Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužėms

Apklausa: Kaip baigesi? (1256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Jurqita @ 2009 10 25, 14:25)
čia beveik kaip spektaklio pavadinimas "Mano žmonos vyras"  hihihi.gif

Suzana ir kiti bananai.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 23, 18:21)
Cia  ir klausimas ,kodel reikalingas meiluzis tai ,kuriai nieko netruksta?  g.gif

Pasilinksminimui.

QUOTE(Kita @ 2009 10 23, 22:27)
Nu nzn, va sito kazkaip neperprantu, viskas gerai seimoje, su vyru puiku, nieko netruksta, o meiluzio reikia.... logikos truksta.
Asmeniskai as, negaleciau tureti meiluzio jei man viskas ok butu su vyru, kam jis tada?
Va jei kazko truktu ir nebutinai sex... gali trukti svelnumo, demesio, kai bandoma tai kompensuoti... toje vietoje ir isdysta meiluzis.

Tiesiog buna nuobodu. Netruksta nieko, bet pasidaro nuobodu, ta spats diedas, ta pati lova, ta pati rutina. Zinoma galima tartis, kazka keisti, suveikia vienam dviem kartams ir vel vsio s nocialo...Taip pat su vyrui atrodo viskas apsneketa, is puse zodzio vienas kita suprantam... o dar vaikai isisuka tai grizus po darbo tik apie tai ir kalba... Bet juk norisi to kas buvo pacioje pradzioje, tie drugeliai... ech tie drugeliai, jie kazkur isskrido... Aisku galima su vyru imtis tam tikru ekstremalumu... bet vistiek kur tie musu drugeliai... angel.gif `
Prisipazinkit tos kur su vyrais ilgai pagyvena, juk nori nenori santykiai kazkaip sunuobodeja... ne blogaja prasme, bet ...
Ech anksciau man uzsisikus as atsistodavau ir iseidavau... ir vyras eidavo is paskos nuo parlamento iki europos , paskui isgerdavom kavos ir susitaikydavom. Dabar susipykstam as galiu eit kur noriu, vyras niekur neis, bet kai neapsikentus grisiu jis paklaus kas negerai ir pradesime sneketis sneketis... o kur kava? rolleyes.gif
Turiu puiku vyra, bet svetimus pakibinu.... ir MB tai puikiai zino. Uztenka man vien pakibinimo, nueit kavos atsigert, pasneket apie tai kad jau neeaktualu musu pokalbiams su MB ir tada laiminga griztu namo, kur laukia mylinti seima. paskui ryte prasideda nauja darbo diena ir as pakileta nuotaika einu darban apsvarstydama vakaryksti pokalbi prie kavos ir aisku nepamirstant kaip vis del to as myliu savo seima, nes pakolkas nei vienas kavininkas neprilygo MB. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dax @ 2009 10 25, 14:59)
nes pakolkas nei vienas kavininkas neprilygo MB. wub.gif

Tai kad dar nei vieno nebandei.
Ech, drugeliai drugeliai.....
Atsakyti
Trumpam ir as isiterpsiu, jei jau prakalbot kalba apie tuos drugelius. Tikrai ech......gali turei kiek nori to vyrisko demesio, bet juk vistiek sugryztam i tuos pacius namus, pas ta pati vyra, galbut ir nutyledamos apie nedidelius dienos dalykelius, kaip pvz.pietus. Smagu kartais pabegti nuo rutinos bent pusvalandziui ir pabuti ta kitokia moterim, o gal tiesiog pabuti tikraja AS. kaip man kartais patinka, kai atsisedus gerti kavos, jis kartais paima uz ranos ir sako " tu siandien nuostabiai atrodai" nors akys isvarvejusios nuo kompo, tusas jei nepradejes trupeti tai blakstienos tikrai sulipusios. Mums juk kartais reikia kad kazkas kitas pasakytu jog mes grazios, patrauklios ir kazkiek kitokios nei visos.

Ech...bet tie drugeliai..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2009 10 25, 14:56)
Ech, drugeliai drugeliai.....

Ju as irgi pasiilgstu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(riam @ 2009 10 23, 16:58)
Tai zaidimas su ugnimi,nes is pradziu gali nesieti, bet po to isiliepsnoti jausmai.Patarciau, jei gali  apseit, tai geriau neieskok meiluzio.Gyvenima galima paivairint kitokiais budais, jei liudna.
Papildyta:

Tai jeigu siandien trukumu nera, tai ir dziaukis gyvenimu.Kodel tu nori zinoti kas bus jeigu bus.Ateities nesuzinosi,kai noresis svetimos silumos tada ir ieskosi.Kodel ieskot to ko nereikia ir netruksta?

net nepradek su tais meiluziais doh.gif turiu as ir viespatie padek , is mano puses jausmai didziuliai atsirado ko visiskai neplanavau ax.gif na galvojau seip paskaidrinti kasdienybe ir tiek blush2.gif o dabar bandau atrasti jegu savyje visa tai uzbaigti bet tik sulaukiu jo sms ir visi planai nebetesti to velniop nueina schmoll.gif na kankinuosi taip isena savo noru , visa tai suprantu o pakeisti neiseina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(flinstauniuke555 @ 2009 10 25, 19:20)
net nepradek su tais meiluziais  doh.gif turiu as ir viespatie padek , is mano puses jausmai didziuliai atsirado ko visiskai neplanavau ax.gif na galvojau seip paskaidrinti kasdienybe ir tiek  blush2.gif  o dabar bandau atrasti jegu savyje visa tai uzbaigti bet tik sulaukiu jo sms ir visi planai nebetesti to velniop nueina  schmoll.gif  na kankinuosi taip isena savo noru , visa tai suprantu o pakeisti neiseina  doh.gif

va sitas dalykas baisiausia, kai atsiranda jausmai...
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 10 25, 21:22)
va sitas dalykas baisiausia, kai atsiranda jausmai...

taip , o jie kaip ten bebuve atsiranda , juk zmones esame ir kas pikciausia nuo musu tai nepriklauso.... blush2.gif
Atsakyti
Gal atrodysiu naivi ir neišmanėlė, bet įdomu paklausti. Kadangi jau kuris laikas "audžiu" mintį apie slaptą draugą noriu pasiteirauti: kur ir kada susitinkate su meilužiais? Na aišku suprantama, kad kavinės ir bareliai populiariausi, bet vėliau..... blush2.gif
Mano didžiausias stabdis ir galvos skausmas -kur, kada, kaip?
Atsakyti
QUOTE(vyturys @ 2009 10 25, 21:30)
Gal atrodysiu naivi ir neišmanėlė, bet įdomu paklausti. Kadangi jau kuris laikas "audžiu" mintį apie slaptą draugą noriu pasiteirauti: kur ir kada susitinkate su meilužiais? Na aišku suprantama, kad kavinės ir bareliai populiariausi, bet vėliau..... blush2.gif
Mano didžiausias stabdis ir galvos skausmas -kur, kada, kaip?

tu del to galvos nesuk , meiluzis pats suplanuos kur kada kaip ir kad niekas nesuzinotu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flinstauniuke555 @ 2009 10 25, 21:32)
tu del to galvos nesuk , meiluzis pats suplanuos kur kada kaip ir kad niekas nesuzinotu  mirksiukas.gif

Nea...ne tame esmė. Kad niekas nesužinotų aš ir pati sugebėčiau lotuliukas.gif. Esmė -vaikas, kuris ir diktuoja mano laisvalaikio galimybes.
Pasidalinkit savo patirtimi: kada dažniausiai susitikinėjat, kokiam laikui susitinkat ir t.t.?
Tik nesijuokit..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vyturys @ 2009 10 25, 21:40)
Nea...ne tame esmė. Kad niekas nesužinotų aš ir pati sugebėčiau lotuliukas.gif. Esmė -vaikas, kuris ir diktuoja mano laisvalaikio galimybes.
Pasidalinkit savo patirtimi: kada dažniausiai susitikinėjat, kokiam laikui susitinkat ir t.t.?
Tik nesijuokit..... blush2.gif

nieko cia juokingo , paprasciausiai is visos sirdies sakau , neverta doh.gif , juk abu sutarsite laika kada galesit tada ir susitiksite mirksiukas.gif
Atsakyti