Įkraunama...
Įkraunama...

Katės ir augalai

Mano katė iškasa žemę iš vazonelio ir apgraužia lapus. doh.gif Kaip Jus susitvarkote? Labai noriu turėti gėles namie verysad.gif . Katė numarino vieną draceną. Kaip buvo gaila. Kokius augalus katės neėda? Kaip atpratinti nuo kasinėjimo vazoneliuose?
Atsakyti
Netureti namuose geliu biggrin.gif arba auginti kaktusu mazuose vazonuose wink.gif siaip kaciu iprociai keicaisi su amziumi wink.gif Maniske (dabar jai sesti metai) pradejo laizyti visokius maiselius blink.gif nu cezina ji ten vis, ka darysi, kiekvienas su savaom idomybem biggrin.gif O del gelyciu tai manau praeis, arba prikrauk kokiu akmenuku ant zemiu, ne labai smulkiu. gal neisrankios? smile.gif
Atsakyti
Apie kaktusus jau seniai galvoju, na bet nepatinka jie man. Noriu gražių gelių su lapais, kad žydėtu.
Patinka mano katėi kramtyti lapus ir viskas. Kaip narkotikas jai. doh.gif
Matyt belieka man tik tai kaktusai, nieko čia nepadarysi. g.gif
Mano taip pat katė maišeliams nėra abejinga. biggrin.gif
Atsakyti
siaip kates nelabai megejos geliu, kurios turi stambius, mesingus lapus.. jos labiau megsta smulkius, smailius visokius smile.gif Bent kiek pagal saviske sprendziu..
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2006 11 14, 15:43)
siaip kates nelabai megejos geliu, kurios turi stambius, mesingus lapus.. jos labiau megsta smulkius, smailius visokius smile.gif Bent kiek pagal saviske sprendziu..

Va va, būtent. Neseniai nusipirkau iš šio forumo viksvuolę. Tai mūsų katė, kuriai jau 4-5 metai, baigia ją visą suvalgyti verysad.gif Va, šefleros, krotono, alijošiaus negraužia, o vargšė viksvuolė tuoj "kojas pakratys" unsure.gif
Ką daryti? mastau.gif
Atsakyti
doh.gif
QUOTE(Teresa @ 2006 11 14, 11:22)
Mano katė iškasa žemę iš vazonelio ir apgraužia lapus.  doh.gif  Kaip Jus susitvarkote? Labai noriu turėti gėles namie  verysad.gif  . Katė numarino vieną draceną. Kaip buvo gaila. Kokius augalus katės neėda? Kaip atpratinti nuo kasinėjimo vazoneliuose?

Mano irgi kasdavo doh.gif ,tai ant zemes pridejom daug akmenu ir apipurskiau kvepalais ir to uzteko ...dabar ir man ir jai ramu thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2006 11 14, 15:43)

mano ir stambus ir smulkus lapai eina jai doh.gif ,ne jokio skirtumo

Atsakyti
Mano katė iškasa žemę iš vazonelio ir apgraužia lapus.

Dėl graužimo-pabandykit pasodinti žolės į vazonėlį, tegul graužia.Katės labiau mėgsta paprastą žolę, o ne tą kurią pardavinėja Kikoj.O dėl kasimo tai tikrai gerai akmenukai, aš į vieną gėlę tai net prilaužius pagaliukų prismaigsčiau, nes buvo sugalvojus per morčių eit ten sysiot biggrin.gif Dabar ner kaip įsilipt ir ramu.
Atsakyti
Maniškė taip pat - nusipirkau žydinčių gėlių vazonėlį, stovėjo prie mano lovos, tai kas rytą apie penktą val pabusdavau nuo kramsnojimo... neapsikentusi padėjau ant stalo, ir kai jau prisigretina vėl - pradedu gėdinti ir vyti nuo stalo..
Atsakyti
O mano kate eda tik dracenas, kitu geliu needa, ir sausas aisku..tai teko situ atsikratyt.
Atsakyti
Aš tai dar i vazonus dedu apelsino arba mandarino zieveliu.Katems nepatinka ju kvapas.Bet jas daznokai reikia keisti.

Pas mane be kaktusu dar išliko fikusas biggrin.gif Matyt jai lapai per dideli
Atsakyti
Na tada teks man kaktusą ir fikusą pirkti. g.gif
Pas ką katės dar ko neėda. Sudarisiu sąrašą ir eisių apsipirkinėti. yahoo.gif
Atsakyti
o as dar didesne beda turiu. mano katyte ne grauzia, bet mazesniuose vazonuose zemes iskasa kiek sugeba, o du didelius paverte savo tuolestais doh.gif nebezinau ka daryt, buvau apkrovus, bet visa laika apkrautu vazonu nelaikysi, dabar vyras izoliacija apvyniojo, tai beveik savaite ramu buvo, o dabar kasdien vel balos. isigijom varga verysad.gif
Atsakyti