Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužėms

Apklausa: Kaip baigesi? (1256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(burbanti @ 2009 10 26, 18:26)
Nu...cia tu klysti labai ...as jei spaudziu ,tai tik savo stipriomis slaunimis  lotuliukas.gif  Nemeluok ,rupuzna ,tu jau cia mastei apie mano vyro rankas  ,garantuotai  biggrin.gif

prigavai mane blush2.gif bet patik kalta, taip cia savo vyro rankas isgirus per visa Sm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2009 10 26, 19:31)
prigavai mane blush2.gif bet patik kalta, taip cia savo vyro rankas isgirus per visa Sm biggrin.gif

biggrin.gif Tai ka dabar ...is dainos zodziu neismesi ...jau ka turi ,to nepaslepsi ... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 26, 18:41)
biggrin.gif  Tai ka  dabar ...is dainos zodziu neismesi ...jau ka turi ,to nepaslepsi ...  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai nesiskusk dabar, kad Mintibute i taviski kesinas... sama naprosilas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2009 10 26, 19:43)
Tai nesiskusk dabar, kad Mintibute i taviski kesinas... sama naprosilas lotuliukas.gif

Bet as ,tai kalbejau apie SVETIMAS stiprias rankas .Svetimos rankos ........ rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Nesakyk ...lafa.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 26 spalio 2009 - 18:49
QUOTE(burbanti @ 2009 10 26, 18:48)
Bet as ,tai kalbejau apie SVETIMAS stiprias rankas .Svetimos rankos ........ rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif
Nesakyk ...lafa....  lotuliukas.gif

kas is tu ranku irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2009 10 26, 19:51)
kas is tu ranku irnesakyk.gif

biggrin.gif Mergiscia ,cia yra perkeltine prasme .Nu nejau as dabar sviesiai tiesiai turesiu rasyti .Taigi numelioruos ,kaip uoga tada ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 26, 18:53)
biggrin.gif  Mergiscia ,cia yra perkeltine prasme .Nu nejau as dabar sviesiai tiesiai turesiu rasyti .Taigi numelioruos ,kaip uoga tada  ...  biggrin.gif

Nieko tokio, tu jau pripratus...rasyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2009 10 26, 19:56)
Nieko tokio, tu jau pripratus...rasyk biggrin.gif

Aha ...jums bile pazvygauti ,o man paskui lauk savaiciu savaites ,kada galesiu pareiksti savo nuomone biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 26, 18:59)
Aha ...jums bile pazvygauti ,o man paskui lauk savaiciu savaites ,kada galesiu pareiksti savo nuomone  biggrin.gif  biggrin.gif

Ne, nu vis mokink ir mokink doh.gif Elementarno, Vatson : susikuri kita nika ir toliau varai, kol banas nepraeina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2009 10 26, 18:41)
Sugalvojau, pasikeiciam diedais bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne, nu moteros jus pavarot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 26, 14:37)
Ir ko ,gi ,as noriu... ?  g.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  rolleyes.gif

Tai gal tau meiluzes reikia, o ne meiluzio, jei nezinai ko is jo nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2009 10 26, 20:03)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ne, nu moteros jus pavarot thumbup.gif

stengiames...tema apie meiluzius, jei jau rinktis, tai tik is geru ranku biggrin.gif
QUOTE(Kita @ 2009 10 26, 20:22)
Tai gal tau meiluzes reikia, o ne meiluzio, jei nezinai ko is jo nori biggrin.gif

As jau siuliaus, nesutiko unsure.gif
Atsakyti