Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužėms

Apklausa: Kaip baigesi? (1256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(burbanti @ 2009 10 26, 15:37)

Ir ko ,gi ,as noriu... ?  g.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  rolleyes.gif

Davai rasyk koknreciai ko nori, bo matau, kad pati nesugebei susirast. Cia mergos supratingos renkasi...sakau, mes susimesim ir nupirksim tau meiluzi, atitinkanti visus tavo pageidavimus. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2009 10 26, 16:40)
Davai rasyk koknreciai ko nori, bo matau, kad pati nesugebei susirast. Cia mergos supratingos renkasi...sakau, mes susimesim ir nupirksim tau meiluzi, atitinkanti visus tavo pageidavimus. bigsmile.gif

biggrin.gif Nupirks jos biggrin.gif Neskaitau meiluziais tu ,kurie uz pinigus ,cia tik -vienkartinis reikalas ... biggrin.gif Taip galima ir bbe sumokejimo ..kur nors kampe uzsiversti padurkus ant galvos ir davai... biggrin.gif biggrin.gif Ne ,ne ... noriu kitko...
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 26, 15:45)
D  Ne ,ne ... noriu kitko...

nu ko kitko? Nori - dieda savo paskolinsiu bigsmile.gif Jis pas mane jau istreniruotas, nepaves lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2009 10 26, 18:22)
nu ko kitko? Nori - dieda savo paskolinsiu bigsmile.gif Jis pas mane jau istreniruotas, nepaves lotuliukas.gif

biggrin.gif Va...va ....tame ir esme ,kad mano vyras geras irgi ..ale ,kad kazko kitko norisi .. o ko? g.gif g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 26, 17:37)
biggrin.gif  Va...va ....tame ir esme ,kad mano vyras geras irgi ..ale ,kad kazko kitko norisi .. o ko? g.gif   g.gif   biggrin.gif

Sugalvojau, pasikeiciam diedais bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintibutė: 26 spalio 2009 - 17:41
QUOTE(Mintibutė @ 2009 10 26, 18:41)
Sugalvojau, pasikeiciam diedais bigsmile.gif

lotuliukas.gif Tau ,kiba ,su galva negerai lotuliukas.gif As savu vyru nesidalinu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 26, 17:50)
lotuliukas.gif  Tau ,kiba ,su galva negerai  lotuliukas.gif  As savu vyru nesidalinu  lotuliukas.gif

Supykau tongue.gif as tau is visos sirdies siuliau, o tu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2009 10 26, 18:53)
Supykau tongue.gif as tau is visos sirdies siuliau, o tu rolleyes.gif

Ne ,ne ...tu be reikalo supykai .As nieko pries prie savo krutines priglausti tavo vyra ..o ko gi ne ... biggrin.gif Ale ,va ,savu nesdalinsiu ...nu ,nesdalinsiu ir viskas biggrin.gif biggrin.gif ir ne neprasyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 26, 18:03)
Ne ,ne ...tu be reikalo supykai .As nieko pries  prie savo krutines priglausti tavo vyra ..o ko gi ne ...  biggrin.gif  Ale ,va ,savu nesdalinsiu ...nu ,nesdalinsiu ir viskas  biggrin.gif  biggrin.gif  ir ne neprasyk  biggrin.gif

Tai vat abi minuse busim per tave... unsure.gif as nepajusiu stipriu ranku, o tu lankstaus liezuvio lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2009 10 26, 19:07)
Tai vat abi minuse busim per tave... unsure.gif as nepajusiu stipriu ranku, o tu lankstaus liezuvio lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tu cia apie savo liezuvi ?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 26, 18:15)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tu cia  apie savo liezuvi ?

ir apie tavo stiprias rankas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2009 10 26, 19:17)
ir apie tavo stiprias rankas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu...cia tu klysti labai ...as jei spaudziu ,tai tik savo stipriomis slaunimis lotuliukas.gif Nemeluok ,rupuzna ,tu jau cia mastei apie mano vyro rankas ,garantuotai biggrin.gif
Atsakyti