Įkraunama...
Įkraunama...

Herpesas (lyties organų)

QUOTE(liniukas01 @ 2011 09 01, 15:06)
man kazkaip neitiketinai atrodo, tai kodel tada gydymo istaigos tokiu prietaisu neturi?

Del to kad farmaciju kompanijos yra suinteresuotos, kad tu pirktum ju vaistus.
Atsakyti
Seniai cia niekas nebuvo..
Gal kas zinote,ar galima ACIC naudoti ne 5 tabletes per diena, bet po 2 tabl per diena profilaktiskai? Siaip cia mano gydytoja taip parase, is karto neatkreipiau demesio i dozuote, db pasidare idomu, kodel taip paskyre.
Herpesas puola nuolat, ACIC padeda. Zodziu, gal kuri taip gere? Ar is viso taip galima?

p.s. pas gyd dabar nueiti neturiu galimybes, todel klausiu cia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo locked: 14 kovo 2012 - 17:04
Vat ir kaip suprast... viena is merginu rase kad lysinas gerai, o argininas ne... o va radau straipsni, kut tipo irgi kovoja su infeksijomis.... tai kaip cia dabar, galima tuos risutus valgyti ar ne?
http://www.vlmedicin...-05-kg-varskes/

As tai nusipirkau lizina pabandyt... sad.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir as prie jusu gretu:( neseniai uzkrete mane partneris situo brudu TEN nuo lupu. pas ji jokio shasho ant lupu tada nebuvo, o atsirado po 5 dienu, o as irgi panasiam laikui praejus susirgau tuo herpesu tenai... pusantros savaites nei sedet, nei gulet. skausmas ir jausmas siaubingas. pasireiske visi lydintieji simptomai. tik pasakiau seimos gydytojai, tai iskart eme elgtis su manim nelabai graziai, kaip su paleistuve:( su ACIC praejo po savaites, dabar jau lyg ir viskas uzgijo, bet jau ir brangumas tu vaistu....
siaip atrode, kad gyvenimas mano baigesi, man tik 26 ir dabar esu vienisa, neturiu vaikino. neisivaizduoju kaip reiketu pasakyti apie tai kokiam nors naujam zmogui... rodos, nieko daugiau nesusirasiu gyvenime, niekas manes i zmonas neims ir amzinai liksiu 'purvina' ir apie seksa su kuo nors apskritai galiu pamirsti. depresija juoda:(( ir stigma visam gyvenimui, niekam ne pasiguost negali.. kaip jus su tuo kovojat?
Atsakyti
QUOTE(miu11 @ 2014 04 22, 16:08)
Prisijungsiu ir as prie jusu gretu:( neseniai uzkrete mane partneris situo brudu TEN nuo lupu. pas ji jokio shasho ant lupu tada nebuvo, o atsirado po 5 dienu, o as irgi panasiam laikui praejus susirgau tuo herpesu tenai... pusantros savaites nei sedet, nei gulet. skausmas ir jausmas siaubingas. pasireiske visi lydintieji simptomai. tik pasakiau seimos gydytojai, tai iskart eme elgtis su manim nelabai graziai, kaip su paleistuve:( su ACIC praejo po savaites, dabar jau lyg ir viskas uzgijo, bet jau ir brangumas tu vaistu....
siaip atrode, kad gyvenimas mano baigesi, man tik 26 ir dabar esu vienisa, neturiu vaikino. neisivaizduoju kaip reiketu pasakyti apie tai kokiam nors naujam zmogui... rodos, nieko daugiau nesusirasiu gyvenime, niekas manes i zmonas neims ir amzinai liksiu 'purvina' ir apie seksa su kuo nors apskritai galiu pamirsti. depresija juoda:(( ir stigma visam gyvenimui, niekam ne pasiguost negali.. kaip jus su tuo kovojat?

Ką jūs čia nusikalbat?
Susiimk, atsipeikėk..kokia gyvenimo pabaiga, kokia depresija, kokia "purvina" ??? cool.gif g.gif

Jei puslelinė ant veido tai čia normalu, o jei ant lyties organų tai jau p-iec??? Reiškia, jau k...a blink.gif blink.gif Keisk šeimos gydytoją į šiuolaikškesnę ir ne tokią konservatyvią. doh.gif

Gyvenk kaip gyvenusi. Lygiai taip pat, kai turi puslelinę ant veido- nesibučiuoji, vengi konktakto su artimu žmogum, tai kai turėsi ant lyties organų- irgi jokių santykių pakol neišgyji. Ir viskas.

Tik kai lauksies- informuok prižiūrintį gydytoją, nes jei bus paūmėjimas prieš pat gimdymą, darys cezario operaciją.
Atsakyti
itariu, kad ir mane tokia nelaime istiko. gavau sia 'dovanele' pacioje blogiausioje vietoje sad.gif kiekviena kart baisu i tualeta eit, net bandau skysciu maziau vartot. kaip dabar su ja gyvent? sakykit kaip greiciau ja isigydyt? ar tas lyzinas receptinis vaistas? ka valgyt?ko nevalgyt? kad tik daznai nesikartotu. jau prisipirkau vitaminu organizmo stiprinimui. eisiu pas daktara isitirsiu ar tikrai tai yra tai kaip atrodo. kaip artimuju neuzkrest?nes girdejau, kad galima net per tualeta uzsikresti. kokia tikimybe uzkresti partneri kai pusleliu nera? is anksto labai aciu
Atsakyti
QUOTE(RASOSlaselis @ 2014 05 26, 23:49)
itariu, kad ir mane tokia nelaime istiko. gavau sia 'dovanele' pacioje blogiausioje vietoje sad.gif kiekviena kart baisu i tualeta eit, net bandau skysciu maziau vartot. kaip dabar su ja gyvent? sakykit kaip greiciau ja isigydyt? ar tas lyzinas receptinis vaistas?  ka valgyt?ko nevalgyt? kad tik daznai nesikartotu. jau prisipirkau vitaminu organizmo stiprinimui. eisiu pas daktara isitirsiu ar tikrai tai yra tai kaip atrodo. kaip artimuju neuzkrest?nes girdejau, kad galima net per tualeta uzsikresti. kokia tikimybe uzkresti partneri kai pusleliu nera? is anksto labai aciu

veiki, aš irgi turiu tą "džiaugsmą". L-Lysine yra nereceptinis vaistas, netgi ne vaistas, o maisto papildas. Aš jį pirkau iš www.iherb.com perkant pirmą kartą galima panaudoti nuolaidos kodą CVR839 5 dol. tai siuntimas gaunasi nemokamai thumbup.gif Lietuvoje jo jau yra, bet jis labai brangus apie 60 Lt kainuoja, kai tuo JAV jis kainuoja ~ 10 Lt.
Vakar pajutau pirmus požymius, skauda limfazgius ir pykina, vakare išgėriau 1 kapsulę lizino, laurų lapų arbatos, galimas vietas kur gali iškilti zarazos patepiau bičiu pikiu (kuris užpiltas spiritu). Šiandien ryte vėl patepiau ir išgėriau laurų lapų arbatos. Lyg ir nebeperšti, tai tikiuosi, kad ir neiškils.
Skaičiau, kad nuo herpeso padeda laurų lapų arbata. Ją reikia gerti kol galutinai išnyks jei jau prasidėjo, arba geriausiai pradėti kol dar neiškilo ir gerti kelias dienas.
Atsakyti
unsure.gif gaila, bet man kolkas nieks nepadeda, jokie lizinai, niekas... keliasi kas menesi, nespeju sugyt, vel tas pats... visada jautri ta puse ant kurios keliasi pusleles, vakar buvo labai karsta ir matyt pritryniau, tai vel visa paraudus, skausminga odele, bus vel "svente".
O ta mergina as labai gerai suprantu, kuri sake, kad gyvenimas baigtas... Tiesa, jis nebaigtas, tik reiks ismokt gyvent kitaip. I jeigu neturi savo MB tai tikrai bus sunku susirasti, nes man vienas vyriskis pasake, kam reikalinga tokia moteris kai lova bus tik karta i menesi ar dar reciau...(aisku ne visi tokie...) As irgi, taikausi prie tos minties, kad gyventi reiks, niekur nedingsi, bet nestresuoti, jei liksiu viena.... Reik kazkuom ussiim, kazkokia kita veikla, kad nuvest mintis nuo ligos, o gal ziurek ir susitvarkys viskas, taip kad, dar nenukabinkim labai nosyciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2014 06 22, 15:42)
unsure.gif  gaila, bet man kolkas nieks nepadeda, jokie lizinai, niekas... keliasi kas menesi, nespeju sugyt, vel tas pats... visada jautri ta puse ant kurios keliasi pusleles, vakar buvo labai karsta ir matyt pritryniau, tai vel visa paraudus, skausminga odele, bus vel "svente".
O ta mergina as labai gerai suprantu, kuri sake, kad gyvenimas baigtas... Tiesa, jis nebaigtas, tik reiks ismokt gyvent kitaip. I jeigu neturi savo MB tai tikrai bus sunku susirasti, nes man vienas vyriskis pasake, kam reikalinga tokia moteris kai  lova bus tik karta i menesi ar dar reciau...(aisku ne visi tokie...) As irgi, taikausi prie tos minties, kad gyventi reiks, niekur nedingsi, bet nestresuoti, jei liksiu viena.... Reik kazkuom ussiim, kazkokia kita veikla, kad nuvest mintis nuo ligos, o gal ziurek ir susitvarkys viskas, taip kad, dar nenukabinkim labai nosyciu  4u.gif

kadangi sakai pradeda perštėti, išgerk lauro lapų arbatos ir tą vietą patepk arba arbatmedžio aliejumi, arba bičių pikio tinktūrą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2014 06 22, 15:42)
unsure.gif  gaila, bet man kolkas nieks nepadeda, jokie lizinai, niekas... keliasi kas menesi, nespeju sugyt, vel tas pats... visada jautri ta puse ant kurios keliasi pusleles, vakar buvo labai karsta ir matyt pritryniau, tai vel visa paraudus, skausminga odele, bus vel "svente".
O ta mergina as labai gerai suprantu, kuri sake, kad gyvenimas baigtas... Tiesa, jis nebaigtas, tik reiks ismokt gyvent kitaip. I jeigu neturi savo MB tai tikrai bus sunku susirasti, nes man vienas vyriskis pasake, kam reikalinga tokia moteris kai  lova bus tik karta i menesi ar dar reciau...(aisku ne visi tokie...) As irgi, taikausi prie tos minties, kad gyventi reiks, niekur nedingsi, bet nestresuoti, jei liksiu viena.... Reik kazkuom ussiim, kazkokia kita veikla, kad nuvest mintis nuo ligos, o gal ziurek ir susitvarkys viskas, taip kad, dar nenukabinkim labai nosyciu  4u.gif

O jums ACIC tablečiu intensyvus kursas nepadėjo???
Atsakyti
Nea... niekas kolkas nepadeda... sugerus esu kelis kursus Vakacicloviro actavis, gydytoja sake, kad cia tipo geresnis uz Acicka... Nors dabar kaip tik acicka parsiveziau kitam kartui.
Arbatmedzio aliejum irgi tepu. Tik kad labiausia baugina tai, kad jos vel ir vel atsiranda.
o kaip jus darot ta lauru lapu arbata?
Atsakyti
Merginos, ar jūs jaučiate kokius nors požymius, kad artėja puslės? Man tai arba blogumas būna, arba limfmazgius skauda. verysad.gif Kol kas tai man stebuklingai veikia lizinas.
O kaip jūsų vyrai ar irgi turi tas zarazas? Mums nepavyko nepasidalinti tuo "džiaugsmu". Tai dabar atradimą padarėm, kad jau kai užpuolą puslės MB, kad aš nepasigaučiau ir nebūtų 2 savaičių karantino (savaitė vienam, savaitė kitam), tai naudojam gumytes blush2.gif
Atsakyti