Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužėms

Apklausa: Kaip baigesi? (1256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Delight cola @ 2009 06 25, 21:33)
kartais būna taip gyvenime nieko neieškai ,o staiga atsiranda netikėtai žmogus kuris toks artimas ...mielas ...su juo gera kalbėti...tylėti...
esu ištekėjus atrodo jau apsišlifavom kampus aštrius ,jau tik gyvent reikia...bet staiga atsirando Jis ...jis tai pat vedęs,nieko neieškantis ,bet va ėmėm ir susitikom  ir užsimezgė kažkas labai artimo...mintyse tiktai  jisai ...atrodo tarsi antra sielos puselė, esu bejėgė prieš šiuos jausmus....
...galit smerkti mane ,bet nenoriu jo prarasti...nežinau į ką tai pavirs ateityje...kol kas užtenka apsikabinimų ir bučinių...
...

Nesmerkiu, visko buna, neplanuojant tokie dalykai ivyksta, nezinia kas manes laukia uz kito gyvenimo posukio...
Atsakyti
Jus geriau man pasakykit ,kaip itikinti save patapti meiluze ? g.gif Nu ,ne"itikinti" ,bet greiciau -pasirizti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 21 spalio 2009 - 15:14
QUOTE(burbanti @ 2009 10 21, 16:11)
Jus geriau man pasakykit ,kaip pasirizti patapti meiluze ?

vardan tevynes susiimk ir pasiryzk biggrin.gif
a tu jauti kiek dar vyru laimingu padarysi zemeje..neleisk laiko veltui..pirmyn,tu gali,as zinau... ploja.gif

NU? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 21, 16:15)
vardan tevynes susiimk ir pasiryzk  biggrin.gif
a tu jauti kiek dar vyru laimingu padarysi zemeje..neleisk laiko veltui..pirmyn,tu gali,as zinau...  ploja.gif

NU?  bigsmile.gif

Kaaaaaa nuuuuuu? Vat ,patark ,ka man daryti ...vat nebzinau kaip elgtis ...o traukinys ,tai jau greit nuvaziuos...
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 21, 16:18)
Vat ,patark ,ka man daryti ..

traukinys tame reikale visada stoteleje lotuliukas.gif netiki? palauk dar kazkiek,vistiek jis ten stoves cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 21, 16:25)
traukinys tame reikale visada stoteleje  lotuliukas.gif netiki? palauk dar kazkiek,vistiek jis ten stoves  cool.gif

Nemanau ... g.gif Sprendziu pagal save ,kad man ilgai laukti nepatiktu ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 21, 16:27)
Nemanau ...  g.gif  Sprendziu pagal save ,kad man ilgai laukti nepatiktu ... g.gif

nu tada griebk jauti uz ragu arba uz bukieto cool.gif
a kam tau meiluzis?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 21, 16:29)
nu tada griebk jauti uz ragu arba uz bukieto  cool.gif
a kam tau meiluzis??  bigsmile.gif

Uz ragu ir uz bukieto as uchvatna vyrui savo griebti ,a vot meiluziui da ne ...kolkasd laukiu ...
Kam man jis? g.gif g.gif Ka nors lengvesnio paklausk...
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 21, 16:30)

Kam man jis?  g.gif  g.gif  Ka nors lengvesnio paklausk...

lotuliukas.gif aisku su tavim..manau tau ir cia uztenka "meiluziavimu" tokiu,kokiu tu nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 21, 16:34)
lotuliukas.gif aisku su tavim..manau tau ir cia uztenka "meiluziavimu" tokiu,kokiu tu nori  biggrin.gif

Apie ka tu cia dabar ? blink.gif Sakau ,gi ,kad nezinau ka daryt ...Kame tas luzis buna ,kai jau nusprendi 100% ,jog tas ar kitas vyras pataps tavo meiluziu ?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 21, 16:38)
Apie ka tu cia dabar ?  blink.gif  Sakau ,gi ,kad nezinau ka daryt ...Kame tas luzis buna ,kai jau nusprendi 100% ,jog tas ar kitas vyras pataps tavo meiluziu ?

Nu lygiai taip pat kaip su vyrų buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 10 21, 21:29)
Nu lygiai taip pat kaip su vyrų buvo  mirksiukas.gif

Oi ne ...oi ne ....cia kzkas naujo ... biggrin.gif
Atsakyti