QUOTE(Čija @ 2014 06 29, 10:57)
Jei toks paguodos ieškotojas guosdamasis net nepamini, kad ir jo kaltės esama griūvančioj santuokoj, o viską verčia tik žmonai, tai jis tikrų tikriausia mazgotė...
Tikrai jis taip nesako, kodel jus viska skaitydamos pridedat savo isgalvotas fantazijas? Jis labai gailisi, labai labai gailis, kad sugriove gyvenimus tiek jai tiek man tiek vaikam. Ir draugei nieko nevercia, jis to nesako. Jis sako, kad yra labai labai blogas ir ji grauzia sazine.
Papildyta:
QUOTE(Le Murka @ 2014 06 29, 11:17)
va matai kaip patogu

. tai tegul ir myli jus abi, gyvensit sau draugiskai kaip kokie arabai, papildysit viena kita

. tik tu pasitark gal su pirma zmona, kaip jus cia ji dalinsites - manau patogiausia visiems butu kas savaite keistis

. gales vyrukas savaite gyvent su grubia blogiete ragana, o kita savaite glaustytis aplink silta katyte

. tiesiog gyvenimo pilnatve vyrukui - ir cukraus, ir druskos gyvenimas kupinas, visi skoniai
Tikrai nesidalinciau jei nesilaukciau nuo jo. Sita situacija suzinojau kai pastojau, kad jis gyvena seimoi. Buvo visko, pykciu, asaru, atleidimo, issiskyrimu. Bet nenoriu prarasti to zmogaus, noriu palaikyti santykius nes vaikui jo reikes, del tos priezasties nenoriu pyktis. Na pati dar nieko nesuprantu, nei savo jausmu jam nei jo situacijos, visa tai tokia makalyne

. Ir neprasiau jo jos palikti, nes taip pat turi vaika, turi seima. Viskas ten nurims manau, susitvarkys, mes atsalsim laikui begant, be jokiu barniu, manau taip geriausia. Kai isgirdau is jo zodzius, kad niekada manes nepaliks, kazkaip atrodo, kad ne taip ir myliu sita zmogu (kaip vyra), galbut neiseina myleti zmogaus kuris sitaip padare, kad ir kaip ji suprantu. Arba gavau tai ko norejau ir viskas ima blesti. Bet vistiek jis man brangus, gal del to, kad laukiuosi, gal del to, kad isgyvenau su juo graziausias akimirkas gyvenime. Niekada nebuvau gavusi tiek silumos, tiek demesio, tiek meiles.
Ir katyte jis manes niekada nevdino. Nesu jam sekso zaisliukas. Taip, tarp musu daug aistros, bet daugiausia laiko mes praleidziam tiesiog apsikabine, susikabine. Galbut tai skamba kazkaip vaikiskai, galbut ir atrodo nesubrendeliska, ir neteisnga, labai neteisinga kitu zmoniu atzvilgiu, bet tai mano gyvenimas, mano situacija. Niekas negales suprasti sito nepabuves mano ar jo kailyje. Teisti labai lengva o suprasti sunku. Ir net nesitikiu, kad kazkas supras. Man tiesiog reikia issikalbeti. Tai ir darau.