradicines medicinos gydytoja,jei,taip galima issireiksti.Ji atvaziavus is Ukrainos ir butent sita aparata atsiveze ir bando padeti zmonems,bet ji ka tik atvaziavus,tai nezinau,kaip jai seksis.Ji pati daro kraujo tyrima ir pagal ,tai nustato programa sitame aparate,nes ,akip ji sake jis gydo virs 1300 ligu.MB labai susidomejo,nori,kad man pagelbetu,nes su skydliauke bedu turiu,o ji Rusijoje turi gydytoju pazystamu,tai dave pakalbet MB su vienu,tai sake pagydoma.Ji beja,tos kompanijos,kaip VIP nare yra ,taI LEIDO mb I TA DETA AP spec.puslapi prisijungti,tenkonferencijos vykta.Aparatus tiesiai is gamintojo perka.Tiesa sakant ,kad ir kaip MB ikalbineja mane,as nesutinku kazkodel,nes netikiu to aparato galia.Dar galvoju,kad gali ir gerasias bakterijas sunaikinti

Beja,ji atsisiunte nusipirkus visas programas,tai nemazi pinigai .Jauciu nesutiksiu,nepasitikiu
Papildyta:
beja,siand.domedamasi apie tokius netradiciniu gydymo budus atradau stai ka.Idomu ,ar vertas demesio,cia kazkas panasaus,o ir kaina palyginus nei tas DETA AP juokinga,LT gamina
http://www.skelbiuva...eliu_naikinimui