QUOTE(miu11 @ 2014 04 22, 16:08)
Prisijungsiu ir as prie jusu gretu:( neseniai uzkrete mane partneris situo brudu TEN nuo lupu. pas ji jokio shasho ant lupu tada nebuvo, o atsirado po 5 dienu, o as irgi panasiam laikui praejus susirgau tuo herpesu tenai... pusantros savaites nei sedet, nei gulet. skausmas ir jausmas siaubingas. pasireiske visi lydintieji simptomai. tik pasakiau seimos gydytojai, tai iskart eme elgtis su manim nelabai graziai, kaip su paleistuve:( su ACIC praejo po savaites, dabar jau lyg ir viskas uzgijo, bet jau ir brangumas tu vaistu....
siaip atrode, kad gyvenimas mano baigesi, man tik 26 ir dabar esu vienisa, neturiu vaikino. neisivaizduoju kaip reiketu pasakyti apie tai kokiam nors naujam zmogui... rodos, nieko daugiau nesusirasiu gyvenime, niekas manes i zmonas neims ir amzinai liksiu 'purvina' ir apie seksa su kuo nors apskritai galiu pamirsti. depresija juoda:(( ir stigma visam gyvenimui, niekam ne pasiguost negali.. kaip jus su tuo kovojat?
Ką jūs čia nusikalbat?
Susiimk, atsipeikėk..kokia gyvenimo pabaiga, kokia depresija, kokia "purvina" ???
Jei puslelinė ant veido tai čia normalu, o jei ant lyties organų tai jau p-iec??? Reiškia, jau k...a

Keisk šeimos gydytoją į šiuolaikškesnę ir ne tokią konservatyvią.
Gyvenk kaip gyvenusi. Lygiai taip pat, kai turi puslelinę ant veido- nesibučiuoji, vengi konktakto su artimu žmogum, tai kai turėsi ant lyties organų- irgi jokių santykių pakol neišgyji. Ir viskas.
Tik kai lauksies- informuok prižiūrintį gydytoją, nes jei bus paūmėjimas prieš pat gimdymą, darys cezario operaciją.