Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužėms

Apklausa: Kaip baigesi? (1256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Limcamca @ 2014 06 29, 15:33)
Tai ne tik, kad namuose pabuvojo, dar su tuo svetimu vaiku ir vienoje lovoje visi trys miegojo  wacko.gif  wacko.gif  wacko.gif

siaubas kazkoks blink.gif
bet tai nei gedos, nei sarmatos. Ir cia subrendus moteris, pati jau motina doh.gif Dar snargle taip elgtusi vos pilnametystes sulaukus tai dar, dar suprasciau, o cia...
Apie dieda net nekalbu blink.gif Gerasis zmogus doh.gif Pas ji is viso nerasta pagarbos niekam - nei vaikui, nei sugyventinei, nei paciai meiluzei... toks kaip s... plaukiantis upeliu - viskas dzin doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bake neko @ 2014 06 29, 18:00)
siaubas kazkoks  blink.gif
bet tai nei gedos, nei sarmatos. Ir cia subrendus moteris, pati jau motina  doh.gif Dar snargle taip elgtusi vos pilnametystes sulaukus tai dar, dar suprasciau, o cia...
Apie dieda net nekalbu  blink.gif Gerasis zmogus  doh.gif Pas ji is viso nerasta pagarbos niekam - nei vaikui, nei sugyventinei, nei paciai meiluzei... toks kaip s... plaukiantis upeliu - viskas dzin  doh.gif

nezinojau, kad jis gyvena su ja, kad neisskyre. Ir vaika reikejo kazkaip uzmigdyti, ne visa nakti taip miegojom. Na mano vaikas kai pasiema buves vyras taip pat kartais miega su jais, nes tiesiog vienas neprates uzmigti. Daug seimu kurios yra issilaksciusios ir su vaikais taip miega ir nieko cia stebetina. Gal jum neteke papulti i tokia situacija.
Papildyta:
QUOTE(Le Murka @ 2014 06 29, 14:25)
o tau neatrodo, kad tai elementaru - jei myli tave, reiskia buna su tavim, o ta seima palieka. jei to nedaro - reskia labiau myli ana moteri. gi cia taip paprasta biggrin.gif

jus pasiskaitykyt kodel vyrai nepalieka seimu. Pagrindine priezastis baime, sazines grauzimas, spaudimas, manimpuliavimas vaikais. Ai, net neverta gincytis su jumis, matot arba balta arba juoda. O ta kvaila sypsenele is vis ne i tema.
Atsakyti
QUOTE(Rupuziokas @ 2014 06 29, 18:38)
nezinojau, kad jis gyvena su ja, kad neisskyre. I

nepastebejai, kad tuose namuose gyvena moteris? blink.gif biggrin.gif gal jau nebeskiesk cia biggrin.gif

isivaizduoju, jei maniskis atsiveda merga i mano namus, pasiguldo i musu santuokine lova, ir dar vaika salia blink.gif . nu nepavydziu as jiems, kas butu, jei suzinociau triniti.gif
bet gi parazitas paskutinis tas Rupuziokes meiluzis. ant tiek naglas begedis, kad nagliau jau neimanoma. o siaip, jei ji ji taip myli ir jo taip nori, tai galetu papasakot apie sia vaiko migdymo patirti jo zmonai. jauciu, kad istrenktu su kocelu is namu, ir atsliauztu jis pas meiluze, tipo is meiles ja pasirinkes rolleyes.gif
Atsakyti
Tikrai, kad neteko, o ir ateity neplanuoju važinėti pas meilužius į namus, kai nėra jų sugyventinių ir miegoti su jų vaikais.

Jūs rašot apie labai, labai negražius dalykus taip ramiai, lyg viskas būtų px... nu bet taip nėra. Rašot, kad čia forume krūva piktų bumbeklių, nes nesuvokiat, kad jūsų elgesys yra švelniai tariant "įstabus" ir čia neigiama prasme... Jei ne paslaptis, koks yra Jūsų amžius.
Papildyta:
QUOTE(Le Murka @ 2014 06 29, 18:46)

bet gi parazitas paskutinis tas Rupuziokes meiluzis. ant tiek naglas begedis, kad nagliau jau neimanoma. o siaip, jei ji ji taip myli ir jo taip nori, tai galetu papasakot apie sia vaiko migdymo patirti jo zmonai.

drinks_cheers.gif Bet čia iš viso žiauru, sužinočiau, kad man vyras tokį šposą su mano vaikais iškrėstų, tai būtų aplamai paskutinis mano ir jo pokalbis gyvenime, jau nekalbant apie kažkokius atleidimus.
Atsakyti
QUOTE(Rupuziokas @ 2014 06 29, 18:43)

jus pasiskaitykyt kodel vyrai nepalieka seimu. Pagrindine priezastis baime, sazines grauzimas, spaudimas, manimpuliavimas vaikais. Ai, net neverta gincytis su jumis, matot arba balta arba juoda. O ta kvaila sypsenele is vis ne i tema.

vyrai nepalieka tu zmonu, kurias jie MYLI. o visos tavo isvardintos priezastys - atmazkes. iseina vyrai tik pas MYLIMAS moteris (arba istrenkti lauk zmonu, kai neturi kur eit). zinok pazistu ne 1 vyra, isejusi pas meiluze gyvent. ir jie visi isejo is meiles meiluzems, nesulaike niekas salia nemylimu moteru ju. o tu esi ant tiek naivi, kad tiki pasakelem apie sazine ir spaudima zmonu doh.gif . jei tave jis myletu, jau seniai butu pas tave atejes. o dabar - tu tiesiog jo pramoga ir malonus laisvalaikis. nemyli jis taves
Papildyta:
QUOTE(bake neko @ 2014 06 29, 18:49)
Jei ne paslaptis, koks yra Jūsų amžius.

pagal elgesi ~20, na gal max 24. tikiuosi, uzaugs dar protelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupuziokas @ 2014 06 29, 09:42)
Anot psichologu, vyrai gali myleti vienu metu dvi moteris. Na arba viena kita papildo. Nesakau, kad ji salta ir abejinga, sakau TIKRIAUSIAI. Na ko vyrui ieskoti paguodos, apkabinimu, buciniu, kam spausti galva prie krutines, kam buciuoti rankas, akis kai namuose turi silta angeleli kuri myli? Nemanau, kad ji silta moteris pagal jo elegesi o ne pagal zodzius. Jis to nesake.

Na surado jus,kuri "pasirase",o ko vyrui reikia,jei negauna to seimoje. biggrin.gif O jus tai matyt labai guodzia,ane mirksiukas.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rupuziokas @ 2014 06 29, 11:22)
Arba gavau tai ko norejau ir viskas ima blesti. Niekada nebuvau gavusi tiek silumos, tiek demesio, tiek meiles.

Niekas negales suprasti sito nepabuves mano ar jo kailyje.

Va ir atsakymas...norejote pastoti,gauti silumos,demesio ir tiek ziniu,prie ko cia meile-seile,cia tik seksas-keksas biggrin.gif

O kodel kazkas turi noreti buti "tame jusu ar jo kailyje"??? Kaip sakoma,kaip pasiklosi,taip issimiegosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupuziokas @ 2014 06 29, 19:43)
nezinojau, kad jis gyvena su ja, kad neisskyre. Ir vaika reikejo kazkaip uzmigdyti, ne visa nakti taip miegojom. Na mano vaikas kai pasiema buves vyras taip pat kartais miega su jais, nes tiesiog vienas neprates uzmigti. Daug seimu kurios yra issilaksciusios ir su vaikais taip miega ir nieko cia stebetina. Gal jum neteke papulti i tokia situacija.

Fui, mano tevai jau daug daug metu issiskyre, kiekvienas is ju yra laimingas ir turi po kita antra puse, bet niekada gyvenime mano mama nebutu leidusi miegoti su svetimu diedu pasoneje, kuri vos kelis menesius pazysta! doh.gif jei vaikysteje buciau gulejusi prie tecio bobos kuria tetis vos kelis menesius pazinotu butu ne ka maziau slykstu.Juk vaikui kaip bebutu yra mama ir tetis, koks jausmas guleti prie svetimu.Dabar jei reiktu su savo pateviu ir mama is bedos galeciau guleti vienoje lovoje, jei nebutu kur daugiau miegoti, bet siaube, jei buciau maza mergaite ir kazkoks svetimas man zmogus salia nakti miegotu...
Papildyta:
QUOTE(Le Murka @ 2014 06 29, 19:46)
nepastebejai, kad tuose namuose gyvena moteris? blink.gif  biggrin.gif gal jau nebeskiesk cia biggrin.gif
isivaizduoju, jei maniskis atsiveda merga i mano namus, pasiguldo i musu santuokine lova, ir dar vaika salia blink.gif . nu nepavydziu as jiems, kas butu, jei suzinociau triniti.gif
bet gi parazitas paskutinis tas Rupuziokes meiluzis. ant tiek naglas begedis, kad nagliau jau neimanoma. o siaip, jei ji ji taip myli ir jo taip nori, tai galetu papasakot apie sia vaiko migdymo patirti jo zmonai. jauciu, kad istrenktu su kocelu is namu, ir atsliauztu jis pas meiluze, tipo is meiles ja pasirinkes rolleyes.gif

Vat sitas tai mane nustebino, nu nori su savo meiluze pasivolioti tegul voliojasi, bet kam salia guldyti maza vaikuti! Nei gedos nei sarmatos pas ta meiluzi, o ir ta gera vaiko normaliai nepazysta bet gulasi svetima boba salia to vaiko...Padarytu mano vyras taip, nezinau tikriasiai vaiko guldymas salia meiluzes butu skaudziau nei pati isdavyste.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bulvė: 29 birželio 2014 - 23:15
Iškalbinga statistika, tik ~45% buvo ištikimos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suinteresuotas @ 2017 01 12, 13:55)
Iškalbinga statistika, tik ~45% buvo ištikimos  biggrin.gif

nebutinai biggrin.gif
visos gali buti net labai istikimos. bet tureti vedusi meiluzi, pacios budamos laisvos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2017 01 16, 21:28)
nebutinai  biggrin.gif
visos gali buti net labai istikimos. bet tureti vedusi meiluzi, pacios budamos laisvos  rolleyes.gif

nu tai cia jau kita tema. tai nera ju paciu neistikimybe.
nors zinant poziuri i istikimybe apskritai, ar galima daryti prielaida, kad tokios moterys ir savo santuokoj bus labiau linkusios neistikimaut?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2017 01 16, 22:28)
nebutinai  biggrin.gif
visos gali buti net labai istikimos. bet tureti vedusi meiluzi, pacios budamos laisvos  rolleyes.gif

Tavo tiesa, taip pat gal didelė dalis dorų moterų nebuvo paliestų apklausos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2017 01 16, 23:48)
nu tai cia jau kita tema. tai nera ju paciu neistikimybe.
nors zinant poziuri i istikimybe apskritai, ar galima daryti prielaida, kad tokios moterys ir savo santuokoj bus labiau linkusios neistikimaut?

Sutinku su pirmu teiginiu, o dėl antrojo apklausoje nebuvo apie tai klausiama smile.gif
Atsakyti
Kiek daug idomiu temu neispletojama vien todel kad "tema ne apie tai" ar "apklausoje to nera" biggrin.gif
Atsakyti